Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Más oka van annak, hogy miért nem lenne érdemes kiadni.
Éspedig micsoda? Én legalábbis venném, ellenben mondjuk Naruto vagy Berserkkel.
Öh öh öh.Azért a naruto-t sem kell leírni!Az 1 nagyon jó manga csak az 1. kb 5 fejezete gyerekes.Ha látnátok a shippuden részeit!Na az már az igazi!És az is baromság hogy a neveket meg a kifejezéseket lemagyarították.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tök ellentmondás a gyerek :)
Rudymester, a rétestészta jó volt
Rudymester, a rétestészta jó volt
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-31 18:37:40
(#1082) Azt azért nem mondanám, hogy felesleges lenne kiadni a Bleachet, sztem legalább annyira népszerű, mint a Narutó.
Az már más kérdés, hogy már most is sok 20+ kötetes manga van a piacon és kockázatos lenne belevágni.
Az már más kérdés, hogy már most is sok 20+ kötetes manga van a piacon és kockázatos lenne belevágni.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-31 18:39:25
Nem tudja valaki mikor jelenik meg az új mondo?
köszi
köszi
Minden hónap 7-10. napja környékén.
Berserket nem bántani. Seinen cucc. Legyen már valami szórakozása az idősebb korosztálynak is. Most jön még csak a java a történetnek.
A Naruto mellett felesleges még egy rétestészta sztorit elindítani. Szerintem jelenleg pont elég manga van a magyar piacon, mert még mindíg nem akkora a manga/anime közönség, hogy megvegyen ennyi mindent.
Te írtad a Bleach topikba, hogy "A Bleacs oan béna gyerekes 12 éveseknek való.". Akkor neked minek?
Szerk: .., 2008-07-31 16:54:36
Laissez faire, laissez passer.
Amúgy szerintem a Hellgirl nem olyan jó anime hogy ki legyen adva mangában (Arról se tudtam hogy van mangája..)
Van mangája és szerintem még az anime szintjét se közelíti meg. Nekem egyáltalán nem tetszett a grafikája, nem azért mert csúnya csak nem illet a történet stílusához. (Shojo feeling...) Paffra vágta még azt a kevés "horror" hangulatot is ami volt. És Ai-chan sem olyan dekoratív mint az animében...
beküldve: 2008-07-31 15:22:31
(#1076) én a inuyashát szeretném meg Ouran High School Host clubot bár azt szeritnem nem fogjákXD meg a fullmetal Alchemistet^^
Ilyen kérdésekkel irány a Mondo topic!
Látom, nagyon sokan szeretnétek látni magyar kiadású Bleach-et. Szerintem az csak akkor fog bekövetkezni, ha az Animax ennek a sorozatnak a felénél jár (Most állt meg jelenleg kb. a 2/7-nél.) Akkor érné meg igazán. Szerintem. Nem lehurrogni, ha kérhetem.
Nem hurroglak le, de nem értem a párhuzamot a kettő között. Attól még kiadhatják a mangát, hgy az anime az elejénél tart. Amúgyis a manga lassabban halad (összehasonlításképp: a 6. kötetben harcolnak még csak Menos Grandeval), ha kiadnák akkor se érné be az animét, mert mire elérné, addigra úgyis folytatná az Animax.
Ilyen kérdésekkel irány a Mondo topic!
Látom, nagyon sokan szeretnétek látni magyar kiadású Bleach-et. Szerintem az csak akkor fog bekövetkezni, ha az Animax ennek a sorozatnak a felénél jár (Most állt meg jelenleg kb. a 2/7-nél.) Akkor érné meg igazán. Szerintem. Nem lehurrogni, ha kérhetem.
Akkor használd a szerkesztést
Amúgy szerintem a Hellgirl nem olyan jó anime hogy ki legyen adva mangában (Arról se tudtam hogy van mangája..)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-31 13:46:11
(#1072) beküldve: 2008-07-31 13:44:09
(#1071) beküldve: 2008-07-31 13:20:22
(#1070) szerintem amit jó lenne kiadni az az InuYasha, a Bleach, a Shaman King és a Vampire Knight bár lehet h ezzel a véleményemmel egyedül vagyok és persze a Midori no hibit mert az a barátom kedvence és jó lenne gyakrabban sorbaállni vele mangavételkor öcsém pedig a Flame of Reccára szavazna...
miskolci egyetemista
Szerk: MorTisha 2008-07-31 13:23:45