Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-12-26 20:49:42
(#1490) Szerintem is jó lenne a Shaman King. Vannak persze komolyabb - és biztosan jobb - mangák/animék, de azért ez is jó lenne...
De aminek még jobban örülnék:
Elfen Lied... Hm...
De aminek még jobban örülnék:
Elfen Lied... Hm...
beküldve: 2008-12-26 20:49:06
(#1489) Én eddig 1 olyan mangát láttam, amit alig bírtam végignézni,
S amikor rágondolok beleborzongok
S amikor rágondolok beleborzongok
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
az egy szörnyűség iszonyúúú
bármi jöhet, csak az ne
bármi jöhet, csak az ne
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-26 20:45:44
(#1487) most mivan, a Shaman king az tök jó ^^( ÓÓÓÓ,azok a régi szép napok,mikor adták a jetix-en....csak az volt a gond,hhogy 3-4szer cseréltek szinkront )
AM One Piece-ből elég volt az op-t látni
AM One Piece-ből elég volt az op-t látni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-26 20:40:57
(#1486) az én válaszom erre a témar az hogy:
MINDENT!!!
Tudom hogy nagyjából lehetetlen(köszönhető "mármint annak a ###-nek aki ezt köszöni" annak a ### gyurcsánynak meg a ### orbánnak meg kb minden ### politikusnak!)
De meg kéne próbálni legalább a legjobb ilyenekkel!
MINDENT!!!
Tudom hogy nagyjából lehetetlen(köszönhető "mármint annak a ###-nek aki ezt köszöni" annak a ### gyurcsánynak meg a ### orbánnak meg kb minden ### politikusnak!)
De meg kéne próbálni legalább a legjobb ilyenekkel!
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Mi a baj az one piece-vel ?
Hát lehangolót mondok mindenkinek:egy szinten vanak
max a top 20-ba....
beküldve: 2008-12-26 20:36:51
(#1484) Mi a baj az one piece-vel ?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Shaman King
ujjujjjjjujujujujjjjjjjj
nem mondok semmit, még mindig jobb, mint a One Piece
Egyetértek baniaa listájával,de egy kis változtatást tenéék: Shounenben DGM helyett mondjuk egy Shaman King
Izlések és rúgások
Egyetértek baniaa listájával,de egy kis változtatást tenéék: Shounenben DGM helyett mondjuk egy Shaman King
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-12-26 20:21:46
(#1480) Ha shoujo/josei akkor:
- Fushigi Yuugi
- Hachikuro
- Yami no Matsuei
- Ludwig Kakumei
de jöhetne a már említett Aishiteruze Baby is, most nézem az animét és imádni valóan édes.
Bár amire leginkább vágynék, az a Kuroshitsuji és a Saiyuki, mondjuk technikailag egyik sem shoujo.
- Fushigi Yuugi
- Hachikuro
- Yami no Matsuei
- Ludwig Kakumei
de jöhetne a már említett Aishiteruze Baby is, most nézem az animét és imádni valóan édes.
Bár amire leginkább vágynék, az a Kuroshitsuji és a Saiyuki, mondjuk technikailag egyik sem shoujo.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-12-26 20:23:39
beküldve: 2008-12-26 20:20:20
(#1479) ez az összeállítás így egész jó
Ha vmi shonent akkarnak akkor legyen
DGM
Ha shoju:
VK
Ha ecchi:
Kanokon
DGM
Ha shoju:
VK
Ha ecchi:
Kanokon
tökkéletes, támogatom
(mostmár mindennel egyetértek )
Szerk: knightslords 2008-12-26 20:19:21
beküldve: 2008-12-26 20:16:57
(#1476)