Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Én nem tudom, a Bleach mangában még csak a 6. kötetnél tartok és idáig elég gyorsan haladt. Kb. hanyadik kötettől lassul le?
beküldve: 2009-01-24 13:51:12
(#1743) Én speciel örülnék, ha kijönne magyarul a D-Grayman vagy az Azumi, de ugyanakkor végre a Dragon BAll is megélhetne 10 év után egy igényes magyar kiadást. A legfontosabb szerintem a msot futó sorozatok befejezése lenne...
TÓNY
beküldve: 2009-01-24 13:50:35
(#1742) Én pedig az ellenkezője vagyok, a Manga olyan lassan halad hogy, szét lehet uni. De ez nem azt jelenti hogy nem láttnám szívesen a polcomon.
Mellesleg azt mondom hogy Yurit, a Magyar piacra.
És az is olyan lenne, h megvenném, és felraknám a polcra, hisz mindent tudok a történet elejéről...
Én most a Narutoval vagyok így, a 3. kötet után nem bírtam ki és neten elolvastam a 6. kötet közepéig. Most végre bepótoltam a 3D-s verziókat is és azért újraolvastam őket. És nem unatkozom, mert megéri kétszer elolvasni!
Mellesleg te gondolom a Bleachből csak az animét nézted, szóval szerintem nem unatkoznál a mangán. Az egy dolog, hogy ismered a sztorit, de attól még a poénok és a rajzolás kihagyhatatlanok! Csak úgy viszonyításképpen: én imádom a mangát, de az animéből nem bírtam végignézni 5 részt...
Egy Code Geass vagy D. Gray man... Na, sztem ezek tarolnának most.
Ez nálam a Top2-be tartozik
Hát, ja. Sztem még a fanok is meggondolnák, hogy belekezdjenek-e mert nagyon hosszú, főleg ha már elkezdték venni a Narutót.
Mellesleg animében már 1000x láttuk (meg a fillereket is)
Pár éve még nagyon lehetett volna kaszálni vele...
De most már a "komolyabb" történeteket keresik a fanok..
Egy Code Geass vagy D. Gray man... Na, sztem ezek tarolnának most.
Meg persze nálam a Bleach... De abba is belegondolni.. hiába kezdik el akár idén, mire mind kijön, nem 1 és nem is 2év lesz...
És az is olyan lenne, h megvenném, és felraknám a polcra, hisz mindent tudok a történet elejéről...
szerk: mellesleg a Chrno Crusade mangának nagyon örülök!
Hiába Bleach meg most már Naruto a fav, nyitott vagyok az új történetek felé..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-01-24 10:24:51
Hát, ja. Sztem még a fanok is meggondolnák, hogy belekezdjenek-e mert nagyon hosszú, főleg ha már elkezdték venni a Narutót.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-24 09:56:54
(#1737) Szvsz felesleges lenne.. Már rég lecsengett az IY láz szerintem.
Én szeretem, de nem hiszem, h venném a mangát.
Én szeretem, de nem hiszem, h venném a mangát.
MIANEVED?!
valaki tudja h az InuYashát kiadták e magyarul???
Nem adták is, és jelenleg úgy tűnik, hogy nincs is tervben.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-24 08:37:58
(#1735) Itazura! <33 Egy oldalakkal régebbi postban én is említettem. ;) Teljesen igazd van, ha már shoujo, akkor InK. Az animéje nagyon jó volt, csak elég tempósan haladt
Az animéje egyből bekerült a top 10-es listámra, a mangára is akkor figyeltem fel, amikor két anime epizód leadása közötti időben fel-alá kutattam a netet információért, mert nem bírtam kivárni, hogy mi fog történni. Persze addigra már, mint rájöttem a történet túlhaladt azon a ponton, ahol a mangafordítók álltak, így maradt a várakozás, viszont közben elkezdtem elejéről a mangát. Hát, ha az anime tetszett, a mangát imádnád. Sokkal kidolgozottabb és hihetőbb a történet, az animéből rengeteg ütős poént is kihagytak. Kár, hogy nem tudok japánul és így megakadtam a 28. fejezetnél, pedig 23 kötetes.
Támogatom az ötletet.
Örülök neki. Azért 1 szépfiút az InK-ben is találnál. Irie Naoki... hmm nem rossz (főleg az első részekben - mert elég erősen ábrázolják az idő múlását, így a végére jelentőset változik)
Nem vagyok mai csirke, de dobtam egy hátast a Párom örömére (még a VK előtt láttam, de még így utólag is).
Nemtudom, nekem a VK manga sokkal jobban tetszett, mint az anime. Én kidolgozattabbnak érzem a rajzolását
Biztos igazad van, én csak a történetet hasonlítottam össze gyorsban és ahogy láttam nem sok mindent hagytak ki vagy változtattak meg.
bocs a hosszúért
Én nagyon örülnék egy shoujo mangának.
Támogatom az ötletet. Bármennyire szeressem is a bishikkel telezsúfolt shouneneket, shoujóból még elég kicsi a választék.
Én nagyon örülnék egy shoujo mangának.
A frissebbek közül pedig a Vampire Knight ellen nem tiltakoznék (bár az anime ahogy láttam elég jól követte az eseményeket, nem biztos hogy annyi pluszt nyújtana nekem a manga, mint a fentiek)
A frissebbek közül pedig a Vampire Knight ellen nem tiltakoznék (bár az anime ahogy láttam elég jól követte az eseményeket, nem biztos hogy annyi pluszt nyújtana nekem a manga, mint a fentiek)
Nemtudom, nekem a VK manga sokkal jobban tetszett, mint az anime. Én kidolgozattabbnak érzem a rajzolását =$ De ez egyéni vélemény.
Én sok mangának örülnék, csak nem biztos, hogy mindből tudnék venni =Đ
Az FMA mangát szívesen létnám a polcokon mert teljesen más sztorit mesél el mint az anime
ezzel én is egyet értek az FMA-t nagyon szeretem , mondjuk a bleach se lenne rossz
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Itazura! <33 Egy oldalakkal régebbi postban én is említettem. ;) Teljesen igazd van, ha már shoujo, akkor InK. Az animéje nagyon jó volt, csak elég tempósan haladt, és nekem a vége nagyon összecsapottnak tűnt. (Jó, természetesen nem sok választásuk volt azok után, hogy a manga nincs befejezve)
9/28 NEVER FORGET