Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Igen jó az a manga. Ha egy Borsmenta szerű középtermék is sikert aratott, a kicsit érettebb lányok visítoznának ParaKiss után.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Én is, én is nagyon imádom az animét és neten már beleolvastam nagyon jóóóó kellllll.
beküldve: 2008-06-17 21:41:39
(#962) Yazawa Ai másik híres műve a Paradise Kiss, örülnék neki, ha magyarul, "frissen és ropogósan" a kezemben tarthatnám...
Még jóval azelőtt írtam, hogy bejelentették a kiadását
Jajj ilyenkor bezzeg egyből feltűnik
Azt legyen szíves inkább megmondani, Kedves Csaba, hogy valóban nemjó a Trigun? Én nem olvastam, csak láttam animét és valószínüleg mindenképpen megveszem ezt a 2 kötetet, de azért ha már ilyen kijelentéssel élt, akkor pár szóban indokolja, köszi ^^
/Am most gondolom 4 hétig megint be se néz majd topicba/
no pussy, just the dicks
(a Trigun ügyében ugye a DV intézkedett )
Talán a Trugunnal kapcsolatban említette Csaba, hogy az a tipikus kivétel, mikor az anime fényévekkel veri a mangát.
Okké, akkor ezt lefordítom:
"Nem mi adtuk ki."
Még jóval azelőtt írtam, hogy bejelentették a kiadását
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Talán a Trugunnal kapcsolatban említette Csaba, hogy az a tipikus kivétel, mikor az anime fényévekkel veri a mangát.
"Nem mi adtuk ki."
Szerintem nem erről van szó. Sőt, ahogy Csabát ismerem 100%, hogy nem azért mondta.
Mellesleg mint mondtam, igaza van... a rajzolása nekem nem jön be, azért mondjuk megveszem...bár jó, igaz hogy régi manga meg minden, de a dragonball is régi és annak azért elég wonderfull a rajzolása még mai szemmel is
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-17 19:05:49
(#958) Nahh, jó, nekem van pár furcsa ötletem X)
Deep Love (igaz, hogy még csak japánban adták ki...de azért akár már angolul is kiadhatnák, és akkor már magyarul is XD)
Elfen Lied - nemtom, hogy csak én vagyok-e így vele, de szívesen látnám X)
Chobits: naaa, ezt léééciii
kb eddig ennyit látnék szívesen X), (nyahh, jó, én minden mangát szívesen látok XD)
Deep Love (igaz, hogy még csak japánban adták ki...de azért akár már angolul is kiadhatnák, és akkor már magyarul is XD)
Elfen Lied - nemtom, hogy csak én vagyok-e így vele, de szívesen látnám X)
Chobits: naaa, ezt léééciii
kb eddig ennyit látnék szívesen X), (nyahh, jó, én minden mangát szívesen látok XD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
"Nem mi adtuk ki."
Laissez faire, laissez passer.
Lehet h csak én vok rosszul összerakva de én kifejezetten imádom ha sok a chibi Sztem irtó arik. Néha már külön csak rájuk vadászok
De abban igazad van hogy néhány műfajhoz nem passzol a dolog... mondjuk egy horrorban nem bizti hogy elviselném őket
De abban igazad van hogy néhány műfajhoz nem passzol a dolog... mondjuk egy horrorban nem bizti hogy elviselném őket
lumana.wordpress.com
Hát igen...a rajzolása szerintem elég ragyi, túl sok benne ez a hogyismondjam chibis jelenet.
Az mióta bibi ha sok a chibi?
Persze ha más is zavaró benne akkor okés, de sztem a chibik csak lendítenek a hangulaton, tök mindegy mekkora mennyiségben vannak
Azért néhány műfajban idegesítő ha túl sok a torzulás. Dramaconban is, megy a beszélgetés, és a Chrissie feje 2/3-szor chibi. Külön vadászni kell arra, mikor a valódi arcuk van.. Chibik aranyosak, főleg a Dramaconban (sorozat legjobb vonása) De túlozni mindig lehet..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hát igen...a rajzolása szerintem elég ragyi, túl sok benne ez a hogyismondjam chibis jelenet.
Az mióta bibi ha sok a chibi?
Persze ha más is zavaró benne akkor okés, de sztem a chibik csak lendítenek a hangulaton, tök mindegy mekkora mennyiségben vannak
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-06-17 18:29:50
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-17 17:27:47
(#952) beküldve: 2008-06-17 17:22:13
(#951) Wolf's Rain kellene magyarul.De az nagyon
Fogd fel tenyeredben a végtelent,s egy percben élj évezredet
beküldve: 2008-06-17 16:54:16
(#950)