Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-11-04 18:14:11
(#1355) mert végignéztem, a specialját is (szerencsére nemvolt hosszú), kíváncsi voltam miért fanolják ennyire, és engem egyátalán enm fogott mega története, vhogy engem a szomoró sors meg a röpködő végtagok nem kötöttek le, de végignéztem a rövidsége miatt...ennyi sztem sz*r 1 anime amit meglehetősen túlfanolnak.persze ez szubjektív vélemény
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-04 18:17:29
beküldve: 2008-11-04 18:11:53
(#1354) Ez továbbra sem ismerkedős topic, van több külön erre a célra, létszi az ilyen felhívásokat inkább oda.
Hogyne csak offoljak, az én álomnégyesem:
1. Saiyuki
2. Kuroshitsuji
3. Honey and Clover
4. Ludwig Kakumei
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
3.talán Elfen Lied (bár annak nem örülnék, mert azt nagyon gyűlölöm xD)
Nocsak Hogyhogy? Bár a manga tényleg elég ... hm
egyszerű.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-04 17:21:15
(#1351) abban majdnem biztos vagyok h az egyik cím vagy az FMA v a Blícs lesz, mind2nek örülnék is xD
ésmost random tippek a bejelentés visszaszámlálóra
(sztem 3 cím lesz mostis)
1.Blícs v. FMA (sztem midn2 nemlesz benne, drága lenne)
2.vmi sódzsó manga talán Lovecon
3.és vmi komoj, ami talán Elfen Lied (bár annak nem örülnék, mert azt nagyon gyűlölöm xD)
ésmost random tippek a bejelentés visszaszámlálóra
(sztem 3 cím lesz mostis)
1.Blícs v. FMA (sztem midn2 nemlesz benne, drága lenne)
2.vmi sódzsó manga talán Lovecon
3.és vmi komoj, ami talán Elfen Lied (bár annak nem örülnék, mert azt nagyon gyűlölöm xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
The Saga of Darren Shan???Csak nem a könyv alapján készült mangáról van szó???
Dede.
e-mail-ben tudsz adni linket???(mármint leírásáról,szósincs róla,hogy letölteném,áááá nem tennék ilyet )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-04 17:13:44
(#1349) Boy's n' girl-t...szerintem legalább is...
·#Japán a felkelő nap országa... Los Angeles pedig a lemenő nap városa...
...vagy esetleg One Piece...
mi???? ne... xD csak azt ne!!! annyira nem bírom, bármi jöhet csak az ne! xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
The Saga of Darren Shan???Csak nem a könyv alapján készült mangáról van szó???
Dede.
beküldve: 2008-11-04 16:48:33
(#1346) The Saga of Darren Shan???Csak nem a könyv alapján készült mangáról van szó???
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Darrennek meg Highschool of the Deadnek én is örülnék, de annyira nem, mint az általam leírtaknak.
Azzi. Hát igen, nagy hős vagyok.
Azzi. Hát igen, nagy hős vagyok.
Szerk: .., 2008-11-03 23:14:26
beküldve: 2008-11-03 23:05:10
(#1344) Érdekes, nekem is pont egy fix négyes gyűlt össze. Persze az ő kiadásuk még mindig nem überelné a Hellsing bejelentés után átélt örömöt és egyéb érzéseket, de biztos jobban fogadnám, mint pl egy random ecchit vagy rétestészta sorozatot.
1. The Saga of Darren Shan
2. Kuroshitsuji
3. Highshool of the Dead
4. The Legend of Zelda (Akira Himekawa verzió)
1. The Saga of Darren Shan
2. Kuroshitsuji
3. Highshool of the Dead
4. The Legend of Zelda (Akira Himekawa verzió)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csak Bleachet ne plííííz! Ugyanis megvan már 4 kötet engolul, de a magyar kiadás tuti szebb lenne és akkor sírnék.
Úgy látszik akadnak majd, akiknek áldozatot kell hozniuk a nagyobb jó érdekében...fel a fejjel
no pussy, just the dicks
Hehe, ne is.
Én négyesem:
1. Air Gear
2. 100% Ichigo
3. Love Hina
4. ööööö, Soul Eater is jöhet vagy esetleg One Piece
Csak Bleachet ne plííííz! Ugyanis megvan már 4 kötet engolul, de a magyar kiadás tuti szebb lenne és akkor sírnék.
Én négyesem:
1. Air Gear
2. 100% Ichigo
3. Love Hina
4. ööööö, Soul Eater is jöhet vagy esetleg One Piece
beküldve: 2008-11-03 22:44:10
(#1341) Nekem van egy jelenlegi álomnégyesem XD
Az én jelenlegi álomnégyesem:
1.Bleach
2.Valami, hogy másnak is jó legyen
3.???
4.Profit
Nem hagyhattam ki.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-03 22:52:58
beküldve: 2008-11-03 21:42:44
(#1340) Futari ecchit a népnek!!!!