Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Azt hiszem annak csőd lenne a vége, ugyanis legalább a fele 20+ kötetes manga, amiknek a szokásos tempóban kiadva egy idő után már elfogyna a rajongótábora annál az egyszerű oknál fogva, hogy kimennek a divatból.
A rövid sorozat meg szerintem max. 5 kötetet jelent.
Én még mindig reménykedem abban, hogy a GitS lesz az.
A rövid sorozat meg szerintem max. 5 kötetet jelent.
Én még mindig reménykedem abban, hogy a GitS lesz az.
beküldve: 2010-01-02 18:49:59
(#2335)
Szerk: ssj2gohan1 2010-01-02 18:51:42
beküldve: 2010-01-02 18:49:43
(#2334) Az lenne a legjobb,ha a Mangafan az álltalunk felsorolt címek közül a 10 vagy esetleg az 5 legtöbbet "megszavazott" mangát majd idővel szépen kiadná. Szépenkérjük
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-02 18:37:15
(#2333) Az Elfen Lied ötletét támogatom
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-01-02 18:27:37
(#2332) Szerintem jo lenne ha az Elfen lied, Paradise kiss, Romeo X Juliet -et kiadnák :)
beküldve: 2010-01-02 13:45:22
(#2331) Lehet hogy volt már szó róla, én is lehet hogy mondtam már, de DearS se lenne rosz
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2010-01-02 13:02:14
(#2330) Én azt hiszem egy Kuroshitsujinak örülnék, vagy az Ouran High School Host Clubnak. Ezek nem csak sima shojou storyk, tele vannak női fanservice-szel. Most egyetlen egy ilyet sem tudok kiemelni a magyar piacról, a legtöbb inkább csak egyszerű szerelmi történet, vigjátékkal és lelkitáplálék kiegészítéssel.
Nem hiszem, hogy a fordítás az egyetlen oka annak, hogy a kötetek ilyen sebességgel jönnek. Nem vagyok pénzügyi guru, nincsenek adataim a kötetek fogyásáról se, de nem hiszem, hogy ez az egész akkora üzlet lenne... A legtöbb nagyobb rendezvényekre szokott kijönni, ennek nyilván oka van. Sok kötetet kinyomni egyszerre pedig azért nem lenne jó ötlet, mert nem hiszem, hogy mindenkinek van 10-12.000 forintja arra minden hónapban, hogy megvegye az éppen esedékes köteteket, ráadásul könyvesboltokban az árból gondolom lehúz maga a bolt is, szóval a bevétel is kevesebb. Meg ezeket engedélyeztetni meg tudomisén. Végül is tökmindegy, úgy írok, hogy igazából fogalmam sincs az egészről, józan paraszti ésszel próbáltam csak gondolkodni, az meg nekem sose szokott menni.
Minden jóban van vmi rossz,de komolyan!
Ahogy írtad,sok kötet jelenne meg egyszerre.Ebből adódóan káosz lenne urrá a rajongókon.Hogy miért? Anya,dobjál már ide még pár ezrest,mert megint megjelent egy újabb Naruto (vagy kinek mi a szimptikus) kötet és meg akarom venni.Pár nappal később: anya,nincs egy huszasod? De mire kéne az néked,kisfijam? Hát ma jelent meg a Nana 14. kötet (meg még vagy 10 másik cím) és azt is meg szeretném venni.OMG,a világ összes pénze nem lenne elég mangákra xD
Bár én sem vágom a kiadással kapcsolatos dolgokat,meg a marketing szutyerákat,de lehet belőle nagy pofáraesés is.Elégedjünk meg talán egy átlagos kiadási tempóval.Bár így a külföldieket sosem érjük utol,de engem nem is érdekel.
beküldve: 2010-01-02 12:56:15
(#2328) Hú egy magyar Soul Eaternek nagyon örülnék
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Végre egy ecchi rajongó
Mit szólnál a Battle Club-hoz az csak 6 kötetes, és szintúgy mint a Ikki Tousen ez is Yuji Shiozaki műve. Komolynak is az hisz azthiszem 16 vagy 18 korhatáros. A DearS is jöhet az is jó kis ecchi és csak 8 kötetes.
