Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2009-01-02 14:15:23
(#1580) igen.oda tettem.Az angyalok menedékét,meg még nem olvastam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Angyalok menedékét olvastad? A szerelmi szál dettó ugyanaz a kettőben (és kb. ugyanannyira hiteles is).
BTW a Nana miért nem számít? Vagy azt a josei kategóriába tetted?
BTW a Nana miért nem számít? Vagy azt a josei kategóriába tetted?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-02 13:07:42
(#1578) Hevesen pártol a bokuwa ni kotitsu-Secret sweet harts mellett,igaz,hogy vérfertőzés,de egy szép történet.Ez az egyetlen shoujo amit olvastam( nana nem számít)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ez nem is egy hülye ötlet.
Ugye hogy ugye?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
fiú szeret lány és lehetőleg nem állnak rokonságban egymással
*hevesen bólogat, amiből látszik, hogy igazi feudális-konzervatív őskövület, de így jártatok*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Látom sokan a yaoi és yuri mellet kardoskodnak. Szerintem viszont mezei, kommersz shoujo kellene, amiben fiú szeret lány és lehetőleg nem állnak rokonságban egymással, ilyenből még elég kevés van. Ha esetleg ez így unalmasnak volna, fel lehetne dobni egy kis fordított háremmel a dolgot.
Ilyen vonalon én Itazura na Kissnek örülnék, mert az animéje nagyon jó volt, és szívesen elolvasnám (az angol scanlation nagyon le van maradva, éppen ezért inkább nem is kezdtem bele...) Vagy esetleg egy kis Fruits Basket? (bár ennek a vége nem tetszett annyira...) Vagy ha már fordított háremnél tartunk, akkor Ouran. Szerintem.
9/28 NEVER FORGET
Szerk: Zurelily 2009-01-02 00:22:23
beküldve: 2009-01-01 23:33:28
(#1573) Látom sokan a yaoi és yuri mellet kardoskodnak. Szerintem viszont mezei, kommersz shoujo kellene, amiben fiú szeret lány és lehetőleg nem állnak rokonságban egymással, ilyenből még elég kevés van. Ha esetleg ez így unalmasnak volna, fel lehetne dobni egy kis fordított háremmel a dolgot.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-01-01 23:23:35
(#1572) "Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-01 22:04:04
(#1570) hol vetted és mennyiért?
én a múltkor előrelátó voltam, és vettem egy 100db-os DVD csomagot xDDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-01 21:59:53
(#1568) hát,felkeltette ez az érdeklődésemet,irány usteam tölteni ajj....nemjó... mindjárt betelik az animékre szánt merevlemezem...Ki kell írnom 4 dvd-re,de kevés lessz így 16 Gb...Nah,boltba is mehetek,fasza
You li'l pervert!
xDDD
sajnos (vagy nem xD) eléggé az vagyok x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
a Kashimashi ~Girl Meets Girl~ jó lenne shoujo-ai-nak x3 azt szeretem
You li'l pervert!