Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-10-22 22:54:16
(#1309) Claymore-t mindenképpen!
Nem D.Gray-man
Jó, akkor csak a D.Gray-man-t. És természetesen elnézést, méghogy azt a szenny Claymore-t, hogy is gondolhattam?
Nem tudom
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Claymore-t mindenképpen!
Nem D.Gray-man
Jó, akkor csak a D.Gray-man-t. És természetesen elnézést, méghogy azt a szenny Claymore-t, hogy is gondolhattam?
no pussy, just the dicks
Claymore-t mindenképpen!
Múltkor buszon egy ismerősöm áradozását hallgattam erről a mangáról.
Claymore-t mindenképpen!
Nem D.Gray-man
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-22 22:39:48
(#1304) beküldve: 2008-10-22 22:34:26
(#1303) D.Gray-man, mangát!
Vagy errefelé én vok, enyire nagy fan?
Vagy errefelé én vok, enyire nagy fan?
beküldve: 2008-10-11 11:36:40
(#1302) A Vassalordot szívesen látnám a polcomon... Vagy valami Yuki Kaori mangát az AS mellett....
A történetet igengyorsan vezeti. Egyik kockában még ,,Na, akkor k*rva vagy?" három kockával odébb pedig már a csávó kérdezi, hogy hova *-oljon...
A klisék azok klisék, a koncepcióhibák koncepcióhibák, ezekből egy sem relatív.
A karakterek egyformaságát pedig nem úgy értettem, hogy mindenki a főszereplőre hasonlít. Inkább a jellemek üresek, kiszámíthatóak, a férfi karakterek pedig kinézetre is annyira egy kaptafára készültek, hogy belekavarodtam helyenként a történetbe.
Nekem nagyon kiszámítható és erőltetett, rosszulrajzolt mangaként maradt meg..
A klisék azok klisék, a koncepcióhibák koncepcióhibák, ezekből egy sem relatív.
Beteg kiskutyus, akit megment a kis lelketlen, de aztán megtanulja, mi a szeretet... A néni, aki kemény munkával segít a rászorulókon... Jaj, adósság, mert mégis elárultak, én pedig jóhiszemű voltam... ez mind klisé.
A koncepcióhibákról már ne is beszéljünk, kitudjahogyan elvágott nyelvű kutya (akihez az állatkínzó kartondobozt és névjegykártyát is mellékelt vagy wut) aztán még a párhónapos kiskutya megérti a parancsot, hogy találjon meg valakit, a tokiói forgatagban megtalálja, mint a mesében
Arról a combbakarcolós ostobaságról ne is beszéljünk, a csaj a K*RVA felirattal a combján, eeeekkora nyílt sebből vérezve sétálgat az utcán, ahelyett hogy felkösse (és eltakarja) a karcolt feliratot puóverével.
A koncepcióhibákról már ne is beszéljünk, kitudjahogyan elvágott nyelvű kutya (akihez az állatkínzó kartondobozt és névjegykártyát is mellékelt vagy wut) aztán még a párhónapos kiskutya megérti a parancsot, hogy találjon meg valakit, a tokiói forgatagban megtalálja, mint a mesében
Arról a combbakarcolós ostobaságról ne is beszéljünk, a csaj a K*RVA felirattal a combján, eeeekkora nyílt sebből vérezve sétálgat az utcán, ahelyett hogy felkösse (és eltakarja) a karcolt feliratot puóverével.
A karakterek egyformaságát pedig nem úgy értettem, hogy mindenki a főszereplőre hasonlít. Inkább a jellemek üresek, kiszámíthatóak, a férfi karakterek pedig kinézetre is annyira egy kaptafára készültek, hogy belekavarodtam helyenként a történetbe.
Na, ki halt meg először, másodszor, ki állt az ajtóban, ki hívta fel? És mi volt az értelme az egésznek? nonszensz..
Nekem nagyon kiszámítható és erőltetett, rosszulrajzolt mangaként maradt meg..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
nem ismerlek....
Én a véleményedből azt vettem le h neked nem tetszik, tehát nem is akarom itt megmondani a frankót...ha nem teccik...hát akkor nem.
Nem vagyok vmi "mindenen sírva fakadós" lány, de ezen a történeten majdnem én is elpityeregtem magam....főleg a Paon, nem bírom, ha
neked vagy nincsennek érzéseid, vagy csupán...vááhhh mind1...
Mijaz h gyorsan vezeti a történetet? Sztem nem gyors...2 kötetes, és sztem ez így rendben van. Nem ugrik többet az időben, mint a többi manga, ezt meg jelzi a fekete háttérszín...mint mindenhol máshol. (mármint más mangáknál is ez van)
Ki hasonlít Ayu-ra am.? Sztem senki...és a többiek sem keverhetők össze.
Én a véleményedből azt vettem le h neked nem tetszik, tehát nem is akarom itt megmondani a frankót...ha nem teccik...hát akkor nem.
Nem vagyok vmi "mindenen sírva fakadós" lány, de ezen a történeten majdnem én is elpityeregtem magam....főleg a Paon, nem bírom, ha
állatokat kínoznak...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-10-08 20:15:02
Áhh, Deep Love szerintem nagyon gyenge.
Nagyon erőltetett az egész, mintha csak szajhákkal és a szeretetbeli hittel lehetne drámát csinálni. Ráadásul az összes kellék, amit használ (kutya, növény, hazugságok, blabla) totális klisé, a rajzok nagyon kidolgozatlanok, a történetvezetés pedig a gportalos mangákra emlékeztet, ahol lustaságból túl gyorsan vezetik a történetet. Ráadásul helyenként belekavarodik az ember a cselekménybe, annyira egyformák a szereplők, és annyira képtelen a szerző jelezni az időpontváltozásokat...
Szóval szerintem elég gyengusz, nekem nem hiányozna.
Nagyon erőltetett az egész, mintha csak szajhákkal és a szeretetbeli hittel lehetne drámát csinálni. Ráadásul az összes kellék, amit használ (kutya, növény, hazugságok, blabla) totális klisé, a rajzok nagyon kidolgozatlanok, a történetvezetés pedig a gportalos mangákra emlékeztet, ahol lustaságból túl gyorsan vezetik a történetet. Ráadásul helyenként belekavarodik az ember a cselekménybe, annyira egyformák a szereplők, és annyira képtelen a szerző jelezni az időpontváltozásokat...
Szóval szerintem elég gyengusz, nekem nem hiányozna.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-10-08 19:31:05
(#1298) beküldve: 2008-10-08 18:57:50
(#1297) Kuroshitsuji - mert shota és komornyik, ráadásul valami érdekes paradoxon folytán 3 generációnyi Walter egy helyen
Ezt támogatom, bár nekem nincs komornyik fétisem.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-08 16:20:40
(#1295) Nekem jelenleg egy manga hiányzik a magyar piacról: Air Gear.
Ez kell csak a boldogságomhoz.
Ez kell csak a boldogságomhoz.