Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-05-10 14:25:32
(#898) Én a legeslegjobban a(z):
-Azumanga Daioh!-nak ***Top favourite**
-Meg az Inukami-nak
-A Moonphase-nak
-Akagi-nak
örülnék.
-Azumanga Daioh!-nak ***Top favourite**
-Meg az Inukami-nak
-A Moonphase-nak
Aki nem ismeri az feltétlenül nézze meg az animekioskon[Link] ,én még csak az első 3-t láttam ,de naon jó
-Akagi-nak
örülnék.
Hiányolom még a polcokról naon-naon a Chobitsot meg a Rozen maiden-t
Télen telelek; nyáron nyaralok
Szerk: Child prodigy 2008-05-10 14:41:49
beküldve: 2008-05-10 13:42:19
(#897) beküldve: 2008-05-10 12:59:52
(#896) Itt írtam róla.
[Link]
Meg ha akarod küldhetek mailben egy videót róla, mondjuk csak opening van, de a manga grafikája ugyanolyan.
[Link]
Meg ha akarod küldhetek mailben egy videót róla, mondjuk csak opening van, de a manga grafikája ugyanolyan.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Én a Suikoden mangának örülnék, fantasy rajongók nem csalódnának benne, nagyon jól megírt története van.
Fantasy manga? Lecsekkolom angolul, kösz a tippet...Sok fantasy rajongó van MO-n, csipázná a nép.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-09 13:30:23
(#894) Én a Suikoden mangának örülnék, fantasy rajongók nem csalódnának benne, nagyon jól megírt története van.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Najó a YYH régebbi, (1990-1994) de még az sem az a Rose of Versailles (1972-1974), Dr. Slump (1980-1984) vagy Maison Ikkoku (1980-1987) hogy csak híresebbeket írjak, ami épp beugrott.
Versaillles de jó lenne, vagyis dehogy... Inkább a Slump! (Szívem csücske az a sorozat...)
minden ötödik avatár bleach Minden negyedik meg death note:P
Áááá, a tiéd meg PJ Berry! *visít*
beküldve: 2008-05-09 08:50:59
(#891) Örülnék egy Blue Heaven-nek, egy kicsit komolyabb hangvétel és imádom Cutomu mester stílusát.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-05-09 08:00:19
(#890) beküldve: 2008-05-08 16:06:39
(#889) Áh Dr. Slump. XD Ha jól rémlik, akkor a Dargon Ball rajzolójának egy másik mangája. Milyen régen is volt az már.XD
Esküszöm nem kötekedni akarok, de az általad soroltak még a közelébe sem szagolnak annak, hogy 'retro'-nak nevezhessük őket...
A Blue Gender manga 2000-es, a Read Or Die (az OVA az eredeti a mangák utána készültek) 2000-2003-as.
Ehhez képest a Rurouni Kenshin pl. 1994-1999 között futott, és még az sem "retro" .
Najó a YYH régebbi, (1990-1994) de még az sem az a Rose of Versailles (1972-1974), Dr. Slump (1980-1984) vagy Maison Ikkoku (1980-1987) hogy csak híresebbeket írjak, ami épp beugrott.
A Blue Gender manga 2000-es, a Read Or Die (az OVA az eredeti a mangák utána készültek) 2000-2003-as.
Ehhez képest a Rurouni Kenshin pl. 1994-1999 között futott, és még az sem "retro" .
Szerk: Meglivorn 2008-05-07 18:22:37
beküldve: 2008-05-07 17:21:25
(#887) Az Akira lenne még egy olyan manga, amit le lehetne fordítani, ki lehetne adni. Igazi klasszikus, a moziváltozat miatt nagyon sokan ismerik. Persze lehet, hogy már más is említette, de ezt a 60 oldalnyi posztot most nem olvasom át. :). Btw van kereső ebben a fórumban? Mert én nem találtam.
beküldve: 2008-05-06 18:00:05
(#886) Apropó! szerintem végre télleg elkezdhetné forditgatni a retro mangákat a mangafan! Pl. Blue Gender...,vagy Yu Yu Hakusho... de az Is se lenne rosz bár én nem ismerem a sztorit, de nagyon sokan dicsérik és jólenne megnézni mien is :)vagy a read or die is jó lehet , de még tudnék sorolni! télleg, irni kéne kiadónak, hogy rakjon be egy szavazást,hogy legyen-e vmi retro manga, vagy ne sztem nagytöbség Igen-re szavazna ;)
beküldve: 2008-05-06 17:41:38
(#885) Tudnék mondani jó mangákat, de nem túl híresek vagy népszerűek, annak ellenére hogy jók...de nemhiszem hogy megélnének egy kiadást, sajnos. Otakuckós community-t elnézve viszont örülnének Paradise Kiss-nek. Meg Bleach-nek is örülnének mangafanosok, minden ötödik avatár bleach Minden negyedik meg death note:P
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-06 00:12:02
(#884) Hmm, szerintem a Bleach is egy nagyon jó fogás lenne, bár tudom hogy itt van a Naruto ami szintén egész nagy projekt de ennek ellenére biztos hogy lennének olyanok akik ezért is élnének halnának.
Ezen kívűl bár tudom hogy csak divat animét csináltak az InuYashából, de attól függetlenűl szerintem rendkívűl aranyos kép, és az is nagyon jó lenne...
És ha szabad még egy igazán nagyon jó történte a Basilisk...
Ezen kívűl bár tudom hogy csak divat animét csináltak az InuYashából, de attól függetlenűl szerintem rendkívűl aranyos kép, és az is nagyon jó lenne...
És ha szabad még egy igazán nagyon jó történte a Basilisk...
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~