Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Lehet hogy igazad van, de én úgy vettem észre, hogy nálunk (Pécsen) nem igazán viszik, meg szerintem ezek a mangák inkább a tiniket érdeklik.
Bár...ízlések és pofonok.
Jéé, pécsi vagy? Oda járok suliba, és a mangavásárlásokat is leginkább ott bonyolítom (már ha nem neten keresztül rendelek); én speciel azt vettem észre, hogy a könyvesbolt mangapolcáról a Naruto és a Pirontan fogyott el a leggyorsabban. Viszont a "Makrancos Hercegnő" és hasonló izékkel tele van a bolt. (Nem túl aktívak a tinilányok? )
"Mindenki bele köt a másikba", ne haragudj, én nem konkrétan rád értettem, csak olvasgattam a többi topikot is és vannak akik azt hiszik ők itt a legnagyobb arcok és hogy nekik mindenben igazuk van, pedig egyáltalán nem így van, csak már valóban "megszállott" fórumozók.
beküldve: 2008-02-07 09:38:39
(#761) érdekes de én is megvenném magyarul a Death Note mangát... az animét csak egy bizonyos szereplő haláláig néztem, utána már nem volt érdekes számomra az a pár rész ezért abba is hagytam.... de a mangára kiváncsi lennék, a sztorira.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-07 09:30:54
(#760) hmm, szerintem, legalábbis nekem a Death Note egy olyan sztori amit ha az ember egyszer megnéz (most az anime-ről van szó) utána nincs túlsok kedve újra elkezdeni.Mangában biztosan más a helyzet, bár ezt azok tudják akik olvasták rendesen, mert egyelöre énmégcsak egy-két fejezetig jutottam.Ha kiadnák én biztosan megvenném mert nagy rajongólya vagyok, de a Hellsinget is szívesen lapozgatnám Hehejj
Félreértesz
Természetesen én is örülnék, ha kijönne egy FMA, vagy Marmalade Boy, vagy Death Note, vagy egyéb ^_^ Sőt ^_^
Igényeim nekem is vannak, csak nem tudok már olyat kívánni, ami túl lehetetlennek tűnne számomra ^_^ Azt már megvalósították
És nem kötekedtem, csak megjegyeztem, hogy szerintem a Dramacon népszerű; a Death Note nehéz olvasmány; meg hogy saját kívánságlistám már nincs
Természetesen én is örülnék, ha kijönne egy FMA, vagy Marmalade Boy, vagy Death Note, vagy egyéb ^_^ Sőt ^_^
Igényeim nekem is vannak, csak nem tudok már olyat kívánni, ami túl lehetetlennek tűnne számomra ^_^ Azt már megvalósították
És nem kötekedtem, csak megjegyeztem, hogy szerintem a Dramacon népszerű; a Death Note nehéz olvasmány; meg hogy saját kívánságlistám már nincs
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Ha nincsenek igényeid, attól még nekem és a többieknek lehetnek. Eléggé elszomorít, hogy mindenki csak bele köt a másikba és azt a pici reményt is elveszi.
Nem azt mondom, hogy nem érdekel a véleményed csak nem biztos hogy neked van igazad. Meglátjuk mi lesz, én türelmesen várok, hátha egyszer mégis kiadnak olyan mangát, aminek rettentően örülnék (és még sokan mások), ezért írtam ide
Nem azt mondom, hogy nem érdekel a véleményed csak nem biztos hogy neked van igazad. Meglátjuk mi lesz, én türelmesen várok, hátha egyszer mégis kiadnak olyan mangát, aminek rettentően örülnék (és még sokan mások), ezért írtam ide
Szerintem a Dramacon azért [is] sikeres, mert tökéletesen bemutatja egy con őrült hangulatát - még ha egy amerikaiét is Én spec nem vagyok oda meg vissza az ilyen típusú no-sztori-limonádé cuccoktól, de con után eszméletlen jót szórakoztam rajta, és egy rakás szituáció tök ismerős volt Egy Nyári srácok, vagy egy Borsmenta lehet jó próbálkozás kiadás terén, de azok nem fogják megváltani a világot - a Dramacon viszont a jó témaválasztás miatt "veteti magát", és korosztályfüggetlen
Death Note viszont valahogy kétlem, hogy jól fogyna. Rengeteg a rajongója [évekkel ezelőtt hol volt még ez a sok fan...], de a manga olyan tömény olvasmány, hogy ihajj Lehet, páran beleunnának a negyedik-ötödik kötet után
Nekem amúgy már nincsenek igényeim; akkora csoda volt számomra a Kensin, hogy majd talán 40 év múlva magamhoz térek a döbbenetből, és akkor majd beírok valami szolid mangacímet, amit senki se ismer
Death Note viszont valahogy kétlem, hogy jól fogyna. Rengeteg a rajongója [évekkel ezelőtt hol volt még ez a sok fan...], de a manga olyan tömény olvasmány, hogy ihajj Lehet, páran beleunnának a negyedik-ötödik kötet után
Nekem amúgy már nincsenek igényeim; akkora csoda volt számomra a Kensin, hogy majd talán 40 év múlva magamhoz térek a döbbenetből, és akkor majd beírok valami szolid mangacímet, amit senki se ismer
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
Vissza térve a mangához, szerintem sokkal sikeresebb lenne, jobban fogyna a polcokról a Death Note vagy a Battle Royale, mint pl a Borsmenta, Dramacon és társai.
