Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
nah és azt lehet tudni hogy most ki lessze adva a bleach vagy nem vagy mikor lessz kiadva
Ki mondta, hogy ki lesz adva magyarul?
beküldve: 2008-08-06 16:01:25
(#1113) nah és azt lehet tudni hogy most ki lessze adva a bleach vagy nem vagy mikor lessz kiadva
beküldve: 2008-08-04 22:26:14
(#1112) beküldve: 2008-08-04 14:54:34
(#1111) az nem probléma legfejjeb nem veszed meg az összeset havi 1500-2000 ft -t kibirok (remélem)
te is várod én csak az első 32 részt láttam de nekem bejön
Annyi a probléma csak a bleach-el hogy lessz vagy 50-60 kötet mire befejezik.
beküldve: 2008-08-04 14:31:36
(#1109) dragon ball végig és a dragon ball z &bleach
Már megint a Bleach. Nyugi, ki lesz adva. Lehet, hogy 10 év múlva, de egyszer majd biztosan.
beküldve: 2008-08-04 12:16:45
(#1107) beküldve: 2008-08-04 11:58:19
(#1106) Sziasztok!
Én ezeknek örülnék, ha kiadnátok: Midori no hibi, Genshiken, NHK ni Youkoso!
Én ezeknek örülnék, ha kiadnátok: Midori no hibi, Genshiken, NHK ni Youkoso!
beküldve: 2008-08-01 22:53:19
(#1105) Bocsi. :$ Legközelebb Priviben vagy levélben küldöm el a honlapcímeket... :$
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
*leszel
THX!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
A warezt emailben bonyolítsuk le,hameg elírsz valamit, ott a szerkeszt gomb.
edit: megelőztek
edit: megelőztek
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-01 22:44:56
A letöltéseket légyszi inkább privátban tárgyaljátok ki! Fórumszabályzat!
Mondjuk a legközeleb erre járó modi úgyis törli ezeket a hozzászólásokat.
Mondjuk a legközeleb erre járó modi úgyis törli ezeket a hozzászólásokat.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-01 22:38:33
(#1101) *leszel
"Lehet, hogy szebb vagy, mint én. Lehet, hogy bölcsebb vagy, mint én. Lehet, hogy jobb vagy és tehetségesebb meg minden. De hé, szerinted ez engem hol érdekel?"
én már halottam a vampire knight-ról de azt megtudnád mondani hogy rajongóiba honnan lehet leszedni?(magyarul persze mert angolból nem vagyok túl jó a japánt meg elakarom kezdeni tanulni csak luta dög vagyok)
A mangát innen tudod leszedni. http://manga.hu/index.php?id=459 &content=forditas
Ha az anime kell (csak magyar feliratos), akkor azt pedig itt találod meg: http://gportal.hu/gindex.php?prt =478600
(itt regisztrálnod kell és úgy tudod leszedni a Megauploadról a részeket.) Csak egy időre szünetel mert vége van az első évadnak és majd csak októberben kezdődik a második. ;)
Nagyon remélem hogy tetszeni fog. Én nagyon megszerettem. Remélem te is így leszek vele.