• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... <<>>
beküldve: 2009-12-31 08:49:29
(#2306) Válasz Nakamura-san (#2304) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Ehhj.. A NOiSE-t csak én utáltam teljes szívből? Tényleg ennyire nincs ízlésem?

Komoly dolog, jöjjön mondjuk Hatsukanezumi no Jikan. Mert senki sem ismeri. Még egy teljes fordítás sincs a neten, nem hogy angol kiadás, pedig csodálatosan rövid misztöri.
Vagy Blade of the Immortal, mert pokolian drága az angol verzió. Önző-mód, meg minden.X3

A lányok meg biztos nagyon örülnének a Bitter Virginnek, lehet, hogy korábban volt is róla szó. Azt még én is megvenném, annyira szép története van. Csak 4 kötet.D,=

/kilép

Nekem se tetszett a Blame! egészes a tegnapi napig.
Ha most minden Cyberpunk,meg sci-fi mangát útálunk kimondottan az érdekes rajzstílusa vagy esetleg a sztorija miatt,akkor tényleg csak Shounen és Shoujo mangák fognak jönni sorban,meg csak ez a két említett műfaj fog csak kellni.Félreértés ne essék,ezt csak írtam,nem állítom,hogy mindenki útál minden mangát,csak van pár cím,ami nem tetszik.Nekem speciel herótom van a Claymore-tól,de attól függetlenül nyugodtan kiadhatják,mert vevő tuti lesz rá

Blade of the Immortal,na ez is jöhet,mert miért is ne
Am ha ezt a mangát be akarod szerezni olcsóbban,tudok egy oldalt ajánlani: www.akadot.com Itt van "pár" manga és szinte a magyar árakhoz képest majdnem spórolni lehet kötetenként 1 db ezrest. Majd jövő hónapban rendelek onnan,kíváncsi vagyok rá.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Souichiro 2009-12-31 08:51:30
beküldve: 2009-12-31 08:41:33
(#2305) Válasz Háté (#2303) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
A NOiSE csak úgy egyedül nem lenne nagy buli, kellene mellé a Blame! is.

Ezzel az avatarral olyanok a hozzászólásaim, mintha értelmük is lenne. Slash öltöztet...

Igazad van,tényleg kő hozzá a Blame! is,mert annélkül kicsit értelmetlen a sztori.

Slahs az jó fej,és igenis van értelme a hozzászólásaidnak,csakmert Slash.Szal érted.

beküldve: 2009-12-31 01:08:34
(#2304)
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Ehhj.. A NOiSE-t csak én utáltam teljes szívből? Tényleg ennyire nincs ízlésem?

Komoly dolog, jöjjön mondjuk Hatsukanezumi no Jikan. Mert senki sem ismeri. Még egy teljes fordítás sincs a neten, nem hogy angol kiadás, pedig csodálatosan rövid misztöri.
Vagy Blade of the Immortal, mert pokolian drága az angol verzió. Önző-mód, meg minden.X3

A lányok meg biztos nagyon örülnének a Bitter Virginnek, lehet, hogy korábban volt is róla szó. Azt még én is megvenném, annyira szép története van. Csak 4 kötet.D,=

/kilép

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-12-31 01:09:37
beküldve: 2009-12-30 22:42:11
(#2303)
Háté
Háté
[ True mangafan ]
A NOiSE csak úgy egyedül nem lenne nagy buli, kellene mellé a Blame! is.

Ezzel az avatarral olyanok a hozzászólásaim, mintha értelmük is lenne. Slash öltöztet...

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-30 22:42:55
beküldve: 2009-12-30 21:40:29
(#2302)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Ha már páran felnőtt műveket szeretnénk,akkor legyen Blue Heaven.Esetleg a Noise.

beküldve: 2009-12-30 20:42:54
(#2301)
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
fullmetal alchemist! az is jöhetne ám ezerrel

Szerk: ssj2gohan1 2009-12-30 20:43:11
beküldve: 2009-12-30 19:59:33
(#2300) Válasz ssj2gohan1 (#2299) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nem akarok hülyeségeket írni,de a Claymore az hasonló,mint a Berserk,bár nem feltétlen a sztoriban kell keresni a hasonlóságot.A Berserkre emlékeztet egy kicsit,na.
Az EVA is jó pedig

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2009-12-31 16:57:00
beküldve: 2009-12-30 19:29:27
(#2299) Válasz baniaa3 (#2298) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
kléjmór jöhet, mert jump-os(kissé elfogult vok mi. a történetét nem is ismerem de jump.)

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2009-12-31 16:56:44
beküldve: 2009-12-30 14:00:50
(#2298) Válasz Yaven (#2296) üzenetére
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Támogatom a felnőttes ötletet de nem mindegy hogy mit. Például: Neon Genesis Evangeliont utálom. ^^" A Higurashit támogatom, de jobban örülnék egy Claymorénak. Ja amúgy mekkora poén lenne már ha Mangafan azt mondaná felnőttes manga lesz erre jön
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Egy hentai vagy yaoi.

beküldve: 2009-12-30 12:37:47
(#2297)
dimenso
dimenso
[ Rászokóban ]
Ja tényleg csúnyán benéztem a Fairy Tailt bocses tényleg Hiro Mashima műve. Természetesen a Monster Soul is Hiro művé. Szóval ha nincs Fairy Tail megteszi a 2.kötetes Monster Soul is.

Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-12-30 13:34:59
beküldve: 2009-12-30 12:36:46
(#2296) Válasz Souichiro (#2295) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Nagyon is sok választási lehetőség van! Felnőtteknek szóló manga pl. a Honey and Clover, de az Elfen Lied, a Ghost Hound, az Uzumaki, a Higurashi, az xxxHolic, a GitS, sőt még a Junjou Romantica is idetartozik. Egyik sem hasonlít az Árnybíróra, habár néhányukban ugyanannyi vér folyik, mint abban. Nekem nem ez ellen van a kifogásom, hanem a CC-ben és ÁB-ban lévő csúnya démonok ellen, amelyekből már szvsz kicsit sok volt.^^" Avval is egyetértek, hogy a L*C megjelentével a shojo stílust egy kicsit hanyagoljuk, de akik azon panaszkodnak, hogy nincs elég shounen, azok sem komolyan vehetőek. Persze az is érthető, hogy ezek a mangák fogynak a legjobban, de én azért bízom a Mangafanban, hogy ezalkalommal vmi felnőttesebbet adnak ki.

Ésésés a Vampire Knight nem számít szokványos shojonak, úgyhogy azt bármikor szívesen látnám (én ugyan már angolul gyűjtöm a köteteket, de az ismerősi körömben sokakról tudok, akik magyarul vennék).

beküldve: 2009-12-30 11:48:43
(#2295) Válasz Yaven (#2294) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Azt vágom,hogy egy Sónen manga után egy Sódzsó jön,utána megint Sónen.

Azért nem csak ez a két fajta létezik ...igaz, ezek a legismertebbek. Ha már úgyis az Árnybíró közeledik a vége felé, igazán jól jönne helyette vmi hasonlóan felnőttes manga (nem feltétlenül démonos-gyilkolós, de ezt már egyszer kifejtettem ). Szóval remélem a következő Mangafan kiadvány kellően elvont lesz.

ssj2gohan1: szvsz= szerény véleményem szerint

Sok választás akkor nincs,ha már a feltételek adottak.
Old Boy? Felnőttes,magyarul megjelent pár éve DVD-n is,már akinek volt szerencsáje megnézni.
Nem is szörnygyilkolós...
Black Lagoon? Sokan ismerik sztem.Bár ebben van vér bűsígesen
City Hunter? A live action verziót meg megintcsak ismeritek: Jackie Chan-városi vadász.

beküldve: 2009-12-30 11:40:03
(#2294) Válasz Souichiro (#2290) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Azt vágom,hogy egy Sónen manga után egy Sódzsó jön,utána megint Sónen.

Azért nem csak ez a két fajta létezik ...igaz, ezek a legismertebbek. Ha már úgyis az Árnybíró közeledik a vége felé, igazán jól jönne helyette vmi hasonlóan felnőttes manga (nem feltétlenül démonos-gyilkolós, de ezt már egyszer kifejtettem ). Szóval remélem a következő Mangafan kiadvány kellően elvont lesz.

ssj2gohan1: szvsz= szerény véleményem szerint

Szerk: Yaven 2009-12-30 11:41:04
beküldve: 2009-12-30 11:39:51
(#2293) Válasz Souichiro (#2292) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
Komolyabb shounen fight hát én nagyon örülnék a
Monster Soulnak még amerikában és németországban sem jelent meg ahozképest hogy Eiichiro Oda a szerzője és rajzolója ha netán valaki nem simerné a One piece és a Fairy Tail is neki köszönhető. A Monster Soul komoly 2 kötetes manga. Nagyon örülnék neki:)

Lehet,hogy tévedek,de a Fairy Tail-nek véletlen nem Hiro Mashima a szerzője? A rajzstílusa viszont nagyon hasonlít a One Piece-re.
Monster Soul.Na ennek utána nézek

de bizony, h hiro mashima a szerző!! nem csodálom, h megtévesztett a rajz stílusa, bár oda-senseinek elborultabb, durvább a stílusa, míg mashima-senseié kissé visszafogottabb, jobban hasonlít a szokásos nagy szem hegyesorr stílusra, mint oda művei, de nagyon hasonlít a kettő.

sry de mi az az szvsz?? egy csomó helyen láttam a fóruman és naon nemvágom mi az

beküldve: 2009-12-30 11:30:13
(#2292) Válasz dimenso (#2289) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Komolyabb shounen fight hát én nagyon örülnék a
Monster Soulnak még amerikában és németországban sem jelent meg ahozképest hogy Eiichiro Oda a szerzője és rajzolója ha netán valaki nem simerné a One piece és a Fairy Tail is neki köszönhető. A Monster Soul komoly 2 kötetes manga. Nagyon örülnék neki:)

Lehet,hogy tévedek,de a Fairy Tail-nek véletlen nem Hiro Mashima a szerzője? A rajzstílusa viszont nagyon hasonlít a One Piece-re.
Monster Soul.Na ennek utána nézek

Oldalak: ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 ... <<>>