Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Ehhj.. A NOiSE-t csak én utáltam teljes szívből? Tényleg ennyire nincs ízlésem?
Komoly dolog, jöjjön mondjuk Hatsukanezumi no Jikan. Mert senki sem ismeri. Még egy teljes fordítás sincs a neten, nem hogy angol kiadás, pedig csodálatosan rövid misztöri.
Vagy Blade of the Immortal, mert pokolian drága az angol verzió. Önző-mód, meg minden.X3
A lányok meg biztos nagyon örülnének a Bitter Virginnek, lehet, hogy korábban volt is róla szó. Azt még én is megvenném, annyira szép története van. Csak 4 kötet.D,=
Komoly dolog, jöjjön mondjuk Hatsukanezumi no Jikan. Mert senki sem ismeri. Még egy teljes fordítás sincs a neten, nem hogy angol kiadás, pedig csodálatosan rövid misztöri.
Vagy Blade of the Immortal, mert pokolian drága az angol verzió. Önző-mód, meg minden.X3
A lányok meg biztos nagyon örülnének a Bitter Virginnek, lehet, hogy korábban volt is róla szó. Azt még én is megvenném, annyira szép története van. Csak 4 kötet.D,=
/kilép
Nekem se tetszett a Blame! egészes a tegnapi napig.
Ha most minden Cyberpunk,meg sci-fi mangát útálunk kimondottan az érdekes rajzstílusa vagy esetleg a sztorija miatt,akkor tényleg csak Shounen és Shoujo mangák fognak jönni sorban,meg csak ez a két említett műfaj fog csak kellni.Félreértés ne essék,ezt csak írtam,nem állítom,hogy mindenki útál minden mangát,csak van pár cím,ami nem tetszik.Nekem speciel herótom van a Claymore-tól,de attól függetlenül nyugodtan kiadhatják,mert vevő tuti lesz rá
Blade of the Immortal,na ez is jöhet,mert miért is ne
Am ha ezt a mangát be akarod szerezni olcsóbban,tudok egy oldalt ajánlani: www.akadot.com Itt van "pár" manga és szinte a magyar árakhoz képest majdnem spórolni lehet kötetenként 1 db ezrest. Majd jövő hónapban rendelek onnan,kíváncsi vagyok rá.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2009-12-31 08:51:30
A NOiSE csak úgy egyedül nem lenne nagy buli, kellene mellé a Blame! is.
Ezzel az avatarral olyanok a hozzászólásaim, mintha értelmük is lenne. Slash öltöztet...
Igazad van,tényleg kő hozzá a Blame! is,mert annélkül kicsit értelmetlen a sztori.
Slahs az jó fej,és igenis van értelme a hozzászólásaidnak,csakmert Slash.Szal érted.
beküldve: 2009-12-31 01:08:34
(#2304) Ehhj.. A NOiSE-t csak én utáltam teljes szívből? Tényleg ennyire nincs ízlésem?
/kilép
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-12-31 01:09:37
beküldve: 2009-12-30 22:42:11
(#2303) A NOiSE csak úgy egyedül nem lenne nagy buli, kellene mellé a Blame! is.
Ezzel az avatarral olyanok a hozzászólásaim, mintha értelmük is lenne. Slash öltöztet...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-12-30 22:42:55
beküldve: 2009-12-30 21:40:29
(#2302) Ha már páran felnőtt műveket szeretnénk,akkor legyen Blue Heaven.Esetleg a Noise.
beküldve: 2009-12-30 20:42:54
(#2301)
Szerk: ssj2gohan1 2009-12-30 20:43:11
Nem akarok hülyeségeket írni,de a Claymore az hasonló,mint a Berserk,bár nem feltétlen a sztoriban kell keresni a hasonlóságot.A Berserkre emlékeztet egy kicsit,na.
Az EVA is jó pedig
Az EVA is jó pedig
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-31 16:57:00
kléjmór jöhet, mert jump-os(kissé elfogult vok mi. a történetét nem is ismerem de jump.)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-31 16:56:44
Támogatom a felnőttes ötletet de nem mindegy hogy mit. Például: Neon Genesis Evangeliont utálom. ^^" A Higurashit támogatom, de jobban örülnék egy Claymorénak. Ja amúgy mekkora poén lenne már ha Mangafan azt mondaná felnőttes manga lesz erre jön
Egy hentai vagy yaoi.
