Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Én nagyon örülnék egy 2. kötetes mangának mégpedig a
Batman: Child of Dreams
a batman az manga???? bocs ha hülyeséget kérdezek/mondok... de az sztem egy képregény, ráadásul amerikai nem? Vagymittom én...
Topicba:
Chobits, Azumanga, Chibi Vampire, Elfen Lied (bár az még angolul sem jelent meg ), Deep Love (na, az sem jelent még meg angolul), többet hirtelen nem tok mondani...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-09-12 16:13:37
(#1262) Én nagyon örülnék egy 2. kötetes mangának mégpedig a
Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2008-09-12 15:26:12
(#1261) Majd miután "befejeződött" az Árnyékbáró és mondjuk a Hellsing, akkor esetleg:
Highschool of the Dead
Az a helyzet, hogy eddig még nekem sem tetszik túlzottan, de Hirano miatt csak megvenném, egyem meg a kis dagadt szemüveg-fétisesét.
Mellesleg alkotóelemei a zombi-cici-bugyi hármas, szóval biztos többeknek bejönne a téma.
Highschool of the Dead
Az a helyzet, hogy eddig még nekem sem tetszik túlzottan, de Hirano miatt csak megvenném, egyem meg a kis dagadt szemüveg-fétisesét.
Mellesleg alkotóelemei a zombi-cici-bugyi hármas, szóval biztos többeknek bejönne a téma.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-31 10:48:12
(#1260) az jóóóóó
mondjuk én a sima akusztikus gitárokat szeretem
mondjuk én a sima akusztikus gitárokat szeretem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-31 10:42:16
(#1259) vadooc megmondta a tutit.
És még egy dolog :
A vevők részéről.
Amíg egy sorozat nem megy ki teljesen, addig nem kellene újabbat elindítani. És hogy miért? Mert nem bírná egy átlag ember pénztárcája ezt a bőséget. Én sem veszem a Narutot. Bármennyire szeretem, és bármennyire sikeres, vagy jó. Nem bírja a pénztárcám, nincs keresetem, a zsebpénzemre vagyok utalva. De még egy kereső ember sem biztos, hogy bírná ezt a mennyiséget. Ez egyéni vélemény.
És még egy dolog :
A vevők részéről.
Amíg egy sorozat nem megy ki teljesen, addig nem kellene újabbat elindítani. És hogy miért? Mert nem bírná egy átlag ember pénztárcája ezt a bőséget. Én sem veszem a Narutot. Bármennyire szeretem, és bármennyire sikeres, vagy jó. Nem bírja a pénztárcám, nincs keresetem, a zsebpénzemre vagyok utalva. De még egy kereső ember sem biztos, hogy bírná ezt a mennyiséget. Ez egyéni vélemény.
Ez szerncsére nálam nem így van Idéntől kapok havi 5000-ret a szülők kifizetik a kötelező sulis cuccokat,a többit meg én magam fizetem. Ha minden összejön Decemberre megtom venni a Naruto 7-et meg egy elektroakkusztikus gitárt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-31 10:01:27
(#1257) Azért nem kell minden megjelenő új sorozatot megvásárolni, ez természetes, hogy kész anyagi csőd. Szelektálni tudni kell, én is azt csinálom.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-30 12:59:16
(#1256) vadooc megmondta a tutit.
És még egy dolog :
A vevők részéről.
És még egy dolog :
A vevők részéről.
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Addig is kár lenne új kiadványt bejelenteni
egyetértek. ráadásul ne felejtsük el h még a japán címek sem hozzák meg (állítólag) a várva várt hasznot, tehát felelőtlenség lenne még több kiadványba belekezdeni... az csak csődbe vinné a kiadót. (de ez nem csak a mangafanra igaz, hanem bármely más kiadóra is. nem szabad túlterhelniük magukat, mert az sem a vásárlónak sem a kiadónak nem tesz jót!)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-08-30 11:35:54
(#1254) Igen, eléggé megborultak a kiadások, de állítólag valami korszakalkotóan zseniális ütemtervet dolgoztak ki Csabáék és azzal minden nagyon frankó lesz, kiváncsi vagyok mikortól lép életbe, vagy mikortól lesz érezhető a hatása
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-08-30 11:36:20
beküldve: 2008-08-30 11:22:18
(#1253) Szerintem csak akkor ha egy vagy két mangát már teljesen kiadták tehát messze van az még
mikor lesznek új címek bejelentve, kedves Mangafan?
XD még nehézkesebb kiadást szeretnél?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Vampire knight, Chibi vampire Karin, Zero no tsukaima, Haruhi Suzumya no Yuutsu Ezeket akarom magyarul látni, mangafan emblémával a gerincén!
CV: most rendeltem meg a 2. kötetét XD
Haruhi: na, azt én is szívesen látnám, bár még angolul is csak most fog megjelenni
am jó válogatás volt...mikor lesznek új címek bejelentve, kedves Mangafan?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-30 10:19:08
(#1250) Vampire knight, Chibi vampire Karin, Zero no tsukaima, Haruhi Suzumya no Yuutsu Ezeket akarom magyarul látni, mangafan emblémával a gerincén!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!