Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Értem én, hogy mit akarsz, de ez alapján azt állítani, hogy a mangakának nem kell tudnia rajzolni, mert azt úgyis a segédek csinálják, azért elég durva túlzás. Ahogy te is írtad a rajzolás kreatív részét azért még a mangaka végzi, a kész rajzok az ő stílusát tükrözik (és most tekintsünk el az SJ sorozatoktól, mert az az antológia egy stílusgyilkos).
Meg arról sem szabad megfelejtkezni, hogy nem minden mangaka támaszkodik ugyanolyan mértékben a segédeire, vannak akik komoly apparátust tartanak fenn, mások meg megelégszenek eggyel-kettővel.
Abszolút laikusként a témában csak annyit mondhatok, hogy a Naruto és a Reborn összes fejezetét olvsván a Rebornt láttam szebbnek, kidolgozottabnak. /vélemény vége
Mellesleg a Reborn-nak van egy két nagyon jó arc-ja, de nem kötelező darab, hacsak az ember nem fangirl típus.
Abszolút laikusként a témában csak annyit mondhatok, hogy a Naruto és a Reborn összes fejezetét olvsván a Rebornt láttam szebbnek, kidolgozottabnak. /vélemény vége
Mellesleg a Reborn-nak van egy két nagyon jó arc-ja, de nem kötelező darab, hacsak az ember nem fangirl típus.
Szerk.: így próbáljon meg az ember éjfélkor szerkeszteni... tuti, hogy az idéz gombot találja el. :) Strigulát nekem!
Mariko: Neuro animéjéről annyit mondhatok, hogy én Neuro miatt néztem, eléggé átlagos, a vége nem is tetszett annyira, de a mangája ettől függetlenül érdekel.
Így visszaolvasva nem sok jót mondtam róla... De alapvetően élvezhető kis anime. Csak ne várj tőle túl sokat...
Igen, WSJ nem a látványra megy rá, de pl. a KH Reborn! is elég szép mondjuk a Narutóhoz képest. Ergo vannak különbségek.
Ez a KH dolog csak a raszterek használatában tűnik "dolgosabbnak", egyébként semmi extra, néhol mintha látszana hogy nem annyira átgondolt, de nem 100% - csak miután jobban beleolvastam...
Mariko: a rajzolás elég tág fogalom ami a vázlatoktól a kész oldal vázlatán és tisztázásán a kihúzásig terjed, ebből átlagosan az első 2-t csinálja a névleges alkotó, a többit a segédgárda. Egyszóval amit a végső változatban látunk leginkább az asszisztensek műve külsőleg - a mechanika pedig a kreátoré.
há nemtom ez1 teljesen randomkép onemangáról, semmi direkt kiválasztás...namármost sztem ez semmiben nemszebb a Narutonál ;)
Scantől is függ. + megint csak azt mondhatom, hogy meglátás kérdése. Én mindenesetre így látom, annak ellenére, hogy a Narutót ezerszer jobban szeretem.
Szerk.: és igen, a Naruto grafikája sokat fejlődött, de nem tartozik a kifejezetten 'szép' mangákhoz. De ez így is van jól, nem azért olvasom, mert 'jaj de szép'.
Ettől függetlenül ch. 430 színes oldalak - Naruto <333
Nem azért, de a mangát nem az asszisztensek rajzolják, általában a háttereket csinálják, a tónusozást, esetleg a mellékkarikat, de a munka érdemi részét akkor is a mangaka végzi.
Zurelily: A Neuro főleg a címszereplő miatt érdekel, meg Takehito miatt. *fanfan* A sztoritól nem is várok sokat, végül is egy 19 kötete futó mangából csináltak egy 25 részes sorozatot.
há nemtom ez1 teljesen randomkép onemangáról, semmi direkt kiválasztás...namármost sztem ez semmiben nemszebb a Narutonál ;)
bár nem olvasom a mangát, de első ránézésre az jut eszembe h Bleach :)
Mariko: Neuro animéjéről annyit mondhatok, hogy én Neuro miatt néztem, eléggé átlagos, a vége nem is tetszett annyira, de a mangája ettől függetlenül érdekel.
Így visszaolvasva nem sok jót mondtam róla... De alapvetően élvezhető kis anime. Csak ne várj tőle túl sokat...
Igen, WSJ nem a látványra megy rá, de pl. a KH Reborn! is elég szép mondjuk a Narutóhoz képest. Ergo vannak különbségek.
50%-50%.
75%-25% a sztori javára, ugyanis rajzolni kvázi mindenki tud, de egy történetet izgalmasan előadni már nem igazán. Ezért van egy rakás asszisztens akik művelik a "szépművészetet" és a kreatív elme aki pedig a háttérből mozgatja a szálakat
A JUMP-ban inkább a funkcionalitás a lényeg mint sem az esztétikum, ha valaki festeni akar nyúgodtan megteheti a havi antológiáknál.
Minden relatív.
És hidd el, nem találkoztam még olyan emberrel, aki látta végig (ameddig van), és ne szerette volna az OP-t. ;) Olyanok szokták mondani, hogy nem jó, akik vagy nem látták, vagy keveset láttak belőle.
103 résza D. Gray man, azt 5 nap alatt bekebeleztem téliszünetben, a vánpíszt nyáron elkeztem 170ig letöltöttem majd 15 részt 10 napg néztem és arra jutottam h ez biza 1 rakat ürülék.
a baj csak az h a belőle készült 3 leghíresebb AMV (Sail on, Kaizoku bouken 1-2) baromi nagy fílinget ad és emiatt végig szeretném magam küzdeni a fent említett 100 részen h a többi 300at énis élvezhessem XD
De sztem az a kijelentés h Eichiiro Oda jobban rajzol Ksihinél v Titenél, eléggé erős ^^" dehát legalább írtad h szvsz xD
Huh
csakhogy On is legyen a OPnek sztem még nagyobb hipe kellene itt Hazánkban, ezért alap h Bleachre szavazok