Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-07-04 15:41:58
(#979) beküldve: 2008-07-03 19:29:18
(#978) szerintem a Ghost in the shell sorozatot meg a Fullmetal Alchemist és a Bleach mangát
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-07-03 18:38:05
(#977) Ami még jó lenne magyarul: Akira
Ma kezdtem el és nagyon tetszik, szerintem lenne rá vevő Magyarországon is.
Ma kezdtem el és nagyon tetszik, szerintem lenne rá vevő Magyarországon is.
beküldve: 2008-07-03 18:14:28
(#976) Hát télleg nem ártana kiadni a strawberry 100%ot...azon a mangán is sokszopr sokszor sírva nevettemXD
(báér nem olvastam még végig )
de én legeslegjobban azt szeretném ha kiadnák a ranma 1/2-et...
nah azon már bömbölve röhögtemXD
takahashi rumiko egyik legsikeresebb mangája
és ráadásulbármelyik kötetet elolvashatjuk ugyanis annyira nem nagy az összefüggés és minden ismeretség nélkül kacaghatunk a szereplőkjönXD
a dbz-t is kiadhatnák...animében úgyse nézném meg sohaXD
de mangában elolvasnám
(báér nem olvastam még végig )
de én legeslegjobban azt szeretném ha kiadnák a ranma 1/2-et...
nah azon már bömbölve röhögtemXD
takahashi rumiko egyik legsikeresebb mangája
és ráadásulbármelyik kötetet elolvashatjuk ugyanis annyira nem nagy az összefüggés és minden ismeretség nélkül kacaghatunk a szereplőkjönXD
a dbz-t is kiadhatnák...animében úgyse nézném meg sohaXD
de mangában elolvasnám
Egy szabály van a következő :vagy képes vagy rá, vagy nem vagy képes rá!
beküldve: 2008-07-02 16:50:51
(#975) Szerintem a Full Metal Panic-ot kellne kiadni (ugye tőlem mi mást várna az ember) meg a Vampire Knightot, mivel az animével szemben mindenki isteníti, szívesen olvasnám minőségi hazai kiadásban.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Nagyon örülnék ha a Mangafan kivené a kést a Dragonball fanok hátából és kiadná a Dragonball 42 kötetét.
Ha már az anime befejezését nem láthatjuk magyarul legalább manga formájában lehetővé tenné a Mangafan.
remélem így van ezzel minden Db fan vagy nem?
Hát nem...Inkább adják ki előröl Ha már az anime befejezését nem láthatjuk magyarul legalább manga formájában lehetővé tenné a Mangafan.
Bocsesz én is úgy értettem hogy mind a 42 kötet kiadni
"és kiadná a Db negyvenkető kötetét" nem csak a negyvenketediket
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2008-07-01 07:06:50
beküldve: 2008-06-30 22:43:16
(#973) Hirtelen beugrott, hogy miket szeretnék magyarul:
Slam Dunk
Strawberry 100%
Soul Eater
Battle Royale
Slam Dunk
Strawberry 100%
Soul Eater
Battle Royale
Nagyon örülnék ha a Mangafan kivené a kést a Dragonball fanok hátából és kiadná a Dragonball 42 kötetét.
Ha már az anime befejezését nem láthatjuk magyarul legalább manga formájában lehetővé tenné a Mangafan.
Hát nem...Inkább adják ki előröl Ha már az anime befejezését nem láthatjuk magyarul legalább manga formájában lehetővé tenné a Mangafan.
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2008-06-30 18:25:08
(#971) Nagyon örülnék ha a Mangafan kivené a kést a Dragonball fanok hátából és kiadná a Dragonball 42 kötetét.
Táncolj Hercegnő!
Kötekszünk, kötekszünk, a temetők meg üresek?
Nem fogom minősíteni más kiadók munkáját, és ezt a véleményt tényleg jóval azelőtt mondtam, hogy a DV foglalkozni kezdett volna a Trigunnal. Hajrá nekik, és nem arról van szó, hogy nemjó, hanem, hogy szvsz nem annyira jó, mint az anime. De ettől még senkit nem fogok lebeszélni a beleolvasásról
Iiigyóóóóóóó !
Mangafan fórumban VÁLASZ??? 2 napon BELÜL???
Köszi amúgy, az is tiszta volt, hogy semmi köze az egésznek esetleges irígységhez vagy kiadók közti rivalizáláshoz, főleg, hogy tényleg régebbi a kijelentés, mint a bejelentés
Amúgy nem akptam igazi "választ" ,dehát már csak 1 - másfél hónap és magam is utánajárhatok.
no pussy, just the dicks
A kicsit érettebbek már nem szoktak visítozni. :)
Touché! Ott a pont!
Örömükben értettem, de mondjuk igazatok van
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
A kicsit érettebbek már nem szoktak visítozni. :)
Touché! Ott a pont!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jajj ilyenkor bezzeg egyből feltűnik
Azt legyen szíves inkább megmondani, Kedves Csaba, hogy valóban nemjó a Trigun? Én nem olvastam, csak láttam animét és valószínüleg mindenképpen megveszem ezt a 2 kötetet, de azért ha már ilyen kijelentéssel élt, akkor pár szóban indokolja, köszi ^^
/Am most gondolom 4 hétig megint be se néz majd topicba/
Kötekszünk, kötekszünk, a temetők meg üresek?
Nem fogom minősíteni más kiadók munkáját, és ezt a véleményt tényleg jóval azelőtt mondtam, hogy a DV foglalkozni kezdett volna a Trigunnal. Hajrá nekik, és nem arról van szó, hogy nemjó, hanem, hogy szvsz nem annyira jó, mint az anime. De ettől még senkit nem fogok lebeszélni a beleolvasásról
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
(a Trigun ügyében ugye a DV intézkedett )
Talán a Trugunnal kapcsolatban említette Csaba, hogy az a tipikus kivétel, mikor az anime fényévekkel veri a mangát.
Okké, akkor ezt lefordítom:
"Nem mi adtuk ki."
Még jóval azelőtt írtam, hogy bejelentették a kiadását
sőőt nekem már majdnem kerek 1 éve (kicsit régebben) még s 2. pápai animetalálkozón monta, akkor jött ki a 2. mondo amiben benne volt a trigun és pont annak kapcsán beszélgettünk és említette h a manga nem az igazi
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...