Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-03-24 14:42:52
(#823) Én még a szeptemberi Mondo-ban láttam ismertetőt egy Akuma de Shitsuji nevű mangáról. Nagyon megtetszett. Abban a komornyik az ördög. Lehet, hogy egyről beszélünk? Rudymester, te tudsz ezekről valamit? Ha Picilány szerint IGEN, akkor tapasztalt mangaolvasgató lehetsz.
beküldve: 2008-03-24 14:25:58
(#822) hát lakáj aki az "ördög".. az a baj h még csak angolul taliztam vele és hát az én angol tudásom.. de jó.. vicces.. meg minden..sztem rudy ismeri.. kérdd őt mert tényleg a mangáim fogják bánni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 14:22:55
(#821) Elmondanád, hogy az miről szól, mert ha jó, akkor majd tüntetünk érte.
beküldve: 2008-03-24 14:10:08
(#820) én amit várok magyarul.. az a KUROSHITSUJI.. én már tényleg naon szeetném magyarul.. bár ez tényleg csak lázálom..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-24 14:06:24
(#819) Sportmanga? Szerintem nem sokak vennék olyan nagy lázzal, mint például a Kenshint.
Horror? Szerintem ezt a kategóriát eddig az Élni tartja fenn. Az októberi Mondo-ban volt egy nagyszerű cikk egy MPD Psycho nívű mangáról. Jó lehet.
Horror? Szerintem ezt a kategóriát eddig az Élni tartja fenn. Az októberi Mondo-ban volt egy nagyszerű cikk egy MPD Psycho nívű mangáról. Jó lehet.
beküldve: 2008-03-24 13:30:48
(#818) Igaz, a felsorolásom nem volt teljes, de ebből is látszik, hogy shoujoból elképesztően sok van.
Ami a seinent illeti, Alive, meg Tűzharcos oké, plusz az örök kedvenc Tacumi Joshihiro történetei a Papírmozi antológiákban, de ezek száma messze elmarad az itthon megjelent shoujo-k mellett.
Az Árnybíró nem seinen, bár a legutóbbi kötetek nagyon jók lettek, ott tényleg érezhető ez az egész.
Igazatok van, Berserk is jön, ami seinennek mondható, szóval én is elhallgathatok, de korántsem annyira, mint akik a shoujok számát keveslik!!!
Ami az Angel SAnctuaryt illeti, egész ígéretesnek hangzik, lehet hogy megpróbálkozok vele.
Sportmangák? Hát Slam Dunkot egész szeretem (igen, fdave vagyok a knetről) , de nem venném szerintem meg a többi sorozat mellett, és ezzel szerintem sokan így vannak.
AMi Junji Ito-t illeti, én csak a Gyo-ján vagyok túl, az pedig nagyon tetszett, bővebben itt: [Link]
Ami a seinent illeti, Alive, meg Tűzharcos oké, plusz az örök kedvenc Tacumi Joshihiro történetei a Papírmozi antológiákban, de ezek száma messze elmarad az itthon megjelent shoujo-k mellett.
Az Árnybíró nem seinen, bár a legutóbbi kötetek nagyon jók lettek, ott tényleg érezhető ez az egész.
Igazatok van, Berserk is jön, ami seinennek mondható, szóval én is elhallgathatok, de korántsem annyira, mint akik a shoujok számát keveslik!!!
Ami az Angel SAnctuaryt illeti, egész ígéretesnek hangzik, lehet hogy megpróbálkozok vele.
Sportmangák? Hát Slam Dunkot egész szeretem (igen, fdave vagyok a knetről) , de nem venném szerintem meg a többi sorozat mellett, és ezzel szerintem sokan így vannak.
AMi Junji Ito-t illeti, én csak a Gyo-ján vagyok túl, az pedig nagyon tetszett, bővebben itt: [Link]
A seinen hol marad, nem ezt akartad írni??!!!
Csak ezen az oldalon nézz körül. Árnybíró, Élni.
Meg a horrorét. Legalábbis én hiányolok, olyan igazán beteg történeteket mint amilyeket például Junji Ito rajzol. A "szinte klasszikus" Uzumakit vagy a Tomie-t. De a Gyo-nak is örülnék. Hmm...ábránd befejezve
beküldve: 2008-03-24 11:11:34
(#814) Ha shoujo-rajongó lennék, nem lennék elégedetlen, az biztos. Annyi van belőle, hogyha mindenből annyi lenne, jól meglennénk. Az Angel Sanctuary is jönni fog. Az is shoujo. De még hogy mennyire! A J-pop Idolt meg már meg se említem. A felsorolásból kimaradt a Tarot Café is.
Seinen fronton is kisebb áttörésnek fog számítani a Berserk hazai megjelenése.
Úgyhogy mostmár egy hézagot kéne betömni: a sportmangáét!!!!
Seinen fronton is kisebb áttörésnek fog számítani a Berserk hazai megjelenése.
Úgyhogy mostmár egy hézagot kéne betömni: a sportmangáét!!!!
a Deth nlote-ot is szivesen látnám a polcomon, bár a legjobban valami shoujo-nak örülnék ,mert a borsmentán kivül egy hatalmas a hézag van a shoujok miatt a magyar mangapiacon.
Atyaisten! Ilyen létezik? Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan. Hézag a borsmentán kívül? Vákuum, vagy barlang?
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy az eddig itthon megjelent mangafélék közül majdnem minden második shoujo!!!
A seinen hol marad, nem ezt akartad írni??!!!
Csak a teljesség igénye nélkül shoujo-k:
Bolondok aranya
Makrancos hercegnő
Borsmenta
Princess AI
most jön egy Princess AI bónusz kötet
Szóval akkor most mi van? Ha te írtad el, akkor tekintsd semmisnek ezt a hsz-t. :)
beküldve: 2008-03-24 06:34:37
(#811) A Death Note csak animében van kis hazánkban. Itt a mangákról van szó.
Én úgy tudtam, hogy a Death Note
Már van magyarul egy ideje.
De szerintem feliratosan jobbak a hangsújozások:) De így kell mámulni--->>
Már van magyarul egy ideje.
De szerintem feliratosan jobbak a hangsújozások:) De így kell mámulni--->>
„Az az álom, ami valóra válik sosem volt igazi álom.”
beküldve: 2008-03-23 16:12:34
(#809) Multkor mit láttam a Youtube on xD japán csajszi szobája tele mangákkal vitrinben ágy alat dobozokban ááááááááááá én én olyan féltékeny voltam :S De annak viszont örülök h ilyen sokat fejlődtünk manga és anime kiadásokban Vagabond nak én is örülnék de itt van az én listám XD:Inuyasha XD
Death Note
Sailor Moon
yamato nadeshiko shichi henge
Moe Kare
School Rumble
De Inuyashának nagyon örülnék:)
Death Note
Sailor Moon
yamato nadeshiko shichi henge
Moe Kare
School Rumble
De Inuyashának nagyon örülnék:)