• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ... <<>>
beküldve: 2008-08-15 20:36:58
(#1204) Válasz Mariko (#1203) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
De ha meglátom azt az egyik részben, hogy Szevotárte vagy Jiggl, akkor röhögőgörcsöt fogok kapni

Ez a veszély szerencsére nem fenyeget, úgy fest az angyalok neveit nem akarják átírni.

Oké oké megadom magam de azt fenntartom, hogy a nagyobb formátum előnyösebb lenne. különben mindegy is, megvenném akármilyen legyen, mert szeretem De új mangának akkoris a Crimson Spellt javasolnám (hadd élvezkedjen az ez iránt érdeklődő célközönség is )

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-08-15 19:06:33
(#1203) Válasz Gilje-sama (#1201) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
De ha meglátom azt az egyik részben, hogy Szevotárte vagy Jiggl, akkor röhögőgörcsöt fogok kapni

Ez a veszély szerencsére nem fenyeget, úgy fest az angyalok neveit nem akarják átírni.

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-15 19:05:10
(#1202) Válasz Gilje-sama (#1199) üzenetére
Meglivorn
Meglivorn
[ Régi arc ]

nem vesekedésképpen mondtam, egyszerűen nem tetszik. Ha megnézed azokat a részeket amik fenn vannak itt-ott, akkor láthatod, hogy ott nincs margó és nekem így szimpatikusabb

Több japán kiadás is van, ami alapján a delta készítette, azon van margó. Ez van :)
(az meg hogy egy scanlationon mi van vagy nincs, totál nem mérvadó, az gyakran nem is a tankouban hanem még a magazin szkennelésével készül.)

beküldve: 2008-08-15 18:50:18
(#1201) Válasz Mariko (#1200) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Az eredeti kiadásban tényleg nem volt margó, csak az újrakiadásban.

Én se akarok veszekedni csak folyton mindenki szapulja az AS magyar kiadását, jó véleményt szinte alig hallani róla. Egyébként én is scannben olvastam először a mangát, de papíron valahogy jobb (még margóval is).

Ja végre kézbe lehet venni a barátnőm el akarta nekem adni a 6 vagy 7 német kötetét, én meg mondtam, hogy nem kell, mert tuti ki fogják adni magyarul. Meg kéne kérdezni nem eladó-e a Cain grófja is egyébként az összes hibája ellenére is meg fogom venni az összes részét mert évekig ez volt a kedvenc mangám. De ha meglátom azt az egyik részben, hogy Szevotárte vagy Jiggl, akkor röhögőgörcsöt fogok kapni

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2008-08-15 18:19:50
(#1200) Válasz Gilje-sama (#1199) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
Az eredeti kiadásban tényleg nem volt margó, csak az újrakiadásban.

Én se akarok veszekedni csak folyton mindenki szapulja az AS magyar kiadását, jó véleményt szinte alig hallani róla. Egyébként én is scannben olvastam először a mangát, de papíron valahogy jobb (még margóval is).

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-15 18:09:23
(#1199) Válasz Mariko (#1198) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
...de nagyobb formátumba kéne kiadni, nem úgy, mint az Angel Sanctuary-t, és margó nélkül, mert úgy valahogy nem szorul a történet korlátok közé és olyan, mintha átnyúlna a valóságba a történet.

Most komolyan, miért cseszi mindenki szemét az a szerencsétlen margó? A japán nyersanyagban úgy volt, nem tudtak vele semmit csinálni.

Én is mindjárt panaszkodni kezdek, hogy a Kenshinből miért nem a kanzenbant adták ki...

nem vesekedésképpen mondtam, egyszerűen nem tetszik. Ha megnézed azokat a részeket amik fenn vannak itt-ott, akkor láthatod, hogy ott nincs margó és nekem így szimpatikusabb körülbelül 2 éve kezdtem el olvasni neten az AS-t és így sokkal ...emberközelibb volt. De nem szeretnék emiatt veszekedni

beküldve: 2008-08-15 18:02:51
(#1198) Válasz Gilje-sama (#1195) üzenetére
Mariko
Mariko
[ Megszállott ]
...de nagyobb formátumba kéne kiadni, nem úgy, mint az Angel Sanctuary-t, és margó nélkül, mert úgy valahogy nem szorul a történet korlátok közé és olyan, mintha átnyúlna a valóságba a történet.

Most komolyan, miért cseszi mindenki szemét az a szerencsétlen margó? A japán nyersanyagban úgy volt, nem tudtak vele semmit csinálni.

Én is mindjárt panaszkodni kezdek, hogy a Kenshinből miért nem a kanzenbant adták ki...

Szerk: Mariko 2008-08-15 18:03:15
beküldve: 2008-08-15 17:38:51
(#1197)
まぁや
まぁや
[ Rászokóban ]
vagy Gravitation!

私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-15 17:30:33
(#1196)
まぁや
まぁや
[ Rászokóban ]
ne csak új mangák, hanem új dvd-k is legyenek!
pl.: hell girl!!!!!

私は日本のファンです。
beküldve: 2008-08-15 16:43:27
(#1195) Válasz Ildó (#1194) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ha Yuki Kaori akkor Boys Next Doot...az úgyis csak egy kötetes

Na azt támogatnám! Azt volt az első manga amit tőle olvastam, azóta meg majd mindet XD Közhelyesen úgy tudnám jellemezni, olyan, mint egy édes méreg de nagyobb formátumba kéne kiadni, nem úgy, mint az Angel Sanctuary-t, és margó nélkül, mert úgy valahogy nem szorul a történet korlátok közé és olyan, mintha átnyúlna a valóságba a történet. Nekem mégis a Ludwig Kakumei és a Hakushaku Cain kéne nyomtatva. De mostmár kíváncsi lennék a Camelot Gardenre is és a Ningyou Kyuutei Gakudanra is.

beküldve: 2008-08-15 14:51:06
(#1194)
Ildó
Ildó
[ Új arc ]
ha Yuki Kaori akkor Boys Next Doot...az úgyis csak egy kötetes

beküldve: 2008-08-14 20:13:41
(#1193)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Szerintem a Crimson Spellen kívül kiadhatnák még a From Eroica with Love-ot is, valamint a Hakushaku Caint vagy Yuki Kaori bármely egyéb művet. Ha horror-krimi akkor a Goth-ra szavazok, romantikusnál a Zettai Kareshire, de szívesen látnám kiadva az Ouran High School Host Clubot is. Először németül olvastam és nagyon tetszett az Alice in Underground is jó lenne, és a Weiss Kreuz, valamint egy terjedelmesebbnek a Saint Seiya. Mit gondoltok?

beküldve: 2008-08-14 18:41:50
(#1192) Válasz Rudymester (#1187) üzenetére
John Scineram
John Scineram
[ Gyalog ]
Pont így vagyok a Kensinnel. Az első 3 kötet megvan angolul, de már nem veszem tovább. Inkább a magyar. Sokkal igényesebb a kiadása. Az angol kötetekkel meg nem tudom mi lesz. Most már, hogy kiadták, szinte eladhatatlan.

Hidd el, tele van a magyar fandom is szánalmas puristákkal, úgyhogy hirdesd csak!

Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-08-14 18:39:34
(#1191) Válasz Baba Testápoló (#1190) üzenetére
Nagashi
Nagashi
[ Megszállott ]
Horrormese? Király! Addig is lehet olvasgatni a kevésbé ismert Grimm meséket...azok is elég durvák

"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-14 18:19:55
(#1190)
Baba Testápoló
Baba Testápoló
[ Új arc ]
Hideshi Hino horrormeséit!!!

Oldalak: ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 ... <<>>