Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-11-19 19:04:05
(#628) Nagyon jó lenne.Kiváncsi vagyok a szerkesztők hogy gondolják.Ahogy néztem a fórumot sokan szeretnék ha kiadnák.Szerintem egy próbát megérne
beküldve: 2007-11-19 17:40:31
(#627) én is a DDragon Ball ra gonoltam mert ez sztem a világ egyik legnygobb mangája és animéje
hovi!
beküldve: 2007-11-19 16:24:18
(#626) Én nagyon tudnék örülni Akira Toriyama Dragon Ball-jának.Esetleg van rá esély hogy ki lesz adva magyarul?De úgy mint a többi képregény nem ahogy a semic annak idején csinálta.Szerintem az egy örök klasszikus és ahogy belenéztem a fórumba sokan örülnének is neki...
beküldve: 2007-11-16 17:36:10
(#625) Mindenképp ajánlom figyelmetekbe a DNAngel mangát. Külföldön már nagy sikert aratott, fantasztikusan van megrajzolva, a karakterek eszméletlenek, és a történet is nagyon élvezhető.
Ami az animéjét illeti... meg sem közelíti a manga színvonalát.
Ebben teljesen egyet értek veled. :) A manga viszont nagyon jó. ^^
"A sötétség birodalmában egyetlen lámpa világít. Ha keresel valamit, hol keresed? Válasz: a lámpa fényében. Probléma: nem ott van..."
Nem, te csak szimplán kretén vagy mostanság és ez irritál x3
Te se vagy sokkal finomabb, én legalább normális szavakkal fejezem ki magam.
Nem én nem unom >P
Hm, ezek szerint az én felfogásommal is gondok vannak? Áhh, mi túl hülyék vagyunk Hanonhoz képest.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-14 14:11:52
(#620) Mindenképp ajánlom figyelmetekbe a DNAngel mangát. Külföldön már nagy sikert aratott, fantasztikusan van megrajzolva, a karakterek eszméletlenek, és a történet is nagyon élvezhető.
flower-of-ice.deviantart.com
DRAGON BALL Z LEGYEN MAGYARUL
Úgy legyen!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A Spirál jól jönne magyarul...és a Full Metal Alchemist kötetek is gyönyörűen mutatnának a polcomon :)
a spiralban eggyetértek
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-14 10:29:23
(#617) A Spirál jól jönne magyarul...és a Full Metal Alchemist kötetek is gyönyörűen mutatnának a polcomon :)
A Végső Döntés: Meghalni, Hogy Élhess... /アライヴ/
Egyébként igen, a Berserk jöhetne magyarul.
Ugye . Még egy pirospont a kartonlapodon
igazad van drága Hanon...a felfogásommal bizony néha télleg bajok vannak...
Hm, ezek szerint az én felfogásommal is gondok vannak? Áhh, mi túl hülyék vagyunk Hanonhoz képest.
Egyébként igen, a Berserk jöhetne magyarul.
beküldve: 2007-11-13 23:11:03
(#614) igazad van drága Hanon...a felfogásommal bizony néha télleg bajok vannak...
ezért természetesen még mindig nem értem h mért pont azokat a részeket kellett bemutatnod...
de mivel én már nagyon unom ezt a témát, sztem te sem kevésbé ugyh lécci...lécci haggyuk...ezer köszönet
jah és ha vmi bajod van velem azt nyugottan lehet msnen is közölni, thx
ezért természetesen még mindig nem értem h mért pont azokat a részeket kellett bemutatnod...
de mivel én már nagyon unom ezt a témát, sztem te sem kevésbé ugyh lécci...lécci haggyuk...ezer köszönet
jah és ha vmi bajod van velem azt nyugottan lehet msnen is közölni, thx
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-11-13 23:12:19