Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-08-14 07:47:21
(#1174) Én azt mondom ha nem hentai akkkor ecchi:P Szentem az Ichigo 100%-ot kéne kiadniuk csak azzal az a baj hogy nem a legrövidebbb(19 kötet)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hentait? Miközben itthon a Nyári Srácokkal is prűdködnek? áh..
Majd ők nem veszik. Jöhet Hentai. Tessék csak bővíteni a kínálatot! :)
Akuma na Eros - Virgin Crisis - Sátáni Szerető - Szűz a pácban??? Nekem nagyon tetszett és megfertőztem vele egy egész budapesti koleszt! Koedukáltat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Majd ők nem veszik. Jöhet Hentai. Tessék csak bővíteni a kínálatot! :)
Még régen emlegetett Rudymester (?) egy 2 kötetes mangát. Élni stílusú, ugyanaz a szerző talán: Havenly....őőő..nem emlékszem.
Kisegítést várok.
Kisegítést várok.
Nem én voltam. Én csak szeretnék még pár ilyen rövidebb sztorit, ami az idősebb korosztálynak szól.
Inuyasha is jó sztem...Devil May Cry...Meg valami jó
Hát nekem a DMC nem jött be ... (bár még csak 1 kötetet olvastam) sokkat többet vártam a grafikától .... lehet elolvasom a másodikat is, de csak ezért, hogy ne hagyjam félbe a sorozatot. Kiadni szerintem nemigen érdemes /csak az én szubjektív véleményem /
"Képregény=képsorokból álló művészet"
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Divat anime, divat manga. Biztos kell ez nekünk? :S A DMC játék fanok (akik már kicsit túl látnak a cool szereplőkön), csalódásként élték meg az animét. MAngában passz...
Ez jól néz ki! >> borítóra!
Nemcsak borítóra belsőleg se semmi. Nagyon hasonlít az "Élni"re csak ha (jól emlékszem) ez egy hajón játszódik.
És csak 3 kötet.
De ha lehetne válogatni én a Skyhigh-nak jobban örülnék. Nekem jobban tetszett, no.
A Devil May Cry-t én is támogatom! abból tuti kettesével venném a köteteket
Abból 2 kötet jelent meg!
beküldve: 2008-08-12 21:44:53
(#1164) Még régen emlegetett Rudymester (?) egy 2 kötetes mangát. Élni stílusú, ugyanaz a szerző talán: Havenly....őőő..nem emlékszem.
Kisegítést várok.
Kisegítést várok.
Erre gondolsz: Blue Heaven
Jöhetne bizony!
Húúha, gondolatolvasó...
Lusta voltam rákeresni.
Inuyasha is jó sztem...Devil May Cry...Meg valami jó
A Devil May Cry-t én is támogatom! abból tuti kettesével venném a köteteket
Inuyasha-t viszont annyira nem pártolom.
Inkább ahogy látom, amit mostanába külföldön kezddenek felkapni az a 666 Satan. Csak az meg rohadt hosszú. De sztem a története remek.
Hiába nézel mindig előre, ha folyton seggre esel...
Nem szeretem ezt a topicot. Akárhányszor meglátom a címét mindig automatikusan elindul bennem üzenetrögzítő-szerűen egy "a Hellsing nagyon jó lenne" szöveg, csak aztán mindig 'leesik'. x)
Akkor mondok mást, hátha elmúlik ez a beakadt kérés. Mi lenne Hirano korábbi mangáival? A Coyote egész színvonalas kis hentai, még sztorija is van. A DaiDoujin Monogatarit is dícsérik; nekem csak japánul van meg, szóval egyéb kommentet nem tudok hozzáfűzni, amennyit felfogtam belőle az alapján nem rossz >))
És még mindig, The Saga of Darren Shan. A könyvsorozat itthon is elég népszerű.
Akkor mondok mást, hátha elmúlik ez a beakadt kérés. Mi lenne Hirano korábbi mangáival? A Coyote egész színvonalas kis hentai, még sztorija is van. A DaiDoujin Monogatarit is dícsérik; nekem csak japánul van meg, szóval egyéb kommentet nem tudok hozzáfűzni, amennyit felfogtam belőle az alapján nem rossz >))
És még mindig, The Saga of Darren Shan. A könyvsorozat itthon is elég népszerű.
A Darren Shan Tényle jó
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-08-12 19:55:00
(#1160) Inuyasha is jó sztem...Devil May Cry...Meg valami jó
Nincs fény sötétség nélkül