Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-07-23 20:17:07
(#1039) A Bleach-et szívesen olvasnám mangában ^^
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-07-23 13:09:10
(#1038) Még a sámán királynak örülnék nagyon
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-07-23 10:44:47
(#1036) Ha a Haruhi Suzumiya no juutsu-t, a Tsubasa Chronicle-t, a DNAngelt, v. a Chibi Vampire-t megjelentetnék, (magyarul persze) akkor örömömben körbefutnám a földet 6szor
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-23 09:10:37
(#1035) .hack
Még mindig örülnék neki.
Még mindig örülnék neki.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 08:57:18
(#1034) ó de rég jártam erre!:)
Aminek örülnék: Saiyuki, Neon genesis evangelion, Akira, YakitateJaPan!
Vampire Knight, Hiper police:), Peace maker...
Aminek örülnék: Saiyuki, Neon genesis evangelion, Akira, YakitateJaPan!
Vampire Knight, Hiper police:), Peace maker... "Képregény=képsorokból álló művészet"
Én ezeket akarom látni
A kis akaratos!
Amúgy a felében tökéletesen egyetértek!
Én spec mostanság valami komédiát hiányolok... nem is tom konkrétan mire gondolok...
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-07-23 01:29:49
beküldve: 2008-07-22 23:22:11
(#1032) Én ezeket akarom látni:
-DNAngel
-Bleach
-Elfen lied
-Midori no hibi
-Chibi vampire
-ONe Piece
-Spirál
-Tsubasa chronicle
-xxxHolic
-Vampire knight
-Perfect Girl
és a jelenlegi kedvencem:
-Suzumiya Haruhi no Juutsu
-DNAngel
-Bleach
-Elfen lied
-Midori no hibi
-Chibi vampire
-ONe Piece
-Spirál
-Tsubasa chronicle
-xxxHolic
-Vampire knight
-Perfect Girl
és a jelenlegi kedvencem:
-Suzumiya Haruhi no Juutsu
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
A Yu-Gi-Oh! összes sorozatát! >:Đ
Az bizony jó lenne! Illetve az elsőt a Shadwo Gamest ki lehetne hagyni...De a duelistől egészen a 'Millenium World'-ig nagyon jó lenne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-22 13:23:55
(#1030) Először is az eddig futó sorozatokat végig...Én nem kérek semmi újat, csak azt, hogy a jelenlegi sorozatok időben, pontosan jelenjenek meg, kérem szépen^^ Aztán jöhet a többi
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-22 13:18:02
(#1029) Mercyyke a Demon diary már megjelent Démonnapló címen.
Jah,LoL xDDD Kösz h szóltál ^^
beküldve: 2008-07-22 12:09:57
(#1027) Sakuran
Csak egy kötet, és mivel a Mangafan adott már ki egy kötetest, ezért gondoltam nem lehetetlen.
Csak egy kötet, és mivel a Mangafan adott már ki egy kötetest, ezért gondoltam nem lehetetlen.
Aha egy kis ,,kultúrerotika˝ nem tom, de én is benne lennék, hogy megjelenjen.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-22 10:52:13
(#1025) hmmhát...én biztosan örülnék a Vampire Knight-nak,a Black Cat-nek,a Kami-chama Karin-nak,a Demon diary-nak,meg a Jisatsu Sakuuru-nak. A Bleach sem lenne rosz döntés,sőt annakis örülnék,(bár annak kine örülne?
),csak szerény személyem nembiztos hogy minden kötetét megbírná venni...és előfordulhat,hogy még van így ezzel egy pár fan....
),csak szerény személyem nembiztos hogy minden kötetét megbírná venni...és előfordulhat,hogy még van így ezzel egy pár fan....