Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Milyen perverz ez a társosság
főleg, ha én is itt vagyok x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-01-01 21:43:23
(#1564) a Kashimashi ~Girl Meets Girl~ jó lenne shoujo-ai-nak x3 azt szeretem
beküldve: 2009-01-01 21:40:47
(#1562) Nem vagyok különösebben jártas a yuriban (sőt...), de én örülnék neki.
Igazából szerintem mindegy, hogy milyen stílusú dolgokat adnak ki, ha nem érdekel téged, úgysem veszed meg. (Viszont tuti van egy csomó ember, aki meg igen, különben nem adták volna ki).
Igazából szerintem mindegy, hogy milyen stílusú dolgokat adnak ki, ha nem érdekel téged, úgysem veszed meg. (Viszont tuti van egy csomó ember, aki meg igen, különben nem adták volna ki).
9/28 NEVER FORGET
ha már ennyi lány pártol a yaoi mellett,akkor srácok álljunk,a (tű)sarkunkra(XD) és követeljünk yurit,a magyar piacra!x3
felőlem... én úgyse olvasom el de jr tényleg nem rossz ötlet mert nagyon poén az a cuccXD
de akkor még plusz 2 kívánság a többi mellé junjou romantica és loveless
akinek nem tetszik az ne vegye ennyi
követeljétek a yurit vagy a shoujo-ait bár én már messziről megérzem ha vmi ebbe a műfajba tartozik és olyankor már rá se bírok nézni(komoly pedig még a műfajt se néztem meg már tudtam és csak echi volt még az animeO_O)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2009-01-01 21:40:14
(#1560) nekem se,cxsak hozzá akartam szólni a témához,valami majdnem ellenérvvel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha már ennyi lány pártol a yaoi mellett,akkor srácok álljunk,a (tű)sarkunkra(XD) és követeljünk yurit,a magyar piacra!x3
Ja-ja abból még 1 sincs
beküldve: 2009-01-01 21:36:58
(#1557) ha már ennyi lány pártol a yaoi mellett,akkor srácok álljunk,a (tű)sarkunkra(XD) és követeljünk yurit,a magyar piacra!x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
1.Már 2 jaoi van a piacon
2.Ha már Jaoi akkor ecchi is.
3.Srácok (is?)
2.Ha már Jaoi akkor ecchi is.
3.Srácok (is?)
1. És? Erre annyit mondok, hogy már x shounen van a piacon, több nem kell? :P
2. Persze, jöjjön ecchi is.
3. Igen, srácok is olvasnak yaoit, bár elsősorban tényleg a nők a célközönség.
De szerintem nem itt kéne ezt kitárgyalni, ez már elég off véleményem szerint.
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2009-01-01 21:30:47
(#1555) felőlem jöhet ecchi...ismerhetnél már annyira h tudd, én azt is szeretem x3
Kanokont!!!! xDD
azt nagyon bírom x3
de akkor már BL-t is kérünk...jó lenne pont a Junjou Romantica :3
Kanokont!!!! xDD
azt nagyon bírom x3
de akkor már BL-t is kérünk...jó lenne pont a Junjou Romantica :3
Több srác olvas yaoit, mint hinnéd, ráadásul a JR tényleg nagyon jó. + nem mindenki szereti mondjuk a mechát, mégis vannak olyanok, akik mecha mangára vágyakoznának a magyar piacon. Persze ez nem jelenti azt, hogy lesz is, de álmodozni szabad.
9/28 NEVER FORGET
Junjou Romantica :3
Az hiányozna.
max te nem veszed meg... x3
Meg a többi fiú.
Max a melegek.
Junjou Romantica :3
Az hiányozna.
max te nem veszed meg... x3