Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
"viszont volna még egy nagyon jó ötletem!!!! mittomén... kb 1 évig nem jönne új cím viszont a meglévőket gyorsabban adná ki a mangafan!!! ha így lenne, akk biztos több bevétel lenne és ha letelt az egy év, vagy ammenyi az újcím-szünetidő, akkor már nagyábból tudná a mangafan tartani a gyorsított tempót, és jönnének az új címek és mindenki örülne!!!!!! gondolom ehhez az kellene, h több embert (fordító, ügyintéző) beszervezni, és így gyorsabban lehetne kiadni a cuccost. Ha pedig új munkatársakra nincs pénz : valami ultraszuper marketing kell és kész!!! mittomén...esetleg...egy pénzügyileg kockázatos dolog(de ami jó bevételt jelenthet)...például...a mondóba interjúkat mangakákkal!!!!!! vagy valami nagyon durva dolgot amit csak kilehet találni
na és most hogy tisztázzam magam, épellméjű vok, és tom, h amit leirtam szinte lehetetlen meg így 12 éves fejjel sok mindent nem tudok anyagi téren, és lehet, h amit leirtam teljesen hülyeség, de akkor is szeretek illen ötleteket kitervelni, hogy hogyan lenne magyarul is annyi manga mint amennyit a viz kiadott!!! és ha ezt olvassa a mangafan, kérem írjon ide a topicba, hogy tudjam mi a véleményük erről a dologról (és nem azé, hogy megcsinálják-e mert tom, h nem nagyon)"
Vagy esetleg az Ikki Tousen-t.
Battle Angel Alita (9 kötet)
Wolf's Rain (2 kötet)
Elfen Lied (10 kötet)
Goth (1 kötet)
és jelenleg más nem is jut eszembe, ami rövid, és komoly is lenne
Két örök beteljesületlen álmom az InuYasha és a Fullmetal Alchemist.
De ezeken kívül... Hmm...
Amik már beteljesültek az a Lovely Complex és Gravitation :)
De biztosan örülnék két mahou shojou-nak: Mermaid Melody és Tokyo Mew Mew ^^ A gyönyörű rajzok miatt, főleg a Mermaid. És mindkettő "csak" 7 kötetes.
Jah, és jut eszembe így utólag, a Zettai Kareshi-nak is tuti sok gazdája lenne! ^^
Hát nem hiszem, hogy 6 kötetet ki fognak adni minden sorozatból. Úgy vettem észre, hogy évente minden sorozatból 3 új kötet jön ki (ha ki tud). Azért szerintem nem lehet okunk panaszra, mert egyre jobban jönnek a MangaFan kötetek, nem úgy mint más kiadóknál. Pl a Mangattack tavaszi con óta egyetlen új kötetet sem adott ki, a Delta Vision Angyalok Menedékéből is csak egy jött ki sajnos, ésatöbbi...
Szívesen olvasnám magyarul...:
- Claymore
- Basilisk
- Pandora Hearts
- Ouran High School Host Club
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge
- Paradise Kiss
Szóval csak a szokásos.
De felőlem jöhet valami ismeretlen új is, a MangaFan biztosan jól választ majd.
A Delta Vision be van egy kicsit lassulva.A Berserk se jön vmi szélsebesen ki,de majd mindent bepótolnak ők is.
A Mangafan egyébként így az év utolsó negyedében szépen belehúzott,év közben alig akartak a kötetek megjelenni.
Strawberry Marshmallow mangát a Yo!népnek.
Vagy nemtom ki mennyire ismeri a Vagabond-ot,na azt még kiadhatnák (majd egyszer).
Hát nem hiszem, hogy 6 kötetet ki fognak adni minden sorozatból. Úgy vettem észre, hogy évente minden sorozatból 3 új kötet jön ki (ha ki tud). Azért szerintem nem lehet okunk panaszra, mert egyre jobban jönnek a MangaFan kötetek, nem úgy mint más kiadóknál. Pl a Mangattack tavaszi con óta egyetlen új kötetet sem adott ki, a Delta Vision Angyalok Menedékéből is csak egy jött ki sajnos, ésatöbbi...
Szívesen olvasnám magyarul...:
- Claymore
- Basilisk
- Pandora Hearts
- Ouran High School Host Club
- Yamato Nadeshiko Shichi Henge
- Paradise Kiss
Szóval csak a szokásos.
De felőlem jöhet valami ismeretlen új is, a MangaFan biztosan jól választ majd.