Nekem az az érzésem, hogy a Dramacont elég sokan veszik. Én voltam az Őszi Con-on, és elég hamar megfogyatkozott a Dramacon 2 készlet. Ha jól tudom.
Lehet hogy igazad van, de én úgy vettem észre, hogy nálunk (Pécsen) nem igazán viszik, meg szerintem ezek a mangák inkább a tiniket érdeklik.
Vissza térve a mangához, szerintem sokkal sikeresebb lenne, jobban fogyna a polcokról a Death Note vagy a Battle Royale, mint pl a Borsmenta, Dramacon és társai.
Nekem az az érzésem, hogy a Dramacont elég sokan veszik. Én voltam az Őszi Con-on, és elég hamar megfogyatkozott a Dramacon 2 készlet. Ha jól tudom.
beküldve: 2008-02-06 18:23:00
(#754) Akuma na Eros-t mindenképpen, Ayashi no Ceres-t szintén, Full Metal Panic! (egyértelműen), természetesen Battle Royale... és még sorolhatnám a végtelenségig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-06 18:20:15
(#753) Hmm a Battle Royale sztem tényleg elég jól fogyna...de a dragonball az tuti angyot szólna!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-06 17:05:13
(#752) Vissza térve a mangához, szerintem sokkal sikeresebb lenne, jobban fogyna a polcokról a Death Note vagy a Battle Royale, mint pl a Borsmenta, Dramacon és társai. Az tény, hogy nem venné meg minden ember aki bemegy a könyvesboltba... mivel sajnos a manga nálunk nem olyan elterjedt mint más országokban és sok millió érdekes könyv van még amit szivesebben olvasnak az emberek.
Nem vagytok normálisak. Már most is pattognak érte a 12 évesek, ha most lemegy ánimekszen a kezdőbbek is megismerik, és persze irgalmatlanuk fanolni fogják. De egyáltalán nem ezen dől el a manga kiadása, legalábbis szerintem.
Szerintem a 12évesek inkább az Inuyasha, Naruto féléket fanolják. Amúgy is elvileg a Death Note, 15-ös karikás anime. Valamint szerintem az ennyire fiatal gyerekek ne olyan "meséket" nézzenek amik csak az emberek haláláról és egymás öldökléséről szólnak.
Addig örülj míg egyesek nem kezdik el átoperáltatni magukat ennek meg ennek a főszereplőnek a külsejére.
Amúgy Death Note mint anime nállam nagyot bukott... Egészen a 12-13. részig ragadtam rá mint légy a légypapírra. Utánna belekezdtem a mangába ami enyhén szolva is jobb volt. Nem volt benne ótvar fanservice jelenet és legalább teljes képet kap az ember a végéről...
Amúgy Death Note mint anime nállam nagyot bukott... Egészen a 12-13. részig ragadtam rá mint légy a légypapírra. Utánna belekezdtem a mangába ami enyhén szolva is jobb volt. Nem volt benne ótvar fanservice jelenet és legalább teljes képet kap az ember a végéről...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-02-05 21:24:31
(#749) Óó, naiv...nekem már tele a tököm a kis pattogókkal a fórumokon, elképesztő idegesítőek, "Edííí, Edííí, jaj, Roooy" meg mostanság egyre több az "én most teljesen belezúgtam Ichigoba" post. Bwááh. És csak most jön a java, jönnek majd az "áj láv Elü" meg "Kíííraaa forevööör" hsz-ek. Már előre félem T_T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!