Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-12-28 08:54:28
(#2276) VK? Felőlem jöhet max. nem veszem meg, azért mert a VK az egyik legrosszabb anime amit láttam.
beküldve: 2009-12-28 08:40:31
(#2275) Lelús Ví Británniá megparancsolja: adják ki magyarul a Vempájör Nájtot!
Jesz,jór Hájghnesz!
A Wolf's Rain 2 kötetes,hogy lesz-e belőle vmi...
A Vampire Knight-ra meg sajnos kicsi az esély,merthogy még mindig jönnek ki újabbnál újabb kötetek.
De attól nem adjuk fel!
Viszont a Black Lagoon az fut még? Komolynak elég komoly,na meg a pár kötetes kategóriába bele is esik sztem.
Jesz,jór Hájghnesz!
A Wolf's Rain 2 kötetes,hogy lesz-e belőle vmi...
A Vampire Knight-ra meg sajnos kicsi az esély,merthogy még mindig jönnek ki újabbnál újabb kötetek.
De attól nem adjuk fel!
Viszont a Black Lagoon az fut még? Komolynak elég komoly,na meg a pár kötetes kategóriába bele is esik sztem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A Vampire Knight tényleg jó ötletnek hangzana, sztem sokakat érdekelne, s végül is nem is olyan hosszú....
Egyelőre még nem tudni, hogy milyen hosszú lesz, mivel még tart és a mangaka azt írta, hogy most tértünk rá a történet második felére.De attól még jó lenne, ha megjelenne.
beküldve: 2009-12-27 23:51:53
(#2273) Wolf's Rain
Ha tényleg csak 2kötet, az hamar kijönne..
Vampire Knight-hoz is csatlakozom.
Ha tényleg csak 2kötet, az hamar kijönne..
Vampire Knight-hoz is csatlakozom.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-27 23:52:11
És én is csatlakoznék a népes táborhoz, aki azt mondja: Vampire Knightot magyarul! XD
A Vampire Knight tényleg jó ötletnek hangzana, sztem sokakat érdekelne, s végül is nem is olyan hosszú....
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
beküldve: 2009-12-27 21:02:20
(#2271) Shounen mangára nagyon nem vágyom (a Death Note nekem pont elegendő belőle ), shojo meg nemrég jött új (habár az sem a kedvencem), így én leginkább valami misztikus, felnőtt mangát szeretnék magyarul látni, amiben végre nem a csúnya démonok ellen harcolnak. (Félreértés ne essék: szeretem az Árnybírót, de ebben a témában az és a CC bőven elég.) GitS-nek, xxxHolic-nak, Rozen Maidennek, Higurashinak és tulajdonképpen bármiféle szellemes történetnek nagyon örülnék. Egyelőre bizakodó vagyok; ha a Mangafan azt mondta, hogy egy komoly és rövid mangát fog kiadni, akkor biztosan jól választanak. Eddig legalábbis elég jókat fordítottak le.
És én is csatlakoznék a népes táborhoz, aki azt mondja: Vampire Knightot magyarul! XD
hát azt max mondoba extra ként belehetne tenni aminek örülnék. Én igazából másra gondoltam : sandland, kajika, nekomajin(hupsz az nem vánsot, de jöhet az is)
Hát Hellsing még 3 kötet
Az a három négy... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem is az a kedvenc műfajom de Mangafan úgyse vállal be örökre tartó mangát max. ha vége lesz az Árnybíró, Hellsing és Chrno.
árnybíró kb fél év szal remélem kihoz vmi shonent. esetleg amit mondtam régebben : egy toriyama akira oneshotot
Toriyama oneshot: a Cross Epochra gondolsz?
Igaz,hogy Eiichiro Oda-val közösen "dobták" össze,de az nem számít.
Ha tévedtem,akkor vki majd kijavítsa...
Árnybírót nem tudom, mert azt nem olvasom...egyenlőre
Az Árnybíró 17 kötetes...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-27 20:20:42
(#2266) Hát Hellsing még 3 kötet, ha sietnek hamar befejeznék, Chrno mondjuk még 5, az nem kevés idő. Árnybírót nem tudom, mert azt nem olvasom...egyenlőre
valóban, Wolf's Rain is jöhet, úgyis csak 2 kötet...azt hiszem
valóban, Wolf's Rain is jöhet, úgyis csak 2 kötet...azt hiszem
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szerk: Lawliet_Sensei 2009-12-27 20:22:26
El is hiszem. Azt mondták hogy egy lányos manga (az már meg van Love*Com) meg egy komoly pár kötetes manga. (A Soul egyikbe se tartozik )
Komoly,pár kötetes manga...
Air?
Wolf's Rain?
Vampire Knight?
Nekem is az a kedvenc műfajom de Mangafan úgyse vállal be örökre tartó mangát max. ha vége lesz az Árnybíró, Hellsing és Chrno.
árnybíró kb fél év szal remélem kihoz vmi shonent. esetleg amit mondtam régebben : egy toriyama akira oneshotot