Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-10-24 21:52:42
(#2046) Soul Eater! *.*
Ha az megjelenne magyarúl akkor tuti átálnék a Narutórol Soul Eaterre
Ha az megjelenne magyarúl akkor tuti átálnék a Narutórol Soul Eaterre
beküldve: 2009-10-23 15:21:07
(#2045) Elbújok a Dragon Ball-al ^^ és Soul Eater tényleg jöhet
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-10-23 13:50:48
(#2044) Továbbá meggyőztetek az Uzumakiról is.
Nagyon helyes.
A Drifters-szel szemben azonban fenntartásaim vannak. Tényleg nincs benne egyetlen csaj sem?
Egy darab nincs. Van benne egy elvétett panel egy super deformed Ranmaruról, de csak Nobunaga bácsi egy flashbackjének erejéig. De most őszintén, Hirano, biztos rajzol majd egyet. Azt az árva 6 fejezetet meg igazán elolvashatnád, nem vesz el túl sokat az életedből.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-10-22 21:34:52
*bekukkant* Alister?... Már egy hónap is eltelt.
Mea culpa, mea maxima culpa...
Szóval Gunsmith Cats *viszonozza az előzékenységet* és persze Black Lagoon. Továbbá meggyőztetek az Uzumakiról is. Szóval ezeket szeretném.
Meg a Sandman többi kötetét is *telhetetlen* de az nem a Mangafan asztala...
A Drifters-szel szemben azonban fenntartásaim vannak. Tényleg nincs benne egyetlen csaj sem?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-10-22 19:59:16
(#2041) Elfogult vagyok, csak a szokásos:
Miwaku no Ringo
Junjou Romantica
Loveless
Aztán One Piece, Bleach, stb... A Gintamát én is szorgalmazom, és a Soul Eathernek is örülnék
Miwaku no Ringo
Junjou Romantica
(én lennék a legboldogabb ember, ha viszontlátnám magyarul a könyvespolcomon. Háromszor futnám körül Budapestet)
Loveless
(alapmű, kérlek, alapmű)
Aztán One Piece, Bleach, stb... A Gintamát én is szorgalmazom, és a Soul Eathernek is örülnék
vagyis jó mangák mindörökké (fujj de relatív vagyok)
Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.
Bár mintha arról lett volna szó, hogy most próbálnak rövidebbeket kiadni.
Vajon mit takar az, hogy "rövidebb"? Rövidebb, mint a Mangafan többi sorozata (Élni kivételével), vagy rövidebb, azaz 2-10 kötet között mozog?
Szerk: A mordályos nyul 2009-10-19 19:35:12
beküldve: 2009-10-19 18:06:34
(#2039) Szerintem egyedül vagyok vele, de örülnék neki, ha befejeznék a Földfényt..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-10-19 17:39:43
(#2038) Legjobban most egy Claymore-nak örülnék. Nagyon jó manga, érdemes lenne kiadni valamikor. :)
De még jöhetne a Lovely Comlex, Yamato Nadeshiko Shichi Henge vagy Ouran is :) Jó lenne. :)
De még jöhetne a Lovely Comlex, Yamato Nadeshiko Shichi Henge vagy Ouran is :) Jó lenne. :)
Hellsing 8
A hellsing 10 kötetes nem 8 xP
De hogy ne csak off legyen:
Továbbra is a Speed Grapher a fő támogatott, de hogy Hárdteknő ne öljön meg a Gintama egy remek ötlet xD
És úgy általánosságban:
-FMA (mindenki ismeri)
-Vampire Knight (sokan ismerik)
-a Soul Eatert pedig először adják ki angolul aztán jöhet ide is >_< (én ismerem xP)
-GTO vagyis Great Teacher Onizuka (ez meg tök jó xD)
egyenlőre ennyi jut eszembe ^.^
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-19 17:43:31
beküldve: 2009-10-19 17:23:31
(#2036) *bekukkant* Alister?... Már egy hónap is eltelt. De akkor helyetted is rinyálok.
Black Lagoon. Meg Gunsmith Cats (és figyeled, vagyok olyan udvarias, hogy Revyéket rakom előre).
Valamint olyan rosszat álmodtam tegnap. Megérkezett az Uzumakim, és erre közvetlen utána kiadták mind a három kötetét, egyszerre. Most félek megrendelni a 2. és 3. kötetet.
Darren Shan, de én ebben annyira biztos vagyok, hogy nem is. Bár mintha arról lett volna szó, hogy most próbálnak rövidebbeket kiadni.
És igen, elfogult vagyok, de akkor is Drifters. Mert fightoló bishik azok jók.
Black Lagoon. Meg Gunsmith Cats (és figyeled, vagyok olyan udvarias, hogy Revyéket rakom előre).
Valamint olyan rosszat álmodtam tegnap. Megérkezett az Uzumakim, és erre közvetlen utána kiadták mind a három kötetét, egyszerre. Most félek megrendelni a 2. és 3. kötetet.
Darren Shan, de én ebben annyira biztos vagyok, hogy nem is. Bár mintha arról lett volna szó, hogy most próbálnak rövidebbeket kiadni.
És igen, elfogult vagyok, de akkor is Drifters. Mert fightoló bishik azok jók.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Chrno Crusade folyamatosan jön...
Valamint a Rurouni is, de nem mondhatnám, hogy a Rurouni-t mindenki annyira szereti!
Beleértve magamat is, és még jó pár ismerősömet is.
Végülis nem nem szeretem, de nem épp a kedvencem...
És a Lidércföldének mért kéne mégegyszer kijönnie?
Mivel a Vad Virágok megvették, ezért nem hiszem, hogy a MangaFan is megvenné...
Ráadásul az is 2000 Ft lenne biztos, ami drágább, mint a Vad Virágoknál -.-
Valamint a Rurouni is, de nem mondhatnám, hogy a Rurouni-t mindenki annyira szereti!
Beleértve magamat is, és még jó pár ismerősömet is.
Végülis nem nem szeretem, de nem épp a kedvencem...
És a Lidércföldének mért kéne mégegyszer kijönnie?
Mivel a Vad Virágok megvették, ezért nem hiszem, hogy a MangaFan is megvenné...
Ráadásul az is 2000 Ft lenne biztos, ami drágább, mint a Vad Virágoknál -.-
私は日本のファンです。
Szerk: まぁや 2009-10-01 18:32:41
beküldve: 2009-10-01 16:58:04
(#2034) Egyértelmű, hogy mit kell kiadni.... Hát persze, hogy a Chrno Crusade 2-től 8-ig és az összes Ruroni Kenshin-t
Ezeket mindenki non szereti. És még talán itt is lehetne elkezdeni kiadni a Lidércföldét( ez úgyis csak 3 kötetes) XD
Ezeket mindenki non szereti. És még talán itt is lehetne elkezdeni kiadni a Lidércföldét( ez úgyis csak 3 kötetes) XD
Amúgy meg japánban népszerűbb az OP, de Magyarországon nem annyira...
Ez is csak azért van, mert még nem ismerik elegen! Egyébként tuti befutó. Tőlem 5 éve megkérdezte egy barátnőm, hogy felvásárolnám-e a német Angyalemedékét, én pedig elutasítottam, mondván nem , mert ha én szeretem akkor úgyis kiadják magyarul. Tehát OP-re is csak várnom kell
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hella: Naruto 47 kötet jelenleg, Kenshin 28.
Doh.. El vagyok tévedve... hiába, nem szeretem őket.