Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-11-03 21:19:26
(#1339) Nekem van egy jelenlegi álomnégyesem XD
1. InuYasha
2. Bleach
3. Paradise Kiss
4. Mindegy, csak jó legyen
1. InuYasha
2. Bleach
3. Paradise Kiss
4. Mindegy, csak jó legyen
A Ludwig Kakumeit kellene kiadni! Szerintem ez az a fajta shoujo amit még a fiúk is szívesen olvasnának.
Ház én mindig azt mondom D.Gray-man
beküldve: 2008-10-28 16:49:10
(#1337) A Ludwig Kakumeit kellene kiadni! Szerintem ez az a fajta shoujo amit még a fiúk is szívesen olvasnának.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-28 00:23:49
(#1336) Én nagyon akartam hogy a Death Note-ot lefordítsák és teljesült ez a kívánságom. De most nagy Code Geass fan vagyok én is. Szerintem is azt kéne lefordítani. Csak az a probléma hogy Code Geassból 3 féle manga van. Van az alapsztoris (Code Geass:Lelouch of the Rebellion) szerintem ezt kéne lefordítani csak ebben a fajtában nincsenek robotok. De még van 2 az egyik a Főszereplő húgáról szól a másik meg a barátjáról aki katona. Na mindegy szerintem ezekből az elsőt kéne lefordítani. Talán még a Bleachre gondoltam csak az marha hosszú manga sorozat.
beküldve: 2008-10-24 15:04:10
(#1335) nos...én a lehető legnagyobb Code Geass fan vagyok, sztem a legjobb anime amit eddig látni lehetett, imádom No.1.
de...természetesen a mangájára is rákerestem éshát...Az anime bizony mérföldekkel veri, bár természetesen fanságból megvenném, aki nemlátta az animét, és nem fan az tuti dobná a kukába
de...természetesen a mangájára is rákerestem éshát...Az anime bizony mérföldekkel veri, bár természetesen fanságból megvenném, aki nemlátta az animét, és nem fan az tuti dobná a kukába
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ott a pont.
Amúgy mégtöbb jókis vámpíros mangát is kiadhatnánank, vagy clamp-művet, vagy code geasst, vagy haruhit.
Amúgy mégtöbb jókis vámpíros mangát is kiadhatnánank, vagy clamp-művet, vagy code geasst, vagy haruhit.
Vagy Vampire kinght
A vmpírosoknál erre gondoltam Jelenlegi favoritom a Vampire Knight és a Code Geass
Bocsi ezért, valamiért 2-szer rakta le
Akkor:
D.Gray man
Code Geass
Vampire Kinght
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
ott a pont.
Vagy Vampire kinght
A vmpírosoknál erre gondoltam Jelenlegi favoritom a Vampire Knight és a Code Geass
Bocsi ezért, valamiért 2-szer rakta le
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-24 14:02:33
ott a pont.
Vagy Vampire kinght
A vámpírosoknál erre gondoltam Jelenlegi favorit
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
ott a pont.
Vagy Vampire kinght
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-24 13:54:02
(#1330) ott a pont.
Hinni a templomban kell. A D.Gray Man elképesztő manga
Meg amikor kiosztják a Matek dogát...~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-24 13:42:02
(#1328) Hinni a templomban kell. A D.Gray Man elképesztő manga
D.Gray man
egyetértek
Azt hitem ere felé én vagyok ilyen nagy fan
D.Gray man
egyetértek
beküldve: 2008-10-24 13:21:24
(#1325) D.Gray man