![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Mit kéne magyarul kiadni?
De ha meglátom azt az egyik részben, hogy Szevotárte vagy Jiggl, akkor röhögőgörcsöt fogok kapni
![](/var/images/emotions/03.png)
Ez a veszély szerencsére nem fenyeget, úgy fest az angyalok neveit nem akarják átírni.
Oké oké megadom magam
![](/var/images/emotions/14.png)
![](/var/images/emotions/19.png)
![](/var/images/emotions/16.png)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De ha meglátom azt az egyik részben, hogy Szevotárte vagy Jiggl, akkor röhögőgörcsöt fogok kapni
Ez a veszély szerencsére nem fenyeget, úgy fest az angyalok neveit nem akarják átírni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
nem vesekedésképpen mondtam, egyszerűen nem tetszik. Ha megnézed azokat a részeket amik fenn vannak itt-ott, akkor láthatod, hogy ott nincs margó és nekem így szimpatikusabb
Több japán kiadás is van, ami alapján a delta készítette, azon van margó. Ez van :)
(az meg hogy egy scanlationon mi van vagy nincs, totál nem mérvadó, az gyakran nem is a tankouban hanem még a magazin szkennelésével készül.)
Az eredeti kiadásban tényleg nem volt margó, csak az újrakiadásban.
Én se akarok veszekedni csak folyton mindenki szapulja az AS magyar kiadását, jó véleményt szinte alig hallani róla. Egyébként én is scannben olvastam először a mangát, de papíron valahogy jobb (még margóval is).
Én se akarok veszekedni csak folyton mindenki szapulja az AS magyar kiadását, jó véleményt szinte alig hallani róla. Egyébként én is scannben olvastam először a mangát, de papíron valahogy jobb (még margóval is).
Ja végre kézbe lehet venni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az eredeti kiadásban tényleg nem volt margó, csak az újrakiadásban.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
...de nagyobb formátumba kéne kiadni, nem úgy, mint az Angel Sanctuary-t, és margó nélkül, mert úgy valahogy nem szorul a történet korlátok közé és olyan, mintha átnyúlna a valóságba a történet.
Most komolyan, miért cseszi mindenki szemét az a szerencsétlen margó?
![](/var/images/emotions/13.png)
Én is mindjárt panaszkodni kezdek, hogy a Kenshinből miért nem a kanzenbant adták ki...
nem vesekedésképpen mondtam, egyszerűen nem tetszik. Ha megnézed azokat a részeket amik fenn vannak itt-ott, akkor láthatod, hogy ott nincs margó és nekem így szimpatikusabb
...de nagyobb formátumba kéne kiadni, nem úgy, mint az Angel Sanctuary-t, és margó nélkül, mert úgy valahogy nem szorul a történet korlátok közé és olyan, mintha átnyúlna a valóságba a történet.
Most komolyan, miért cseszi mindenki szemét az a szerencsétlen margó?
![](/var/images/emotions/13.png)
Én is mindjárt panaszkodni kezdek, hogy a Kenshinből miért nem a kanzenbant adták ki...
Szerk: Mariko 2008-08-15 18:03:15
beküldve: 2008-08-15 17:38:51
(#1197) beküldve: 2008-08-15 17:30:33
(#1196) ha Yuki Kaori akkor Boys Next Doot...az úgyis csak egy kötetes
Na azt támogatnám! Azt volt az első manga amit tőle olvastam, azóta meg majd mindet XD Közhelyesen úgy tudnám jellemezni, olyan, mint egy édes méreg
![](/var/images/emotions/16.png)
beküldve: 2008-08-15 14:51:06
(#1194) beküldve: 2008-08-14 20:13:41
(#1193) Szerintem a Crimson Spellen kívül kiadhatnák még a From Eroica with Love-ot is, valamint a Hakushaku Caint vagy Yuki Kaori bármely egyéb művet. Ha horror-krimi akkor a Goth-ra szavazok, romantikusnál a Zettai Kareshire, de szívesen látnám kiadva az Ouran High School Host Clubot is. Először németül olvastam és nagyon tetszett
az Alice in Underground is jó lenne, és a Weiss Kreuz, valamint egy terjedelmesebbnek a Saint Seiya. Mit gondoltok?
Pont így vagyok a Kensinnel. Az első 3 kötet megvan angolul, de már nem veszem tovább. Inkább a magyar. Sokkal igényesebb a kiadása. Az angol kötetekkel meg nem tudom mi lesz. Most már, hogy kiadták, szinte eladhatatlan.
Hidd el, tele van a magyar fandom is szánalmas puristákkal, úgyhogy hirdesd csak!
Laissez faire, laissez passer.
Horrormese? Király! Addig is lehet olvasgatni a kevésbé ismert Grimm meséket...azok is elég durvák
![](/var/images/emotions/29.png)
![](/var/images/emotions/26.png)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-14 18:19:55
(#1190)