Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-01-06 18:58:48
(#1610) Nem kell izgulni, a Bleachet előbb-utóbb úgy is ki fogják adni magyarul, csak idő kérdése. Én a helyetekben már nem ruháznék be az angol/német/bármilyen nyelvű kötetekre.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2009-01-06 19:01:14
beküldve: 2009-01-06 17:53:33
(#1607) CG elég valószínű, hogy lesz valamikor (egy ekkora tömeghisztériát kiváltó sorozat ne lenne...), de őszintén szólva nem örülnék a magyar szinkronnak. (Már Jun Jun <3 miatt sem)
Trinity Blood mangáról nem tudok nyilatkozni (bár azt hallottam róla, hogy nagyon jó), csak az animét láttam - félig, ugyanis nem bírtam tovább nézni, olyan rossz volt.
Trinity Blood mangáról nem tudok nyilatkozni (bár azt hallottam róla, hogy nagyon jó), csak az animét láttam - félig, ugyanis nem bírtam tovább nézni, olyan rossz volt.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-06 17:47:49
(#1606) beküldve: 2009-01-06 16:53:37
(#1605) Hát, véleményem szerint nem ártana a kiadónak egy oneshot is, mondjuk Kayonotól egy. Vagy min. egy rövid sorozat pl. Kotegawa Yua-tól az Arcana Soul(2 kötet), s ez egy érdekes manga, minden van benne: vígjáték, horror, dráma, akció, krimi, romantika.
Ha pedig hosszabb sorozatot választana a kiadó, akkor a Trinity Blood, mivel ugye abban szerepel Mo. XD De szerintem a tuti az a Full Metal Panic lenne! :P
Ha pedig hosszabb sorozatot választana a kiadó, akkor a Trinity Blood, mivel ugye abban szerepel Mo. XD De szerintem a tuti az a Full Metal Panic lenne! :P
beküldve: 2009-01-06 16:28:31
(#1604) a Bleachet magyarul kéne kiadni!vagy a Bokusatsu Tenshi Dokuro-Chan-t kéne magyarul szinkronozni!!!
פפxdxdXDXDxDxDXdXdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxdxd¤×¤×
beküldve: 2009-01-06 16:02:24
(#1602) beküldve: 2009-01-06 14:23:08
(#1601) Tényleg, Shugo Chara... Ez eddig meg sem fordult a fejemben, pedig jó ötlet. :)
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-06 13:16:38
(#1600) Vampire Knightot, Ourant, Junjou Romantica-t és Shugo Charat szeretnék egyszer magyarkiadásban a kezembe venni
Ennyi nekem is lejött, de az "a tv sorozat nem hasonlít a mangára" kijelentés alapvetően hibás.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Öhm... te el vagy tévedve Hellsing OVA itt van a Hellsing manga ugyan az Az anime nem hasonlit a mangára ezért csinálták az OVÁT
Az azért kicsit sem mindegy, hogy anime vagy manga.
És hogy az anime nem hasonlít a mangára nem igaz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Öhm... te el vagy tévedve Hellsing OVA itt van a Hellsing manga ugyan az Az anime nem hasonlit a mangára ezért csinálták az OVÁT
Szerk: baniaa3 2009-01-02 23:08:05