Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-03-24 14:42:52
(#823) Én még a szeptemberi Mondo-ban láttam ismertetőt egy Akuma de Shitsuji nevű mangáról. Nagyon megtetszett. Abban a komornyik az ördög. Lehet, hogy egyről beszélünk?
Rudymester, te tudsz ezekről valamit? Ha Picilány szerint IGEN, akkor tapasztalt mangaolvasgató lehetsz.
Rudymester, te tudsz ezekről valamit? Ha Picilány szerint IGEN, akkor tapasztalt mangaolvasgató lehetsz.
beküldve: 2008-03-24 14:25:58
(#822) hát lakáj aki az "ördög".. az a baj h még csak angolul taliztam vele és hát az én angol tudásom.. de jó.. vicces.. meg minden..sztem rudy ismeri.. kérdd őt mert tényleg a mangáim fogják bánni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 14:22:55
(#821) Elmondanád, hogy az miről szól, mert ha jó, akkor majd tüntetünk érte.
beküldve: 2008-03-24 14:10:08
(#820) én amit várok magyarul.. az a KUROSHITSUJI.. én már tényleg naon szeetném magyarul.. bár ez tényleg csak lázálom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 14:06:24
(#819) Sportmanga? Szerintem nem sokak vennék olyan nagy lázzal, mint például a Kenshint.
Horror? Szerintem ezt a kategóriát eddig az Élni tartja fenn. Az októberi Mondo-ban volt egy nagyszerű cikk egy MPD Psycho nívű mangáról. Jó lehet.
Horror? Szerintem ezt a kategóriát eddig az Élni tartja fenn. Az októberi Mondo-ban volt egy nagyszerű cikk egy MPD Psycho nívű mangáról. Jó lehet.
beküldve: 2008-03-24 13:30:48
(#818) Igaz, a felsorolásom nem volt teljes, de ebből is látszik, hogy shoujoból elképesztően sok van.
Ami a seinent illeti, Alive, meg Tűzharcos oké, plusz az örök kedvenc Tacumi Joshihiro történetei a Papírmozi antológiákban, de ezek száma messze elmarad az itthon megjelent shoujo-k mellett.
Az Árnybíró nem seinen, bár a legutóbbi kötetek nagyon jók lettek, ott tényleg érezhető ez az egész.
Igazatok van, Berserk is jön, ami seinennek mondható, szóval én is elhallgathatok, de korántsem annyira, mint akik a shoujok számát keveslik!!!
Ami az Angel SAnctuaryt illeti, egész ígéretesnek hangzik, lehet hogy megpróbálkozok vele.
Sportmangák? Hát Slam Dunkot egész szeretem (igen, fdave vagyok a knetről) , de nem venném szerintem meg a többi sorozat mellett, és ezzel szerintem sokan így vannak.
AMi Junji Ito-t illeti, én csak a Gyo-ján vagyok túl, az pedig nagyon tetszett, bővebben itt: [Link]
Ami a seinent illeti, Alive, meg Tűzharcos oké, plusz az örök kedvenc Tacumi Joshihiro történetei a Papírmozi antológiákban, de ezek száma messze elmarad az itthon megjelent shoujo-k mellett.
Az Árnybíró nem seinen, bár a legutóbbi kötetek nagyon jók lettek, ott tényleg érezhető ez az egész.
Igazatok van, Berserk is jön, ami seinennek mondható, szóval én is elhallgathatok, de korántsem annyira, mint akik a shoujok számát keveslik!!!
Ami az Angel SAnctuaryt illeti, egész ígéretesnek hangzik, lehet hogy megpróbálkozok vele.
Sportmangák? Hát Slam Dunkot egész szeretem (igen, fdave vagyok a knetről) , de nem venném szerintem meg a többi sorozat mellett, és ezzel szerintem sokan így vannak.
AMi Junji Ito-t illeti, én csak a Gyo-ján vagyok túl, az pedig nagyon tetszett, bővebben itt: [Link]
A seinen hol marad, nem ezt akartad írni??!!!
Csak ezen az oldalon nézz körül. Árnybíró, Élni.
Meg a horrorét.
Legalábbis én hiányolok, olyan igazán beteg történeteket mint amilyeket például Junji Ito rajzol. A "szinte klasszikus" Uzumakit vagy a Tomie-t. De a Gyo-nak is örülnék. Hmm...ábránd befejezve
Legalábbis én hiányolok, olyan igazán beteg történeteket mint amilyeket például Junji Ito rajzol. A "szinte klasszikus" Uzumakit vagy a Tomie-t. De a Gyo-nak is örülnék. Hmm...ábránd befejezve
beküldve: 2008-03-24 11:11:34
(#814) Ha shoujo-rajongó lennék, nem lennék elégedetlen, az biztos. Annyi van belőle, hogyha mindenből annyi lenne, jól meglennénk. Az Angel Sanctuary is jönni fog. Az is shoujo. De még hogy mennyire! A J-pop Idolt meg már meg se említem. A felsorolásból kimaradt a Tarot Café is.
Seinen fronton is kisebb áttörésnek fog számítani a Berserk hazai megjelenése.
Úgyhogy mostmár egy hézagot kéne betömni: a sportmangáét!!!!
Seinen fronton is kisebb áttörésnek fog számítani a Berserk hazai megjelenése.
Úgyhogy mostmár egy hézagot kéne betömni: a sportmangáét!!!!
a Deth nlote-ot is szivesen látnám a polcomon, bár a legjobban valami shoujo-nak örülnék ,mert a borsmentán kivül egy hatalmas a hézag van a shoujok miatt a magyar mangapiacon.
Atyaisten! Ilyen létezik? Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan. Hézag a borsmentán kívül? Vákuum, vagy barlang?
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy az eddig itthon megjelent mangafélék közül majdnem minden második shoujo!!!
A seinen hol marad, nem ezt akartad írni??!!!
Csak a teljesség igénye nélkül shoujo-k:
Bolondok aranya
Makrancos hercegnő
Borsmenta
Princess AI
most jön egy Princess AI bónusz kötet
Szóval akkor most mi van? Ha te írtad el, akkor tekintsd semmisnek ezt a hsz-t. :)
beküldve: 2008-03-24 06:34:37
(#811) A Death Note csak animében van kis hazánkban. Itt a mangákról van szó.
Én úgy tudtam, hogy a Death Note
Már van magyarul egy ideje.
De szerintem feliratosan jobbak a hangsújozások:) De így kell mámulni--->>
Már van magyarul egy ideje.
De szerintem feliratosan jobbak a hangsújozások:) De így kell mámulni--->>
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
beküldve: 2008-03-23 16:12:34
(#809) Multkor mit láttam a Youtube on xD japán csajszi szobája tele mangákkal vitrinben ágy alat dobozokban ááááááááááá én én olyan féltékeny voltam :S De annak viszont örülök h ilyen sokat fejlődtünk manga és anime kiadásokban
Vagabond nak én is örülnék de itt van az én listám XD:Inuyasha XD
Death Note
Sailor Moon
yamato nadeshiko shichi henge
Moe Kare
School Rumble
De Inuyashának nagyon örülnék:)
Vagabond nak én is örülnék de itt van az én listám XD:Inuyasha XDDeath Note
Sailor Moon
yamato nadeshiko shichi henge
Moe Kare
School Rumble