Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-07-23 20:17:07
(#1039) A Bleach-et szívesen olvasnám mangában ^^
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
beküldve: 2008-07-23 13:09:10
(#1038) Még a sámán királynak örülnék nagyon
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-07-23 10:44:47
(#1036) Ha a Haruhi Suzumiya no juutsu-t, a Tsubasa Chronicle-t, a DNAngelt, v. a Chibi Vampire-t megjelentetnék, (magyarul persze) akkor örömömben körbefutnám a földet 6szor
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-23 09:10:37
(#1035) .hack
Még mindig örülnék neki.
Még mindig örülnék neki.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 08:57:18
(#1034) ó de rég jártam erre!:)
Aminek örülnék: Saiyuki, Neon genesis evangelion, Akira, YakitateJaPan! Vampire Knight, Hiper police:), Peace maker...
Aminek örülnék: Saiyuki, Neon genesis evangelion, Akira, YakitateJaPan! Vampire Knight, Hiper police:), Peace maker...
"Képregény=képsorokból álló művészet"
Én ezeket akarom látni
A kis akaratos! Amúgy a felében tökéletesen egyetértek!
Én spec mostanság valami komédiát hiányolok... nem is tom konkrétan mire gondolok...
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-07-23 01:29:49
beküldve: 2008-07-22 23:22:11
(#1032) Én ezeket akarom látni:
-DNAngel
-Bleach
-Elfen lied
-Midori no hibi
-Chibi vampire
-ONe Piece
-Spirál
-Tsubasa chronicle
-xxxHolic
-Vampire knight
-Perfect Girl
és a jelenlegi kedvencem:
-Suzumiya Haruhi no Juutsu
-DNAngel
-Bleach
-Elfen lied
-Midori no hibi
-Chibi vampire
-ONe Piece
-Spirál
-Tsubasa chronicle
-xxxHolic
-Vampire knight
-Perfect Girl
és a jelenlegi kedvencem:
-Suzumiya Haruhi no Juutsu
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
A Yu-Gi-Oh! összes sorozatát! >:Đ
Az bizony jó lenne! Illetve az elsőt a Shadwo Gamest ki lehetne hagyni...De a duelistől egészen a 'Millenium World'-ig nagyon jó lenne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-22 13:23:55
(#1030) Először is az eddig futó sorozatokat végig...Én nem kérek semmi újat, csak azt, hogy a jelenlegi sorozatok időben, pontosan jelenjenek meg, kérem szépen^^ Aztán jöhet a többi
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-22 13:18:02
(#1029) Mercyyke a Demon diary már megjelent Démonnapló címen.
Jah,LoL xDDD Kösz h szóltál ^^
beküldve: 2008-07-22 12:09:57
(#1027) Sakuran
Csak egy kötet, és mivel a Mangafan adott már ki egy kötetest, ezért gondoltam nem lehetetlen.
Csak egy kötet, és mivel a Mangafan adott már ki egy kötetest, ezért gondoltam nem lehetetlen.
Aha egy kis ,,kultúrerotika˝ nem tom, de én is benne lennék, hogy megjelenjen.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-22 10:52:13
(#1025) hmmhát...én biztosan örülnék a Vampire Knight-nak,a Black Cat-nek,a Kami-chama Karin-nak,a Demon diary-nak,meg a Jisatsu Sakuuru-nak. A Bleach sem lenne rosz döntés,sőt annakis örülnék,(bár annak kine örülne? ),csak szerény személyem nembiztos hogy minden kötetét megbírná venni...és előfordulhat,hogy még van így ezzel egy pár fan....