Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2008-01-20 19:04:01
(#718) én anak örülnék ha a bleachet adnák ki magyarul.
"Ha nem tetszik a dolgok állása,akkor változtasd meg a saját erődből!" (Zaraki Kenpachi)
Zombie Powder befejezetlen de még mindig jobb mint egy időtlen időkig futó sorozat. Valamint én részemről a Zombie Powder sokkalta jobb mint Tite Kubo híres Bleache... Olvass bele valahol...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Én még mindig a rövidke one shotokra voksolok. Eureka Seven (5 kötet) vagy Zombie Powder (4 kötet)... Egy never ending story sorozat már van M.o-n : D
Támogatom mindkettőt, a Zombie Powder-t annak ellenére, hogy befejezetlen, megérné kiadni, az Eureka Seven-hez nem kell hozzáfűznöm szerintem.
Komoly rövid sorozatok, vagy oneshotok, de semmiképp se legyen befejezetlen egyik se én azt mondom.
Én még mindig a rövidke one shotokra voksolok. Eureka Seven (5 kötet) vagy Zombie Powder (4 kötet)... Egy never ending story sorozat már van M.o-n : D
Támogatom mindkettőt, a Zombie Powder-t annak ellenére, hogy befejezetlen, megérné kiadni, az Eureka Seven-hez nem kell hozzáfűznöm szerintem.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-12-21 04:39:37
Ennyi, rövid, tömör és jó, pont mint a hubi.
Szerk: Rockypapa 2007-12-20 20:59:35
Ezzel csak az a baj, hogy a one shot egyetlen felejezből álló mangát jelent (néha az egykötetes műveket is ideértik, szerintem tévesen). One shotokat legfeljebb gyűjteményesen tudnának kiadni, de nem tartom valószínűnek, hogy ez szóba jöhet.
Lehet hogy most megköveztek de szerintem a One shot halott műfaj Egyébként a Zombie Powder sztem szóba se jöhet, mivel nem lett befejezve....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ezzel csak az a baj, hogy a one shot egyetlen felejezből álló mangát jelent (néha az egykötetes műveket is ideértik, szerintem tévesen). One shotokat legfeljebb gyűjteményesen tudnának kiadni, de nem tartom valószínűnek, hogy ez szóba jöhet.
Hát igen, bár nekem az angol szinte anyanyelvi szinten megy de azért mégis.. (amúgy hibás a neved :P)
Akkor vedd meg angolul, minek vársz. (Bár egy jó tanárom azt mondta, hogy egy nyelvet igazán akkor fogsz tudni beszélni, ha közöttük élsz, vagy kétnyelvű vagy és ez alól egy nyelv sem kivétel. )
Pontosan. Idegen nyelven iskolapadban nem igazán lehet megtanulni ha nem gyúrsz rá igazán (anyanyelvi szinten meg főleg nem.)
Amúgy én is majdnem megvettem a Berserk első kötetét angolul de lebeszéltek róla (és sajne igazuk volt.) Egyrészt veszett drága volt, másrészt németet "tanulok" és csak angolul találtam. Mondjuk egy idő után biztos megjegyezném, h hol mit dumálnak de addig meg cipeljem a szótárt?...
Én innen-onnan tanultam meg. Pl.:MMORPG-kből, mangákbl, stb. Egyébként sztem vmi jó shounen kéne magyraul :P
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-20 19:26:51
(#710) Én még mindig a rövidke one shotokra voksolok. Eureka Seven (5 kötet) vagy Zombie Powder (4 kötet)... Egy never ending story sorozat már van M.o-n : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Hát igen, bár nekem az angol szinte anyanyelvi szinten megy de azért mégis.. (amúgy hibás a neved :P)
Akkor vedd meg angolul, minek vársz. (Bár egy jó tanárom azt mondta, hogy egy nyelvet igazán akkor fogsz tudni beszélni, ha közöttük élsz, vagy kétnyelvű vagy és ez alól egy nyelv sem kivétel. )
Pontosan. Idegen nyelven iskolapadban nem igazán lehet megtanulni ha nem gyúrsz rá igazán (anyanyelvi szinten meg főleg nem.)
Amúgy én is majdnem megvettem a Berserk első kötetét angolul de lebeszéltek róla (és sajne igazuk volt.) Egyrészt veszett drága volt, másrészt németet "tanulok" és csak angolul találtam. Mondjuk egy idő után biztos megjegyezném, h hol mit dumálnak de addig meg cipeljem a szótárt?...
Awh, mindig elönti a szívemet a melegség, mikor ezt olvasom...
De most, hogy közölték, hogy nehéz egyáltalán még csak kapcsolatba lépni a kiadóval, hát, nem sok esélyt látok arra, hogy 2008-2009 folyamán egyáltalán ki lesz adva T_T
De most, hogy közölték, hogy nehéz egyáltalán még csak kapcsolatba lépni a kiadóval, hát, nem sok esélyt látok arra, hogy 2008-2009 folyamán egyáltalán ki lesz adva T_T
Nagykár :(
Ezek szerint Te is kedveled a HELLSING-et.
Amúgy megvan az 1. kötet angolul, de azért mégiscsak kellemesebb volna a saját anyanyelvünkön olvasni.
Hibás volna a nevem? opsz XD Ki fogom javítani !
Awh, mindig elönti a szívemet a melegség, mikor ezt olvasom...
Nagykár :(
Amúgy megvan az 1. kötet angolul, de azért mégiscsak kellemesebb volna a saját anyanyelvünkön olvasni.
beküldve: 2007-12-19 21:02:24
(#705) én még nem láttam a hellsingat de jó lehet mer csípem az ien vámpír cuccot
Szendrei Márk
Mire az megtörténik, addigra már mind meglesz angolul.XD