Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-03-06 15:24:15
(#778) Nagyon nagyon nagy kár! Lécci valaki szánjon meg engem!!!!! PLS
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-06 15:22:36
(#777) Senki nem tud semmit hozzászólni ehhez?
beküldve: 2008-02-28 16:35:56
(#776) Én szeretnék kérdezni tőletek vmit! (igazából ehhez a topichoz kapcsolódik) A Genshoumaden Saiyukit és a Kimi to Bokut már lefordították magyarra? Ha nem akkor sztem ezeket kellene kiadni!! Ha igen akkor hol tudnám +rendelni vagy beszerezni????
Spec a haveromnak van meg,de az is potyog...
De ott voltam mikor vette,az eladó látta,h potyog és 500 olcsóbban hozzánk vágta..éljen az elcse...elrontott kartonálás!
De ott voltam mikor vette,az eladó látta,h potyog és 500 olcsóbban hozzánk vágta..éljen az elcse...elrontott kartonálás!
Hát igen...nemjó ha nagyon gyenge a kartonálás, viszont azse jó, mint pl a Bania 3-nál h nagyon erős, alig leeht szétnytini...
Szerencsére a mangafan ezen a téren kiváló
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-02-07 19:15:14
(#774) Spec a haveromnak van meg,de az is potyog...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-02-07 19:18:46
Csak nekem potyog a rozsomák darabjai, vagy tényleg annyira elcsszték a kartonált kötést?
Nem, nem csak neked! Az öcsémnek van meg, de az övé is darabokban lesz lassan...
Na ja..a Földfény is tipikus amcsi képregény, meg a rozsomák is nagyon..ennyi erővel a The Ultimates is leehtne manga, mégsem az....
Ezek szerint te nem olvastad Nihei Cutomu Blame! című mangáját... Ajánlom figyelmedbe! Bár sztori szempontjából igazad van, de egy X-MEN szuperhőshöz nem is illett volna más sztori.
Csak az a baj, hogy ez kicsit túl egyszerű volt..mindenki tudja hogy rozsi milyen tápos karakter, pár ilyen dög uccse árt neki...Lehetett volna valami posztapokaliptikusabb sztori..
Csak nekem potyog a rozsomák darabjai, vagy tényleg annyira elcsszték a kartonált kötést?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-02-07 19:07:28
Na ja..a Földfény is tipikus amcsi képregény, meg a rozsomák is nagyon..ennyi erővel a The Ultimates is leehtne manga, mégsem az....
Ezek szerint te nem olvastad Nihei Cutomu Blame! című mangáját... Ajánlom figyelmedbe! Bár sztori szempontjából igazad van, de egy X-MEN szuperhőshöz nem is illett volna más sztori.
Szerintem a legjobb lenne, ha tényleg >mangákkal< próbálkoznának. Sok mostanában a manwha és manhua (remélem jól írtam őket). Engem nem zavar, de hát mégsem az igazi. De hogy a Dramacont és a Házi Ninját mennyire lehet mangának tekinteni, az kérdéses. Nem japán szerző, nem jobbról balra, csak szimplán vastag és képregény. Hülyítik itt a népet ezerrel >D
Nem minden manga, amin ottvan egy bazinagy Tokyopop logó...
Egyébként a manhwák jöhetnek, azoknak általában jobb a grafuk mint a mangáknak
de a dragonball az tuti angyot szólna!
Szerintem nagy bukta lenne
Szerintem nem feltétlenül. A Wolf's Rain mellett a Dragon Ball lenne, amit én pl. biztos végig megvennék. És sztem sok régi fan lenne még így vele. Spoilerek nélkül, egyben az animében két részre bontott sorozat, a Mangafantól megszokott igényességgel... Hm... Máris folyik a nyálam! Azon kívül a sónen stílus egyik legnagyobb klasszikusa. Megfelelő hírveréssel sztem lenne rá kereslet.
Nos, előzőleg uygebár tudjuk miért bukott...de ha néztétek a naruto-kuno szavazást, ahol mangára kellett szavazni, na ott egy nap alatt érkezett 200 szavazat a dragonballra...szal azért rengeteg fanja van ennek..
Szerintem nem feltétlenül. A Wolf's Rain mellett a Dragon Ball lenne, amit én pl. biztos végig megvennék. És sztem sok régi fan lenne még így vele. Spoilerek nélkül, egyben az animében két részre bontott sorozat, a Mangafantól megszokott igényességgel... Hm... Máris folyik a nyálam! Azon kívül a sónen stílus egyik legnagyobb klasszikusa. Megfelelő hírveréssel sztem lenne rá kereslet. Death Note-ot még nem láttam/nem olvastam, de a nagy felhajtás miatt, ami körülötte van, már nem is nagyon van hozzá kedvem...
Szerk: WolfSpirit 2008-02-07 18:57:39
Jéé, pécsi vagy? Oda járok suliba, és a mangavásárlásokat is leginkább ott bonyolítom (már ha nem neten keresztül rendelek); én speciel azt vettem észre, hogy a könyvesbolt mangapolcáról a Naruto és a Pirontan fogyott el a leggyorsabban. Viszont a "Makrancos Hercegnő" és hasonló izékkel tele van a bolt. (Nem túl aktívak a tinilányok? )[/QUOTE]
Igen, pécsi vagyok.
Pont ezt mondtam, hogy nem viszik az ilyesféle mangákat, és hát nem is csodálom.
Igen, pécsi vagyok.
Pont ezt mondtam, hogy nem viszik az ilyesféle mangákat, és hát nem is csodálom.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Amúgy is elvileg a Death Note, 15-ös karikás anime.
Ez eddig se érdekelte őket
Valamint szerintem az ennyire fiatal gyerekek ne olyan "meséket" nézzenek amik csak az emberek haláláról és egymás öldökléséről szólnak.
De ez se túlzottan Ők már nem változnak, ameddig lesz 10 éves fórumozó Lüszis/Nyúús avatarral, addig nincs remény.
Szerintem a legjobb lenne, ha tényleg >mangákkal< próbálkoznának. Sok mostanában a manwha és manhua (remélem jól írtam őket). Engem nem zavar, de hát mégsem az igazi. De hogy a Dramacont és a Házi Ninját mennyire lehet mangának tekinteni, az kérdéses. Nem japán szerző, nem jobbról balra, csak szimplán vastag és képregény. Hülyítik itt a népet ezerrel >D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
hmm, szerintem, legalábbis nekem a Death Note egy olyan sztori amit ha az ember egyszer megnéz (most az anime-ről van szó) utána nincs túlsok kedve újra elkezdeni.
Nos ez sztem nem csak ezzel van így hanem az animék túlnyomó többségével. Én csak 10-12 olyan animét látta amit többször is végignéztem, bár azért ennél kicsit több volt olyan amikor csak egy-egy rész nézek meg újra mert az nagyon tetszik vagy valami olyan van benne amit nem lehet megunni!