Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
A játék.
az is
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
...és az elmaradhatatlan Higurashi
kötelező!
A játék.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
...és az elmaradhatatlan Higurashi
kötelező!
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-19 21:55:35
(#1831) beküldve: 2009-04-19 21:39:21
(#1830) beküldve: 2009-04-19 21:11:47
(#1829) Ahh,Inuyasha...de szép is lenne
Én az FMA mellett mondanám még az Elfen lied-ot,mondjuk stílus szempontjából nemtom mennyire illene ide a MangaFanhoz,na ezt tuti megvenném..
Én az FMA mellett mondanám még az Elfen lied-ot,mondjuk stílus szempontjából nemtom mennyire illene ide a MangaFanhoz,na ezt tuti megvenném..
beküldve: 2009-04-19 15:36:35
(#1828) Hm, kívánságműsor? Nekem van pár.
Jöhetne mondjuk valami Watase, azt nagyon nem bánnám! :) Legkönnyebb tőle az Imadoki!-t lenne, az csak 5 kötet. Vagy Zettai Kareshi, az meg 6. (Fushigi Yuugi, FY Genbu Kaiden vagy Ayashi no Ceres álmaimban repkednek csak magyarul a szemem előtt... XD)
Még kettő van, amit olvasnék magyarul, a Hachimitsu to Clover és a Mermaid Melody.
Hát viszont ez sajna nem kívánságműsor, de próbálkozni lehet, nem?
Jöhetne mondjuk valami Watase, azt nagyon nem bánnám! :) Legkönnyebb tőle az Imadoki!-t lenne, az csak 5 kötet. Vagy Zettai Kareshi, az meg 6. (Fushigi Yuugi, FY Genbu Kaiden vagy Ayashi no Ceres álmaimban repkednek csak magyarul a szemem előtt... XD)
Még kettő van, amit olvasnék magyarul, a Hachimitsu to Clover és a Mermaid Melody.
Hát viszont ez sajna nem kívánságműsor, de próbálkozni lehet, nem?
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-04-18 18:45:43
(#1827) Legyen a Kimi to Boku!!!!!! Imádom angolul már olvastam dde magyarul mégjobb lenne!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Az Ourant én is támogatom!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-04-18 17:58:44
(#1825) Nekem 3 olyan manga van, amit nagyon nagyon szeretnék magyar megjelenéssel, és 110% h mindig első nap megvenném, (és a Mangafantól örülnék nekik a legjobban):
- Fullmetal Alchemist
- Ouran Koukou Host Club
- D.Gray-man
Remélem egyszer (legalább valamelyik) teljesül majd. :)
- Fullmetal Alchemist
- Ouran Koukou Host Club
- D.Gray-man
Remélem egyszer (legalább valamelyik) teljesül majd. :)
beküldve: 2009-04-18 16:24:16
(#1824) Vettem
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Hát szerintem az lenne a legjobb hogyha az FMA-t kiadnák végre magyarul mert az már nagyon kénee!! meg egybe ki kéne adni egy újabb shounen mangát is a D.Gray-man-t, mert az is hasonlít az FMA-ra és már szinte minden országban nagyon híres... érdemes lenne. Meg hamáritt tartunk el lehetne kezdeni az is animében
Az FMA-val nagyon egyetértek!!!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Csinzisztikus 2009-04-11 19:18:49
Kedves Bartha Botond (és mindenki más, aki érintve érzi magát)! Ne vedd támadásnak, de amennyiben a témához csak és kizárólag egyetlen (vagy akár több) hangulatjel a hozzáfűzni valód, akkor légy oly jó, és tartsd azt meg magadnak. De ha már mindenképpen közölni akarod a nagy világgal, hogy most éppen vigyorogsz a gép előtt, akkor tedd már meg, hogy a válaszodból kitörlöd a másik beidézett hozzászólásból a válaszod értelmezéséhez nem feltétlenül szükséges részeket (jelenesetben pölö az egészet). Előre is köszönöm.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 14:43:43
beküldve: 2009-04-11 14:32:20
(#1820) Hát szerintem az lenne a legjobb hogyha az FMA-t kiadnák végre magyarul mert az már nagyon kénee!! meg egybe ki kéne adni egy újabb shounen mangát is a D.Gray-man-t, mert az is hasonlít az FMA-ra és már szinte minden országban nagyon híres... érdemes lenne. Meg hamáritt tartunk el lehetne kezdeni az is animében
"counting bodies like a sheep to the rhythm of the war durms" a perfect circle