Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-12-10 01:28:33
(#673) Szerintem a Fullmetal Alchemistet! (nem'tom mondták-e már)
Fullmetal Alchemist? Díjazom az ötletet Az animet már úgyis vetítik, szerintem sokan megvennék
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-12-09 23:54:09
(#671) A NARUTO 4. KÖTETÉT KÉNE KIADNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jajmááár... T_T;;
ki lesz adva
beküldve: 2007-12-09 19:00:44
(#668) A NARUTO 4. KÖTETÉT KÉNE KIADNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jajmááár... T_T;;
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-07 21:23:45
(#666) beküldve: 2007-12-05 19:39:08
(#665) Shaman Kinget plííííííííííííííí ííz, és ha lehet azt is eredeti jobbról-balra formátumban! Jó, biztos sokaknak dedó és agyramenős, de akkoris. (Én pl Narutótól mászok falra, de nem nyavalygok miatta - sőt, be is szereztem és elolvastam az első kettőt , harmadikat is tervezem.)
Meg, esetleg, alig merem megemlíteni, de: Loveless anyone???
Meg, esetleg, alig merem megemlíteni, de: Loveless anyone???
YohxRen = something kinda love thing XD
beküldve: 2007-12-04 21:56:37
(#664) Hát...
A Berserk manga most tart a 20. kötetnél az amcsiknál, Japánban meg ki tudja hol. Már ha Kentaro Miura Berserk-jéről beszélsz, bár más hasonló cím most nem nagyon jut eszembe.
Mellesleg én is nagyon örülnék neki magyarul. Még egy kicsit kivárok, mielőtt beszerzem az amerikai verziót. :)
A Berserk manga most tart a 20. kötetnél az amcsiknál, Japánban meg ki tudja hol. Már ha Kentaro Miura Berserk-jéről beszélsz, bár más hasonló cím most nem nagyon jut eszembe.
Mellesleg én is nagyon örülnék neki magyarul. Még egy kicsit kivárok, mielőtt beszerzem az amerikai verziót. :)
Tudom hogy a mangából van 6 csillió kötet, de én a oneshotról beszéltem amiből úgytudom csak egy van.
beküldve: 2007-12-02 14:05:47
(#661) Tudom eleg volt a sonenekbol, de en alt azokat szeretem. Felolem johetne: Bleach, Dr. Slump, One Piece, Fairy Tail, Marchen awakens romance, Isutosi barmelyik muve, Eyeshield 21, Hattori Mitcuru barmelyik muve. :)
beküldve: 2007-12-02 12:32:34
(#660) Hát...
Ha jól tévedek csak egy Berserk oneshot van, és az nekem nemnagyon jött be, meg annyira nem csípem a tag rajzstílusát, később nembánom ha jön majd ezerrel, de most még más kiadványoknak sokkal jobban örülnék.