Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
szerintem is ezt a kettőt kellene kiadni ( bár én már láttam a mangazin-on a fmp-ot)
Végre lehetne egy teljesen magyar jól menő manga!!!Lehet hogy valamelyest koppintás...de siker lenne!!
Meglestem ez egy dojushini!!
És a legtöbb esetben nagyobb manga kiadók nem nagyon adnak ki egy 1-2 fejezetes fanfic-et!
Valamint a how to read! féle bonus kötetben sem kapott helyet, ergo ez max egy "legjobb külföldi dojushini" válogatás kiadványban már szóba jöhetne.
Végre lehetne egy teljesen magyar jól menő manga!!!Lehet hogy valamelyest koppintás...de siker lenne!!
Air Gear,Tenjou Tenge ,Code Geass,Dogs,To Love Ru
Az Air Geart nem olvastam.
Tenjou Tenge-t támogatom, nagyon tetszik, bár az elején még kicsi furcsa a rajzolása
Code Geass Jeah. The Best! Ennél fordulatosabb mangát még nem láttam! Ráadásul az anime-je nem egy díjat nyert. Sztem nagy siker lenne.
Dogs-ot ismerem. Mint a két sorozatot olvastam illetve gondoltam fanként lefordítom, de sztem nem az a manga, amely nagy rajongótábort gyűjtene.
To Love-RU: Hát ez viszont teljesen ellentettje mindnek! Hihetetlen. Az anime-jet elrontották, de a manga az fenomenális! Bizos siker lenne :) Bár én még várnék vele, míg jobban megismerik a magyarok, mert elég kiskörű még az ismerettsége. Bár lehet pont ezért futna be itt gyorsan. Mind1, akkor is nagyon jó! :)
az én vagyok ^^" szerintem ari... de a manga nem tetszik annyira
Az eleje lehet, hogy kicsit követhetetlennek tűnik, de meg kell hogy mondjam, a Gravi nagyon jó (szvsz jobb, mint az anime). Én végig olvastam angolul, szerintem érdemes; bár a vége felé már Yuki kezdi egy kicsit elveszíteni a varázsát...
A grafika viszont nagyon sokat fejlődik, bár hozzátenném, hogy Shu férfiasságának rovására (bizony, az elején néhol eszméletlenül pasis <3 grafikailag.) A Gravi EX-ről meg ne is beszéljünk. :)
Én még csak az elejét olvastam ,és itt a rajzolással vannak problémáim... de a manga magában tök jó ^^
Az eleje lehet, hogy kicsit követhetetlennek tűnik, de meg kell hogy mondjam, a Gravi nagyon jó (szvsz jobb, mint az anime). Én végig olvastam angolul, szerintem érdemes; bár a vége felé már Yuki kezdi egy kicsit elveszíteni a varázsát...
A grafika viszont nagyon sokat fejlődik, bár hozzátenném, hogy Shu férfiasságának rovására (bizony, az elején néhol eszméletlenül pasis <3 grafikailag.) A Gravi EX-ről meg ne is beszéljünk. :)
ya és még YAOI-t is adhattok ki de nem utalosat hanem rendes történést [/I][/B]
YAOI mangát a hamarosan megjelenő új MAXXX kiadó fog majd kiadni legközelebb.
Valamint a gravitation-t is kiadták, szóval csend legyen Yaoi fangirlök és örüljetek hgoy a ti "perverz" álmaitoknak a manga verzióját is kiadják.
Hát, én utálom a Gravitationt! (Bocsi azoktól aki szeretik. )
ya és még YAOI-t is adhattok ki de nem utalosat hanem rendes történést [/I][/B]
YAOI mangát a hamarosan megjelenő új MAXXX kiadó fog majd kiadni legközelebb.
Valamint a gravitation-t is kiadták, szóval csend legyen Yaoi fangirlök és örüljetek hgoy a ti "perverz" álmaitoknak a manga verzióját is kiadják.
nos emberek hozzá lehet látni^^ mert ezek a világ egyik legjobb mangái a másik pedig az enyém^^xD(no ego)
ya és még YAOI-t is adhattok ki de nem utalosat hanem rendes történést