Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-12-02 09:49:48
(#658) nos magához a Berserk mangához nem értek csak annyit tok haz sokkal tovább ment, és már az elején is démonok voltak benne ami végigment a mangán is...De mivel az anime az 1ik kedvencem, nagyon szívesen látnám mangában is a polcomon(persze magyarul )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-02 08:48:35
(#657) Ha jól tévedek csak egy Berserk oneshot van, és az nekem nemnagyon jött be, meg annyira nem csípem a tag rajzstílusát, később nembánom ha jön majd ezerrel, de most még más kiadványoknak sokkal jobban örülnék.
beküldve: 2007-12-01 23:24:17
(#656) ééééédesem...tudom h szeretnéd megint elkezdeni de énmár megmontam h nem erőltetem meg a csökött kis agyamat ugyh ejcsük a Higurashi témát...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-01 23:21:25
(#655) Mi bajod a Higurashival?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-12-01 23:15:49
(#654) mert mi a bajod a Berserkel?
beküldve: 2007-12-01 22:46:56
(#653) Most olvasom angolul, és szerintem nagyszerű választás lenne a Gantz. Komoly manga, teljesen más élményt nyújt mint pl a Naruto, vicces, véres, és elborult.(a szó legpozitívabb értelmében) Ja és jó lenne valami oneshot, az Élni nagyon bejött, csak nehogy Berserket válasszatok.
beküldve: 2007-11-29 16:59:39
(#652) nem ismerem ezt a mangát .inkább maradok a hagyományos népszerű mangáknál.xd mint az inuyashaxdvagy a gravitation. xd.esetleg Yuki kaori bár melyik műve.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Elég régi, de amcsiknál most éli az újrakiadást, japánban meg éppen az új sorozat (GunSmith Cats BURST!) fut az Afternoonban
De télleg jó lenne, nem végtelenhosszú, klasszikus darab és még jó is :)
De én még mindig azt mondom: YOTSUBATO!
De télleg jó lenne, nem végtelenhosszú, klasszikus darab és még jó is :)
De én még mindig azt mondom: YOTSUBATO!
Keinichi Sonoda Gunsmith Cats-jét is.Ne mtudom van-e rá esély hogy magyarul megjelenjen...
Ó, a Gunsmith Cats...milyen régi is az már ^.^. Kár, hogy a meganimált verzió csak egy 3 részes ova lett. =(
beküldve: 2007-11-28 15:05:01
(#649) Szivesen látnám a Dragon Ball mellett magyarul még mondjuk Keinichi Sonoda Gunsmith Cats-jét is.Ne mtudom van-e rá esély hogy magyarul megjelenjen...
beküldve: 2007-11-28 09:17:46
(#648) beküldve: 2007-11-25 22:03:35
(#647) A doujinshi nem illegális, csak abban az esetben amennyiben ebböl bárki hasznot kiván húzni, vagy saját nevével jogjelzi az adott művet. Amennyiben nem kér érte pénzt, és feltünteti az eredeti alkoto nevét az esetben teljesen legális, DE ha az jogtulajdonos úgy dönt akkor köteles befejezni tevékenységét.
Mondhatjuk ugy is hogy a doujinshi is az eredeti alkoto tulajdonába tartozik, mégha nem is ő készítette hiszen a szereplői, helyszin stb. nemzetközi licens alatt állnak.
Mondhatjuk ugy is hogy a doujinshi is az eredeti alkoto tulajdonába tartozik, mégha nem is ő készítette hiszen a szereplői, helyszin stb. nemzetközi licens alatt állnak.
Magasfokú Naruto imádatban szenvedek... az orvosok szerint gyógyíthatatlan. De én nem bánom!!!
A Mangafan nem gondolkozott még olyan pályázaton, ahova magyar rajzolók küldhetnék be a mangáikat (nem doujinshiket) és a legjobbak megjelennének egy kötetben?
Jogvédett sorozatra biztosan nem, de egy eredeti cucc készül majd a Mondós rajzoló csajkommandó boszorkánykonyhájában. Mondjuk, mint minden jó cucchoz, ehhez is idő kell még.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-11-21 17:01:02
(#645) A doujinshiket japánban magánszemélyek, esetleg baráti körök adják ki. A művek eredeti jogtulajdonosai is csak a megtűrt kategóriába sorolják. Bűntetni lehetne, de ez jó reklám is egyben a kiadványaiknak.
A Mangafan nem gondolkozott még olyan pályázaton, ahova magyar rajzolók küldhetnék be a mangáikat (nem doujinshiket) és a legjobbak megjelennének egy kötetben?
Hm, ez volt a harmadik teljesen más verzió a "mi a doujinshi" témára. Köszi ^.^