------------------------------ ----
Most lapoztam végig japánul (a neten) a death note 13. extra kötetét, és azt kell hogy mondjam élveztem még így is, hogy semmit nem értek belőle, tehát kéremszépen a mangafant, h ha teljes sorozatot akar kiadni, akk majd ha odaértünk, legyen szíves kiadni a 13. Háu tu ríd kötetet is!! am... ha úgylesz és kéthavonta jön ki egy kötet, mint rávan írva a mangára, akk elvileg (de gondolom nem így lesz) idén 6 új nárutó (15. kötetnél leszünk), 6 új kenshin (13. kötetnél leszünk), és 6 új death note (kivégezzük a cuccost) jön ki. És ezek azok amiket nekem bekell majd szereznem, ami nem kis pénz lesz. Mivel Kenshinem még egysincs, dn-em csak 4ig van. a narutom az 9-ig. Ami összesen 26 mangát jelent, de annyi pénzem nincs.
Ja és, hogy nelegyek mán paraszt :
BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!
Főleg az ilyen never ending sorozatoknál,mint a Naruto.
Utána meg majd jönne új cím,amokir kivégeztek még egy szériát,bár a Naruto sem fog végetérni,vagy ki tudja.
Szenttehén: animelandon,ahogy írtad van pár elfogadható árú kötet,2400Ft-ért már kapni jóféle mangákat.Meg ha az ember nem akar kínlódni külföldi oldalakról történő rendelésekkel,akkor tényleg egyszerűbb az itthoni oldalakról választani vmi nekünk tetsző dolgot.Végülis a "psizkos munkát" elvégzik helyettünk a rendelésnél,nekünk csak meg kell várni a csomagot.De ha utána számolsz,akkor tényleg lehet kötetenként fogni elég sokat rajta.Nem mindegy,hogy 4 kötetet kapsz idehaza,vagy 7 kötetet szerválsz külföldről.Nem erőltetem a dolgot,ahogy írtam,én is csak most rendelek majd onnan.
A Márk: egy 10 kötetből álló mű sztem éppen belefér a "rövid" kategóriába.Bár kinek mennyi a rövid,nekem egy megközelítőleg 30 kötetből álló manga (Gantz) elég rövid volt,1 hónap alatt kiolvastam ezt a sok kötetet.Persze közben jönnek még hozzá újabbnál újabb fejezetek...
yu yu hakuso
Te kis telhetetlen nem elég neked az anime is? 'XD De a két szép szemedért azért én is csatlakozom.(2x XD) Sok részt kihagytam a yu yu hakusóbol de főleg a yugioh!-ból...
yu yu hakuso
ezek nagyon jó mangák szal ezerrel!!!!
viszont volna még egy nagyon jó ötletem!!!! mittomén... kb 1 évig nem jönne új cím viszont a meglévőket gyorsabban adná ki a mangafan!!! ha így lenne, akk biztos több bevétel lenne és ha letelt az egy év, vagy ammenyi az újcím-szünetidő, akkor már nagyábból tudná a mangafan tartani a gyorsított tempót, és jönnének az új címek és mindenki örülne!!!!!! gondolom ehhez az kellene, h több embert (fordító, ügyintéző) beszervezni, és így gyorsabban lehetne kiadni a cuccost. Ha pedig új munkatársakra nincs pénz : valami ultraszuper marketing kell és kész!!! mittomén...esetleg...egy pénzügyileg kockázatos dolog(de ami jó bevételt jelenthet)...például...a mondóba interjúkat mangakákkal!!!!!! vagy valami nagyon durva dolgot amit csak kilehet találni
na és most hogy tisztázzam magam, épellméjű vok, és tom, h amit leirtam szinte lehetetlen meg így 12 éves fejjel sok mindent nem tudok anyagi téren, és lehet, h amit leirtam teljesen hülyeség, de akkor is szeretek illen ötleteket kitervelni, hogy hogyan lenne magyarul is annyi manga mint amennyit a viz kiadott!!! és ha ezt olvassa a mangafan, kérem írjon ide a topicba, hogy tudjam mi a véleményük erről a dologról (és nem azé, hogy megcsinálják-e mert tom, h nem nagyon)
Kérdem én: mit jelent az hogy "rövid"?
A Hellsing a maga 10 kötetével még rövidnek számít vagy nem?
Mert ha igen, akkor elképzelhető lehet a Blame!, esetleg az Elfen Lied (bár ebben már annyira nem reménykedek, mert szerintem elég felejtős lenne kiadni, de azért jó lenne XD).
EDIT: Megnéztem, Animelanden is van egy pár, alacsonyabb áron, mint ahogy én vettem annó.
A regisztráció egy külföldi oldalra am nem bunyolult,inkább a fizetés a problémásabb,lásd PayPal.
[Link]
*Link javítva. A moderátor*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*