beküldve: 2009-12-30 12:37:47
(#2297) Ja tényleg csúnyán benéztem a Fairy Tailt bocses tényleg Hiro Mashima műve. Természetesen a Monster Soul is Hiro művé. Szóval ha nincs Fairy Tail megteszi a 2.kötetes Monster Soul is.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-12-30 13:34:59
Nagyon is sok választási lehetőség van! Felnőtteknek szóló manga pl. a Honey and Clover, de az Elfen Lied, a Ghost Hound, az Uzumaki, a Higurashi, az xxxHolic, a GitS, sőt még a Junjou Romantica is idetartozik. Egyik sem hasonlít az Árnybíróra, habár néhányukban ugyanannyi vér folyik, mint abban. Nekem nem ez ellen van a kifogásom, hanem a CC-ben és ÁB-ban lévő csúnya démonok ellen, amelyekből már szvsz kicsit sok volt.^^" Avval is egyetértek, hogy a L*C megjelentével a shojo stílust egy kicsit hanyagoljuk, de akik azon panaszkodnak, hogy nincs elég shounen, azok sem komolyan vehetőek. Persze az is érthető, hogy ezek a mangák fogynak a legjobban, de én azért bízom a Mangafanban, hogy ezalkalommal vmi felnőttesebbet adnak ki.
Ésésés a Vampire Knight nem számít szokványos shojonak, úgyhogy azt bármikor szívesen látnám (én ugyan már angolul gyűjtöm a köteteket, de az ismerősi körömben sokakról tudok, akik magyarul vennék).
Ésésés a Vampire Knight nem számít szokványos shojonak, úgyhogy azt bármikor szívesen látnám (én ugyan már angolul gyűjtöm a köteteket, de az ismerősi körömben sokakról tudok, akik magyarul vennék).
Azt vágom,hogy egy Sónen manga után egy Sódzsó jön,utána megint Sónen.
Azért nem csak ez a két fajta létezik ...igaz, ezek a legismertebbek. Ha már úgyis az Árnybíró közeledik a vége felé, igazán jól jönne helyette vmi hasonlóan felnőttes manga (nem feltétlenül démonos-gyilkolós, de ezt már egyszer kifejtettem ). Szóval remélem a következő Mangafan kiadvány kellően elvont lesz.
ssj2gohan1: szvsz= szerény véleményem szerint
Sok választás akkor nincs,ha már a feltételek adottak.
Old Boy? Felnőttes,magyarul megjelent pár éve DVD-n is,már akinek volt szerencsáje megnézni.
Nem is szörnygyilkolós...
Black Lagoon? Sokan ismerik sztem.Bár ebben van vér bűsígesen
City Hunter? A live action verziót meg megintcsak ismeritek: Jackie Chan-városi vadász.
Azt vágom,hogy egy Sónen manga után egy Sódzsó jön,utána megint Sónen.
Azért nem csak ez a két fajta létezik ...igaz, ezek a legismertebbek. Ha már úgyis az Árnybíró közeledik a vége felé, igazán jól jönne helyette vmi hasonlóan felnőttes manga (nem feltétlenül démonos-gyilkolós, de ezt már egyszer kifejtettem ). Szóval remélem a következő Mangafan kiadvány kellően elvont lesz.
ssj2gohan1: szvsz= szerény véleményem szerint
Szerk: Yaven 2009-12-30 11:41:04
Komolyabb shounen fight hát én nagyon örülnék a
Monster Soulnak még amerikában és németországban sem jelent meg ahozképest hogy Eiichiro Oda a szerzője és rajzolója ha netán valaki nem simerné a One piece és a Fairy Tail is neki köszönhető. A Monster Soul komoly 2 kötetes manga. Nagyon örülnék neki:)
Monster Soulnak még amerikában és németországban sem jelent meg ahozképest hogy Eiichiro Oda a szerzője és rajzolója ha netán valaki nem simerné a One piece és a Fairy Tail is neki köszönhető. A Monster Soul komoly 2 kötetes manga. Nagyon örülnék neki:)
Lehet,hogy tévedek,de a Fairy Tail-nek véletlen nem Hiro Mashima a szerzője? A rajzstílusa viszont nagyon hasonlít a One Piece-re.
Monster Soul.Na ennek utána nézek
de bizony, h hiro mashima a szerző!! nem csodálom, h megtévesztett a rajz stílusa, bár oda-senseinek elborultabb, durvább a stílusa, míg mashima-senseié kissé visszafogottabb, jobban hasonlít a szokásos nagy szem hegyesorr stílusra, mint oda művei, de nagyon hasonlít a kettő.
sry de mi az az szvsz?? egy csomó helyen láttam a fóruman és naon nemvágom mi az
Komolyabb shounen fight hát én nagyon örülnék a
Lehet,hogy tévedek,de a Fairy Tail-nek véletlen nem Hiro Mashima a szerzője? A rajzstílusa viszont nagyon hasonlít a One Piece-re.
Monster Soul.Na ennek utána nézek