Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Kétszer is olvastam anno, akkor nagyon tetszett. Viszont most már nem biztos, hogy tetszene... Az a baj Shinjo Mayu műveivel, hogy borzasztóan ismétlik önmagukat. Csak a nevek változnak, amúgy a grafika meg a lényeg ugyanaz marad.
Amúgy Mayu-sensei tök cuki. :) [Link]
9/28 NEVER FORGET
Szerintem magyarul az Akuma na Eros - Virgin Chrissist kéne *.* Annyira jóóó az a manga! Támogatnám ha kiadnátok
Az tényleg jó.
beküldve: 2009-01-25 13:57:52
(#1757) Szerintem magyarul az Akuma na Eros - Virgin Chrissist kéne *.* Annyira jóóó az a manga! Támogatnám ha kiadnátok
"All or nothing now or never, we can make it happen we can make it all right"
valaki tudja h az InuYashát kiadták e magyarul???
Nem adták is, és jelenleg úgy tűnik, hogy nincs is tervben.
De angolul már megvan (boltban)... tökjól kifejleszti az efféle a nyelvtanulást
(:
én a Spiral-t szeretném kezeim közt tartani.
栄誉 Eiyo avagy a világ legnagyobb KockaLámája 因縁
Szerk: Kiss Aki 2009-01-25 13:46:21
beküldve: 2009-01-24 17:35:20
(#1755)
Szerk: Kiwii 2009-01-24 17:35:41
valaki tudja h az InuYashát kiadták e magyarul???
Nem adták is, és jelenleg úgy tűnik, hogy nincs is tervben.
Köszi
beküldve: 2009-01-24 16:21:00
(#1753) Szerintem is jó hogy így együtt adják ki a Chrno Crusadet, mert azonnal össze lehet majd őket hasonlítani, mondjuk ez lehet hogy csak rám vonatkozik, ugyanis gyorsan felejtem a sztorikat =D Épp ezért tudok örülni egy mangának amit már láttam animében
Bár most még csak a Death Note és a Hellsing van jelen a polcon tervezem a Naruto begyűjtését is ( + Chrno Crusade)
Minek örülnék? Egyértelmű hogy: FMA, Bleach és ahogy látom ez a kettő a legnépszerűbb, és szerintem igazán nem lenne lerágott csont, mivel az FMA teljesen más mangában ( ha jól tudom ) a Bleach pedig megunhatatlan
Ennek ellenére az én titkos álmom hogy kiadják a Spirált *-* Szerintem ha a Death Note-t veszik, akkor ezt is vinnék
Hellgirl-ből létezik manga? ( hülye kérdés ) mert azt is kiadhatnák =) bár így is van egy csomó megkezdett sorozat, tehát nem hiszem hogy olyan sok sorozatot ( ami hosszú, pl: FMA /20 rész/) bevállalnának, pláne hogy most érkezik a Chrno Crusade.... De én reménykedek *-*
Bár most még csak a Death Note és a Hellsing van jelen a polcon tervezem a Naruto begyűjtését is ( + Chrno Crusade)
Minek örülnék? Egyértelmű hogy: FMA, Bleach és ahogy látom ez a kettő a legnépszerűbb, és szerintem igazán nem lenne lerágott csont, mivel az FMA teljesen más mangában ( ha jól tudom ) a Bleach pedig megunhatatlan
Ennek ellenére az én titkos álmom hogy kiadják a Spirált *-* Szerintem ha a Death Note-t veszik, akkor ezt is vinnék
Hellgirl-ből létezik manga? ( hülye kérdés ) mert azt is kiadhatnák =) bár így is van egy csomó megkezdett sorozat, tehát nem hiszem hogy olyan sok sorozatot ( ami hosszú, pl: FMA /20 rész/) bevállalnának, pláne hogy most érkezik a Chrno Crusade.... De én reménykedek *-*
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-01-24 16:23:23
Bleach-et adják ki:)
Teljesen egyetértek :)
Meg jöhetne mondjuk a ParaKiss, vagy a Yamato Nadeshiko Shichi Henge, esetleg FMA.. :) De most nagyon örülök a hamarosan megjelenő Chrno Crusade-nek, annyira imádom a rajzolását.
DE jó hogy a mangát is kiadják meg az animét is nézhetjük:)
Bleach-et adják ki:)
Teljesen egyetértek :)
Meg jöhetne mondjuk a ParaKiss, vagy a Yamato Nadeshiko Shichi Henge, esetleg FMA.. :) De most nagyon örülök a hamarosan megjelenő Chrno Crusade-nek, annyira imádom a rajzolását.
Én olyasmit olvastam mangazin-on,hogy a mangafan, megvette az inuyasha jogát mo-n,és ki akarják adni.Ez igaz??
nem tom, de jó lenne
beküldve: 2009-01-24 15:15:04
(#1748) Én olyasmit olvastam mangazin-on,hogy a mangafan, megvette az inuyasha jogát mo-n,és ki akarják adni.Ez igaz??
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-01-24 14:10:58
(#1747) Az elejétől... A Temetős rész... Az anime 1-2(8-9) rész alatt feldolgozta a Manga pedig egy kötetbe..
Szerintem attól még gyors, gondolj bele, a Naruto is 1 kötetben dolgoz fel kb. 2-3 részt. Ez azért van, mert sok benne a harc és az elég helyigényes meg ugye a megszólalásokat sem lehet egy oldalba sűríteni.
Az elejétől... A Temetős rész... Az anime 1-2(8-9) rész alatt feldolgozta a Manga pedig egy kötetbe..
Szerk: baniaa3 2009-01-24 14:02:17