Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Noés, nekem is itt csücsül a polcomon az eddig Dark Horse által kiadott 8 angol Hellsing kötet (októberben jön a 9. is ^^), és mégis veszem a magyart.
De rólad mindenki tudja, hogy irtó nagy Hellsing-fan vagy. Rudyról nem sokan mondják el magabiztosan, hogy szereti a Chobits-ot.
Szerencsére nekem nem lesznek efféle problémáim egy ideig. Nincs idegen nyelvű mangám.
Igaz, igaz. Én egy ideig azon gondolkoztam, hogy most mi legyen a Hellsing mangáimmal, de aztán meggyőztem magam, hogy "ugyan már, ha belekezdtem, és már csak 2 (ha valaha kiadják egy kötetben a Dawnt akkor 3) kötet van hátra, maradjon". Ráadásul nekem a magyar borító annyira nem tetszik, csak a védőborító pwnz. Máig nem értem, hogy miért kellett a könyv gerincére rányomni még a borítón lévő karaktert.
De én fordítva gondolkozom, mert ha kiadnának mondjuk egy Lovelesst magyarul, amiért annyira nem rajongok, de szíveen olvasom, akkor inkább az angolt adnám el és a magyart venném. Nem kell feltétlen itthon eladni, nemde?
De én fordítva gondolkozom, mert ha kiadnának mondjuk egy Lovelesst magyarul, amiért annyira nem rajongok, de szíveen olvasom, akkor inkább az angolt adnám el és a magyart venném. Nem kell feltétlen itthon eladni, nemde?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Pont így vagyok a Kensinnel. Az első 3 kötet megvan angolul, de már nem veszem tovább. Inkább a magyar. Sokkal igényesebb a kiadása. Az angol kötetekkel meg nem tudom mi lesz. Most már, hogy kiadták, szinte eladhatatlan.
a gravitation már megjenentmagyarul?
Nem. Annyira sok mangát még nem lehet kapni, hogy ne lehessen számontartani...
beküldve: 2008-08-14 15:40:20
(#1185) Pont ezen gondolkoztam a múltkor. Mármint nem a te Hellsing mangáidon, hanem hogy ha valamelyik, már birtokomban levő cuccost elkezdenék kiadogatni magyarul, megvenném-e. A Death Note megvan angolul, és szerintem nem fogom mellé / helyette veszegetni a magyart, de az igazán nagy kedvenceim (Hokuto no Ken, Dr. Slump) azonnal jöhetnének, annak ellenére, hogy amúgy is megvannak. A Love Hinát / Dragonballt / Neko Majint viszont nem szeretem annyira, hogy két nyelven is megvegyem. Szóval rajongás kérdése az egész.
Noés, nekem is itt csücsül a polcomon az eddig Dark Horse által kiadott 8 angol Hellsing kötet (októberben jön a 9. is ^^), és mégis veszem a magyart.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
húúú...nemtom, én még mindig a Chobits-ra szavaznék
Szuper lenne, de én már nem venném meg az tuti. Mind a 8 kötet ott sorakozik a polcomon angolul.
jajj, úgy írigyellek
én most rendeltem meg az 1.őt, de még nem jött meg...
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
húúú...nemtom, én még mindig a Chobits-ra szavaznék
Szuper lenne, de én már nem venném meg az tuti. Mind a 8 kötet ott sorakozik a polcomon angolul.
beküldve: 2008-08-14 12:52:20
(#1180) húúú...nemtom, én még mindig a Chobits-ra szavaznék
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-08-14 12:46:19
(#1179) Hét én még az Excel sagát olvasnám.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Hentait? Miközben itthon a Nyári Srácokkal is prűdködnek? áh..
Majd ők nem veszik. Jöhet Hentai. Tessék csak bővíteni a kínálatot! :)
Akuma na Eros - Virgin Crisis - Sátáni Szerető - Szűz a pácban??? Nekem nagyon tetszett és megfertőztem vele egy egész budapesti koleszt! Koedukáltat
*Khm* Ezt láttam... *khm*
A Yamato is nagyon jó, megnéztem nem is olyan régen, és van pár esmerősöm aki hiénaként vetné rá magát XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2008-08-14 11:59:40
(#1177) beküldve: 2008-08-14 09:26:37
(#1176) Hentait? Miközben itthon a Nyári Srácokkal is prűdködnek? áh..
Majd ők nem veszik. Jöhet Hentai. Tessék csak bővíteni a kínálatot! :)
Akuma na Eros - Virgin Crisis - Sátáni Szerető - Szűz a pácban??? Nekem nagyon tetszett és megfertőztem vele egy egész budapesti koleszt! Koedukáltat
*Khm* Ezt láttam... *khm*
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3