Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Ki az aki nem szeretné a Bleach-et magyarul?????????
Én, mert mint már sokszor leírtam, nekem van pár angol Bleach kötetem és ha kijönne magyarul, a MangaFan védőborítós kiadása biztos szebb lenne és akkor én sírnék.
Nekem semmi bajom eddig a Kenshin mangával. Szerintem ilyen manga elég kevés van, szóval meg kell becsülni, hogy kiadták magyarul.
Én pedig egy Bleach mangát szeretnék magyarul, de nagyon. Bár szerintem nem én vagyok az egyedüli.
Én pedig egy Bleach mangát szeretnék magyarul, de nagyon. Bár szerintem nem én vagyok az egyedüli.
Ki az aki nem szeretné a Bleach-et magyarul?????????
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
Hé, én se szúrok le senkit, ha valami nem tetszik neki, max elmondom a véleményem. Szóval nekem nem jön be se angolul, se magyarul, se japánul a kenshin, és kész. Ezen nincs mit vitatkozni.
Most nem azért, de hol szúrtalak le? Csak ajánlottam, hogy olvass bele a későbbi kötetekbe, mert jobb lesz.
Én spec. nem szoktam véleményezni egy huszonsokkötetes mangát az első kötet alapján, különben sok jó cuccról lemaradtam volna.
Persze, ha alapvetően a műfajjal (shounen fight) van bajod, az más.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-08 17:44:06
beküldve: 2009-01-08 16:17:50
(#1622) Nekem semmi bajom eddig a Kenshin mangával. Szerintem ilyen manga elég kevés van, szóval meg kell becsülni, hogy kiadták magyarul.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
De én a helyedben nem írnám le ilyen hamar a mangát, mert csak a 7. kötettől kezd tényleg beindulni a sztori, az eddigi mind csak bevezető volt.
Hé, én se szúrok le senkit, ha valami nem tetszik neki, max elmondom a véleményem. Szóval nekem nem jön be se angolul, se magyarul, se japánul a kenshin, és kész. Ezen nincs mit vitatkozni.
Egy percre megállt bennem az ütő, hogy van Kenshin LIVE és én nem tudok róla! De én a helyedben nem írnám le ilyen hamar a mangát, mert csak a 7. kötettől kezd tényleg beindulni a sztori, az eddigi mind csak bevezető volt.
Zurelily: A Chrno anime nekem se jött be, de a manga az már egészen más tészta, jó a vége nagyjából ugyanaz, de egészen más úton jutnak el oda, van rendes történet és a karakterek is jobban be vannak mutatva.
Zurelily: A Chrno anime nekem se jött be, de a manga az már egészen más tészta, jó a vége nagyjából ugyanaz, de egészen más úton jutnak el oda, van rendes történet és a karakterek is jobban be vannak mutatva.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Mondjuk majd az élőszereplős sorozatot megnézem (Gaackt-san!)
Ne keverjük a szezont a fazonnal: az a live-action nem a Ruróni Kensinből van. [a Gackt-film Ueszugi Kensinről szól, egészen más sztori ^_^;]
Oké, akkor mindeddig tévhitben éltem. De ez most kellemes csalódás volt. : )
Mondjuk majd az élőszereplős sorozatot megnézem (Gaackt-san!)
Ne keverjük a szezont a fazonnal: az a live-action nem a Ruróni Kensinből van. [a Gackt-film Ueszugi Kensinről szól, egészen más sztori ^_^;]
Juteszembe: említettem már a Honey and Clover mangát - de az anime is jöhetne dvdn
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Hát, tudom, hogy a Chrno nagyon sok embernek tetszik, de én valahogy nem tudtam megszeretni... Na majd a mangára azért kíváncsi leszek. (Adok neki még egy esélyt ;)
Ez természetes, nem tetszhet mindenkinek minden. Nekem pl. már nem tetszik se a naruto, se a bleach (csak a kivitelezést tudom rajta értékelni, ill. KON-t!!!!! (L)) Sőt a ruróni kensint az első kötet után ki is jelentettem, hogy unalmas. Mondjuk majd az élőszereplős sorozatot megnézem (Gaackt-san!), meg talán a movie-t, de és kész. Na, de nem akarok csak a mangafan által kiadott mangákak kritizálni... a school rumble, számomra túl gyökkettes... X.X
kinek a pap, kinek a papné. XD
...kinek a paplan. XD
Hát, tudom, hogy a Chrno nagyon sok embernek tetszik, de én valahogy nem tudtam megszeretni... Na majd a mangára azért kíváncsi leszek. (Adok neki még egy esélyt ;)
9/28 NEVER FORGET
Köszi, de angol scanlationt szoktam olvasni mindenből. :) Hát nem tudom, igazság szerint a Chrnot is csak animében láttam, és egy kicsit többet vártam tőle, nekem nem tetszett. Dehát ízlések és pofonok.
Oh, ennek örülök, mert akkor ha gondolod adok pár angol címet, ahonnan kiváló minőségben tudod olvasni a mangákat. Most így fórumon nem merem leírni, még a végén kizárnak a fórumról az ötödik vagy hányadik üzenetem után... O.o
É-é-és nem tetszett a Chrno?! : O Huh... .. na mindegy, hisz ahogy te is mondtad, kinek a pap, kinek a papné. XD
Igen, a manga kimondhatatlanul jobb mint az anime. De ez általában mindig így van (tisztelet a kivételnek).
Így van. :)
Ha esetleg van időd rá, nézz utána, mert megéri.
Majd belenézek valamikor, ha lesz egy kis időm...
Ha jól emlékszem van magyar fordítás a manga.hu-n is.
Köszi, de angol scanlationt szoktam olvasni mindenből. :) Hát nem tudom, igazság szerint a Chrnot is csak animében láttam, és egy kicsit többet vártam tőle, nekem nem tetszett. Dehát ízlések és pofonok.
9/28 NEVER FORGET
Trinity Blood mangáról nem tudok nyilatkozni (bár azt hallottam róla, hogy nagyon jó), csak az animét láttam - félig, ugyanis nem bírtam tovább nézni, olyan rossz volt.
Igen, a manga kimondhatatlanul jobb mint az anime. De ez általában mindig így van (tisztelet a kivételnek). Ha esetleg van időd rá, nézz utána, mert megéri. Ha jól emlékszem van magyar fordítás a manga.hu-n is. A mangának van egy kis Hellsing és Chrno Crusade beütése, de csak minimálisan, tehát nehogy bárki is azt gondolja, hogy egy olcsó koppintás, sőőőt.... XD A történet során szembetelálhatjuk magunkat egy kis vígjátékkal, akcióval, drámával és fantasyval. Tehát semmiből sincs jórészt hiány. De akik nem kedvelik, vagyis inkább rühellik a biblikus/keresztény hivatkozásokat, inkább bele se olvassanak. ; )
beküldve: 2009-01-06 19:37:12
(#1612) Ismerős érzés... Mindig egy kicsit szomorú vagyok, amikor kiadnak valami olyat, ami nekem már megvan. :)
9/28 NEVER FORGET
Én ezért nagyon nem akarom, hogy kiadják magyarul. Ugyanis és már régebben megvettem pár kötetet és a magyar kiadás úgyis jobb lenne, mint az amcsi, szóval szomorú lennék.