Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-12-31 13:05:23
(#1520) lol én innen fogom megrendelni nana3-mal majd csak jelenjen meg
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Hali! ^^ Jobb topikot nem találtam a kérdésemnek..^^" Na szóval a Manga.hu-n olvastam (http://manga.hu/index.php?id=64 &content=ismerteto), hogy a Chrno Crusade mangát a Mangafan is kiadja. Lehet, hogy korábbi, vagy későbbi projekt , de azért örülnék neki, ha valaki tájékoztatna, mert ha tényleg ki van/lesz adva, abban a pillanatban amikor megtudom, rohanok a könyvesboltba..XD
Jók az információid, a Mangafan kiadja, várhatóan az év elején. Figyeld az oldalt, innen tudod majd meg először, hogy mikor jelenik meg.
Jujj kösziiiii! ^^ Első dolgom lecc, amint megjelenik! D
"Hagyod magad sordódni, vagy szembeúszol az árral?"
Hali! ^^ Jobb topikot nem találtam a kérdésemnek..^^" Na szóval a Manga.hu-n olvastam (http://manga.hu/index.php?id=64 &content=ismerteto), hogy a Chrno Crusade mangát a Mangafan is kiadja. Lehet, hogy korábbi, vagy későbbi projekt , de azért örülnék neki, ha valaki tájékoztatna, mert ha tényleg ki van/lesz adva, abban a pillanatban amikor megtudom, rohanok a könyvesboltba..XD
Jók az információid, a Mangafan kiadja, várhatóan az év elején. Figyeld az oldalt, innen tudod majd meg először, hogy mikor jelenik meg.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-12-30 08:19:37
(#1517) Amúgy szerintem a Vampire Knight mangát kellene kiadni! ^^ Az a legjoooooobb
beküldve: 2008-12-30 08:06:06
(#1516) Hali! ^^ Jobb topikot nem találtam a kérdésemnek..^^" Na szóval a Manga.hu-n olvastam (http://manga.hu/index.php?id=64 &content=ismerteto), hogy a Chrno Crusade mangát a Mangafan is kiadja. Lehet, hogy korábbi, vagy későbbi projekt , de azért örülnék neki, ha valaki tájékoztatna, mert ha tényleg ki van/lesz adva, abban a pillanatban amikor megtudom, rohanok a könyvesboltba..XD
beküldve: 2008-12-29 22:32:55
(#1515) Szeretném és várom őket, de nagyon :
A.I. ga Tomaranai
Beybade
Bleach
Cowboy Bebop
Death Note (one shot)
Densetsu no Stafy
Densetsu no Stafy R
Full Metal Panic!
Golden Boy
Ichigo 100%
Itsudatte My Santa
Hanaukyo Maid Tai
Lilim Kiss
Love Hina
Mahou Sensei Negima!
Midori no Hibi
School Rumble
Shaman King
Yu-Gi-Oh!
Asszem ennyi. ^^'
A.I. ga Tomaranai
Beybade
Bleach
Cowboy Bebop
Death Note (one shot)
Densetsu no Stafy
Densetsu no Stafy R
Full Metal Panic!
Golden Boy
Ichigo 100%
Itsudatte My Santa
Hanaukyo Maid Tai
Lilim Kiss
Love Hina
Mahou Sensei Negima!
Midori no Hibi
School Rumble
Shaman King
Yu-Gi-Oh!
Asszem ennyi. ^^'
Szerk: Matild 2008-12-29 22:39:19
beküldve: 2008-12-27 23:24:42
(#1514) Egyébként a 'krími' létező szó: melléknévként arra utal, hogy valaki/valami a Krím-félszigetről származik, ahhoz kötődik, például krími tatárok, krími háború, stb.
Ezek alapján nagy biztonsággal állíthatom, hogy a Mangafan nem adott ki egyetlen krími mangát se (sőt, az se valószínű, hogy létezik ilyen)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-27 23:26:21
Mariko: Azt mondtam hogy a cc mellet DGM
Nem úgy értetem, hanem hogy a jelenlegi kiadványok között is van még fantasy pl. Árnybíró, Naruto vagy DN.
Egyébként tök értelmetlen a korosztály és nem szerinti csoportosítást keverni a műfajokkal mert biztos lesz átfedés, amikor valami több kategóriába is belefér.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
baniaa: A krimi szót nem lehet sem krímiként,sem krimíként leírni....Virulhat szegény nyelvtantanárod
Mesúgom neked hogy nem kéne offolnod neked....
Szerk: baniaa3 2008-12-27 17:18:53
beküldve: 2008-12-27 17:14:52
(#1511) baniaa: A krimi szót nem lehet sem krímiként,sem krimíként leírni....Virulhat szegény nyelvtantanárod
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A Hellsing pedig seinen.
Sz'tem horror/krimí catba sorolható
Mariko: Azt mondtam hogy a cc mellet DGM
Szerk: baniaa3 2008-12-27 16:03:30
beküldve: 2008-12-27 16:00:48
(#1509) A Hellsing pedig seinen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-27 15:58:50
(#1508) Én se értem, hogy mi akart.
BTW a Nana az Josei és a fantasy kategóriába még más is belefér a CC mellett.
BTW a Nana az Josei és a fantasy kategóriába még más is belefér a CC mellett.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hahó... az Élni-t már rég kiadták... Mellesleg egy csomó sorozat, amit leírtál jelenleg fut...
De ez a csoportositás ami van...
Szerk: baniaa3 2008-12-27 16:00:49
beküldve: 2008-12-27 15:54:36
(#1506) Hahó... az Élni-t már rég kiadták... Mellesleg egy csomó sorozat, amit leírtál jelenleg fut...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.