Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
persze, az én álmom a Higurashi no Naku Koro ni (When they Cry)...de addig is marad az angol nyelvű kiadás a Yen Presstől...
Köszi, Mariko ^^
Köszi, Mariko ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-26 20:11:52
(#1474) Nekem már mindegy mi jön ki, Hadd nőjön a hazai piac
(Persze nekem is vannak álmaim, vágyaim)
(Persze nekem is vannak álmaim, vágyaim)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-26 20:10:00
(#1473) Igaza van Kaminagának, tényleg jól jönne valami jobb fajta shoujo vagy jousei.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
helyesen beszélsz xDD felőlem az is jöhet....nagyjából am szinte mindenben van ecchi fanservice.... x3
ami nem shounen? pl.: Chobits, Haruhi Suzumiya, Ouran High School Host Club, Lucky Star, Deep Love, Kanokon, Chibi Vampire...stb
Meg ott van shounenek közül pl a Shakugan no Shana, ami nem 500kötetes (hanem csak 3...), és nagyon jó...
ami nem shounen? pl.: Chobits, Haruhi Suzumiya, Ouran High School Host Club, Lucky Star, Deep Love, Kanokon, Chibi Vampire...stb
Meg ott van shounenek közül pl a Shakugan no Shana, ami nem 500kötetes (hanem csak 3...), és nagyon jó...
shounen,shoujo nekem mind1,én azt mondom. Ecchit a népnek!!!!!!!!!
Knightslords egyetért
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-26 20:05:07
(#1470) shounen,shoujo nekem mind1,én azt mondom. Ecchit a népnek!!!!!!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szal plz vmi olyat is ami nem shounen manga
Már kiváncsi vagyok mikre gondolsz
pl aishiteruze baby vagy mi? :O xD
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
beküldve: 2008-12-26 19:52:08
(#1468) Annyira nyomjátok ezt a Blíccs-DGM-FMA hármast
Felőlem semmi akadálya, csak adjanak ki valami olyat is, ami számomra (és velem együtt szerintem több ember számára is) olvashatóbb, és jobban szeretjük. Am. mielőtt mindenki félreérti: én nem ezek ellen lépek fel, csak miután már bejelentették h a Chrno-t kiadják, most összesen 3 sorozatot (Naruto, Nana, DN + akkor még az Élni, de az nem sorozat...) veszek a MangaFan mangái közül (ami 8 az Élnivel együtt...+/- 1,2, nem biztos h jól számolom...)...
szal plz vmi olyat is ami nem shounen manga (ezzel a felére lecsökkentettem a világ mangáinak számát )
Szal ne kövezzetek meg léééci
Felőlem semmi akadálya, csak adjanak ki valami olyat is, ami számomra (és velem együtt szerintem több ember számára is) olvashatóbb, és jobban szeretjük. Am. mielőtt mindenki félreérti: én nem ezek ellen lépek fel, csak miután már bejelentették h a Chrno-t kiadják, most összesen 3 sorozatot (Naruto, Nana, DN + akkor még az Élni, de az nem sorozat...) veszek a MangaFan mangái közül (ami 8 az Élnivel együtt...+/- 1,2, nem biztos h jól számolom...)...
szal plz vmi olyat is ami nem shounen manga (ezzel a felére lecsökkentettem a világ mangáinak számát )
Szal ne kövezzetek meg léééci
fma talán de bleach az jöhetne simán
Ebből csak a Bleach-et tudom támogatni...
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
beküldve: 2008-12-23 19:57:13
(#1466) Ha szereted a FMAt akkor a DGM kötelezö lesz.
Sok mindenbe hasonlit a FMAhoz
Sok mindenbe hasonlit a FMAhoz
Sztem D.Gray-man lenne a legjobb, Bleach meg a FMA is jó de a D.Gray-man a legjobb
D.Gray-mant nem ismerem azért nem izgat
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Sztem D.Gray-man lenne a legjobb, Bleach meg a FMA is jó de a D.Gray-man a legjobb
beküldve: 2008-12-23 19:45:24
(#1463) Ja FMA-t és D.Gray-man-t! Én tuti megvenném!
szintén ^.^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Igen, igen. Fullmetal Alchemist-et a népnek
De a D.gray-man se lenne rossz
De a D.gray-man se lenne rossz
Ja FMA-t és D.Gray-man-t! Én tuti megvenném!
Kockanyúl x3