Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Nekem meg már teljesen mindegy *___*
Hagh. De egy Darren Shan mangán nagyot néznék. Wuáá, az is tiszta shota-attack végig xD
Hagh. De egy Darren Shan mangán nagyot néznék. Wuáá, az is tiszta shota-attack végig xD
Húú, a könyvet olvastam, szerintem megvenném mangában is... filmet nem akarnak belőle csinálni?
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
beküldve: 2008-05-05 17:23:18
(#867) A conon megvettem a Yu-Gi-Oh! első kötetét...szerintem nagyon jó, szívesen látnám magyarul is bár erre az esély 1% alatt van. A rajzolása sokkal jobb mint egy átlagos mai mangának. Szemetgyönyörködtető!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nekem meg már teljesen mindegy *___*
Nagyon ajánlgatja pedig a Shogakukan...
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-05-05 17:07:26
(#865) Nekem meg már teljesen mindegy *___*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-05-05 16:58:38
(#864) Ja, Elfen Lied, az is jól jönne. De szerintem az animében jobb volt, mangában nem tetszik a rajzolása.
beküldve: 2008-04-23 01:07:23
(#863) koreai manhwákról már nem is beszélve... jöhetnek!!!
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRHH Light muszáj megennem egy almááááááát!!!!!!!!!"
beküldve: 2008-04-23 01:05:58
(#862) Bleach mindenképpen! Kaori Yuki mangák (Ludwig herceg kalandjai pl ) , Yotsuba, Kayono művek is jöhetnek , Battle Royale, Chobits, Elfen Lied, Hot Gimmick, Vampire Knight <ezek közül bármit!
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRHH Light muszáj megennem egy almááááááát!!!!!!!!!"
beküldve: 2008-04-22 07:21:02
(#861) Én azt mondom, hogy a Claymore és a Jackals nagyon jó lenne, ha kijönne magyarul is. A Jackals még angolul sincs. XD
beküldve: 2008-04-19 23:22:58
(#860) Szerintem a Death note (Meg fogtok ölni... ) már uncsi.Minden pólón,firurán...stb-n rajta van.
És meik híres anime nincs rajta minden polon figurán stb?
amugy is magyarországban nemnagyon kapható ilyesmi cucc... szal nincs minden sarkon 1 ilyen bolt
OK.Pár példa:
Holdfényteam
Sakurazaka
Trillian
Anime stars(online de a többi nem)
Laine Shoujo Suki
beküldve: 2008-04-19 23:05:13
(#858) beküldve: 2008-04-19 22:24:07
(#857) beküldve: 2008-04-19 19:48:07
(#856) Van néhány manga, ami minden vágyam!
Ím a listám:
YNSH (Perfect girl evolution)
Fruits Basket
Ayashi no Ceres
Goong...stb.
Csak szerintem ha mindezek meg is jelennének, nem lenne rá pénzem.
Ím a listám:
YNSH (Perfect girl evolution)
Fruits Basket
Ayashi no Ceres
Goong...stb.
Csak szerintem ha mindezek meg is jelennének, nem lenne rá pénzem.
Szerintem a Death note (Meg fogtok ölni... ) már uncsi.Minden pólón,firurán...stb-n rajta van.
És meik híres anime nincs rajta minden polon figurán stb?
amugy is magyarországban nemnagyon kapható ilyesmi cucc... szal nincs minden sarkon 1 ilyen bolt
Szerintem a Death note (Meg fogtok ölni... ) már uncsi.Minden pólón,firurán...stb-n rajta van.
hát de valaki még nem unta meg (beleértve engem is én még nem untam meg) hmm talán !!!VALAMIKOR!!!! megunom XD