Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Így eme szép manga félbeszakadt,azóta se találtak kiadót,aki a folytatást leközölné...
Na majd a Mangafan
Á, megvan: http://en.wikipedia.org/wiki/Kal eido_Star
A 2008 augusztusi Mondoban volt egy Kaleido cikk és ott írtak a manga verzióról egy pár sort.
Sora húga a főszereplő,merthogy ugrunk egy kicsit előre az időben.Na ez miatt is kíváncsi vagyok rá.
De lehet,hogy rosszul emlékszem...
Szerintetek hány kötetes lenne?
Úgy tudom,hogy létezik Kaleido Star manga is,az is jöhet.
Romeo x Juliet manga is van... Ráadásul csak két kötetes *.* (bár még nem olvastam...)
Szerintem nem lenne jó, ha boldog-boldogtalan a Conokon lógna. Még abban is van vmi romantikus, hogy az animésségünk miatt kirekesztenek, vagy hülyének néznek minket. Legalább az ilyen szemetekkel nem kell Conokon összefutni.
Souichiro: és megint egyet kell, hogy értsek veled. Már így is túl sok olyan tahó animés van, aki csak azért szólja le más kedvencét, mert nem ismeri azt, vagy csak nem bírja felfogni a tartalmát. De amíg fizetik a belépőt, addigis a mi javunkat szolgálják, mert kifizetődő marad a Con! Szóval ameddig kevesen vannak, addig nincs gond velük, de nem kéne őket "elszaporítani".
Van így is sok műanimés,aki csak Szaszuke,meg Allen miatt néz animét,azaz kb. annyira ért az animékhez sok rajongó,mint tyúk az atomfizikához.De azért nézik az animéket,mert ez számít menőnek.10 év múlva meg pl. a Szepukku lesz a menő,vajon azért is így fog rajongani a sok műrajongó?
Meg mivel idehaza kevés animés van,így elmondhatjuk magunkról: mi különlegesek vagyunk.Abba mi poén lesz,ha mindenki ugyanazért rajong?
A témához visszatérve: lesz,ami lesz,minden a Mangafan-on múlik,természetesen várjuk sokszeretettel az új megjelenéseket is.
Japánban el lehet mondani: szinte minden ember olvasott már mangát,minden 3. de lehet hogy minden 2. ember veszi is őket.Ott nem kell félni a csődtől,sem attól,hogy vmelyik cím esetleg kimegy a divatból. Erre jó példa a Golgo 13,ami Japánban kegyetlen menőnek számít még a mai napig is,pedig már 40 éve pályán van Duke Togo,150 köteten át követték az olvasók figyelemmel "izgalmas,vérben,szexben bővelkedő" kalandjait.De ez csak egy példa,meg ahogy írtam,nem vágom én a kiadással kapcsolatos dolgokat...