Mit szólnál a Battle Club-hoz az csak 6 kötetes, és szintúgy mint a Ikki Tousen ez is Yuji Shiozaki műve. Komolynak is az hisz azthiszem 16 vagy 18 korhatáros. A DearS is jöhet az is jó kis ecchi és csak 8 kötetes.
Felőlem jöhet a Battle Club is
Am sejtettem,hogy lehet vmi köze vagy az Ikki-hez,vagy dettó ugyanaz a rajzoló xD
Egyébként engem a Tenjou Tengében nem feltétlen az Ecchi jelenetek fogtak meg (miket beszélek én,nem is értem),inkább a fightok,meg a szereplők színes palettája nyűgözött le.Bár azért ha egy-egy bugyogó bevillan mehet közben a TT-ben,rögtön felcsillan a szemem xD
Olyan vagyok,mint vmi perverz öregember xD
beküldve: 2010-01-02 12:52:22
(#2326) Hanazakari no Kimitachi e, Hana Yori Dango, Liar Game.
Én ezek közül bármelyiknek örülnék, de tisztában vagyok vele, hogy a Hana-Kimi 21 kötet, a Hanadan 37, és az utolsó, a Liar Game még futó sorozat, de hát na.
Én ezek közül bármelyiknek örülnék, de tisztában vagyok vele, hogy a Hana-Kimi 21 kötet, a Hanadan 37, és az utolsó, a Liar Game még futó sorozat, de hát na.
beküldve: 2010-01-02 12:11:17
(#2325) Nem hiszem, hogy a fordítás az egyetlen oka annak, hogy a kötetek ilyen sebességgel jönnek. Nem vagyok pénzügyi guru, nincsenek adataim a kötetek fogyásáról se, de nem hiszem, hogy ez az egész akkora üzlet lenne... A legtöbb nagyobb rendezvényekre szokott kijönni, ennek nyilván oka van. Sok kötetet kinyomni egyszerre pedig azért nem lenne jó ötlet, mert nem hiszem, hogy mindenkinek van 10-12.000 forintja arra minden hónapban, hogy megvegye az éppen esedékes köteteket, ráadásul könyvesboltokban az árból gondolom lehúz maga a bolt is, szóval a bevétel is kevesebb. Meg ezeket engedélyeztetni meg tudomisén. Végül is tökmindegy, úgy írok, hogy igazából fogalmam sincs az egészről, józan paraszti ésszel próbáltam csak gondolkodni, az meg nekem sose szokott menni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Tenjou Tengét,komolynak komoly,csak azok a fránya kötetek,hogy a számuk túlvan már a 20.-on is...de attól kiadhatnák
Vagy esetleg az Ikki Tousen-t.
Vagy esetleg az Ikki Tousen-t.
Végre egy ecchi rajongó
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-01-02 11:56:00
beküldve: 2010-01-02 11:36:22
(#2323) Én részmunkaidőben fordítást esetleg vállalnék,de a probléma nállam az,hogy kibeb*szott kevés szabadidővel rendelkezem,max télen érek rá "jobban",de akkor sem azt csinálok,amit tervezek.
Na meg angolról fordítanék magyarra,de ezeket a mangákat én úgy tudom,hogy japán nyelvről szokás fordítani magyarra,de lehet tévedtem.
De az ötlet jó lenne,hogy a meglévő köteteket nyomatnák gyorsabb tempóval kifele.
Na meg angolról fordítanék magyarra,de ezeket a mangákat én úgy tudom,hogy japán nyelvről szokás fordítani magyarra,de lehet tévedtem.
De az ötlet jó lenne,hogy a meglévő köteteket nyomatnák gyorsabb tempóval kifele.
Szerk: Souichiro 2010-01-02 11:36:52
Sziaa. Hát én még csak most csatlakoztam... És fogalmam sincs, hogy mennek itt a dolgok.. kb. azt fogom venni, ami lesz.. És.. nem tudom, de nekem valószínűleg nem lesznek ilyen ötleteim.. De szerintem állati király lenne, ha így csinálnák.. mert sokkal gyorsabb lenne a kiadás, meg több a bevétel.. amit te is leírtál.. Szerintem ezt meg kell fontolnia a MangaFan-nak!!! : ) Én szurkolok.. Hajráá. : O : P Helgyca.