Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Már régebben is felhoztam, hogy valami jó shōjot kellene kiadni legközelebb, valami olyasmit ami naon jó de kevesen olvastak. Ami tényleg újnak számítana. Mondjuk a Merupuri.. arra naon kíváncsi lennék. Hino Matsuri pedig elég szépen rajzol. Vagy a Duck Prince!! Najó egy csomó jó van... Remélem h ha valami shōjo a következő, akkor egy normális művet adnak ki.
Ez az!!! Hino Matsurit a népnek!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-11-01 10:42:16
(#567) Már régebben is felhoztam, hogy valami jó shōjot kellene kiadni legközelebb, valami olyasmit ami naon jó de kevesen olvastak. Ami tényleg újnak számítana. Mondjuk a Merupuri.. arra naon kíváncsi lennék. Hino Matsuri pedig elég szépen rajzol. Vagy a Duck Prince!! Najó egy csomó jó van... Remélem h ha valami shōjo a következő, akkor egy normális művet adnak ki.
Szerk: superkrumply 2007-11-01 10:49:36
beküldve: 2007-11-01 09:59:21
(#566) Szerintem a Mamotte! Lollipop c. animét kéne kiadni magyarul!!! Nagyon jó!
Itt most mangákról van szó.
Mellesleg a Lollipop egy darab szar
Kicsit erősen kritizálsz, nem gondolod?
bár az anime szerintem se túl jó
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2007-10-31 18:39:54
beküldve: 2007-10-31 18:36:07
(#564) Mit szólnátok One Piecehez? NAgyon jóó! És végre lenne valami király kult shounen..Nameg persze a battle royale amit már annyiszor mondtam
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerintem a Mamotte! Lollipop c. animét kéne kiadni magyarul!!! Nagyon jó!
Itt most mangákról van szó.
Mellesleg a Lollipop egy darab szar
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-31 16:55:54
(#562) Úgy láttam már jópáran mondták eddig ebben a topicban, h Vampire Kinght-ot a népnek
Én személy szerint egy kis Rozen Maidennek is örülnék, ha Ouran megvolt, majd azt is el szeretném kezdeni gyűjteni, kitudja, talán addig kijöhetne magyarul is
Én személy szerint egy kis Rozen Maidennek is örülnék, ha Ouran megvolt, majd azt is el szeretném kezdeni gyűjteni, kitudja, talán addig kijöhetne magyarul is
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-10-31 16:51:57
(#561) Szerintem a Mamotte! Lollipop c. animét kéne kiadni magyarul!!! Nagyon jó!
Shinjou Mayu mangákat sztem! :P Nem olyan hosszúak, de szépen vannak kidolgozva, és szerintem sokan megvennék
Hehe, hát kereslet biztos lenne de nekem úgy tünt, hogy valahogy az alapsztori mindig ugyanaz: adott egy, kissé naiv csajszi plussz macsó rosszfiú ez köritve egyssel-mással, aztán jön szokásos monolog "ne...hagyd abba xy-kun...ne...hagyd abba xy-kun...ne hagyd abba xy-kun"stbXD
(legalábbis én kb az ötödik mangája után ezt szürtem le)
De ha megjelenne magyarul megvenném
beküldve: 2007-10-31 13:57:19
(#559) Shinjou Mayu :) Az összes kötetét imádom :) Fantasztikus Grafika, kidolgozott karakterek. Nagy előrehaladás lenne a magyar mangapiacon egy ilyen kötet :) Sajnos a Conon egyet sem találtam :( Vagy elvitték, vagy vak vagyok...
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Shinjou Mayu mangákat sztem! :P Nem olyan hosszúak, de szépen vannak kidolgozva, és szerintem sokan megvennék XD pl.: Akuma na Eros..
ja, meg a Death Note is jólenne
ja, meg a Death Note is jólenne
Jaja,Akuma na Eros rendesen fogyna...
hehe.. örülök, hogy nem csak én gondolom így
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-10-31 13:23:23
(#557) Ja, tényleg : a T.M.M. Nagyon jó ötlet lenne :)
beküldve: 2007-10-31 13:21:16
(#556) Mikiyo Tsuda minden mennyiségben jöhet :) Na meg a Vampire Knight :) Szerintem kategorizálni kéne a kiadókat pl. Mint a Shonen Jump/Shojo Beat , ( nem konkrétan ezekre a nevekre gondoltam) mert úgy látszik a magyar mangapiac túlélte a kritikus első évet... Na de majd meglátjuk... Azért drukkolunk
Egyszerű képlet, ami nem a matekszakos tanároknak szól : Sok-sok rajongó + sok-sok szeretnék ilyen/olyan mangát magyarul + idő + pénz = Rengeteg jobbnál jobb MAGYAR NYELVŰ manga :) Idővel... Csak győzzük kivárni
Egyszerű képlet, ami nem a matekszakos tanároknak szól : Sok-sok rajongó + sok-sok szeretnék ilyen/olyan mangát magyarul + idő + pénz = Rengeteg jobbnál jobb MAGYAR NYELVŰ manga :) Idővel... Csak győzzük kivárni
beküldve: 2007-10-31 13:13:34
(#555) Sziasztook!
Kedves Mangafan kiadó!
Már nagyon sok kiadónak elküldtem hogy nagyon jó lenne ha kiadnák a Tokyo Mew Mew c. sódzsó mangát.Nagyon-nagyon jó lenne ha megkeresnétek és lefordítanátok és akár magyarosított nevekkel!ÍRtam mindegyik részről egy rövid ismertetőt amit ide be is illesztek!Itt az első rész és ha tervbe vesztitek szóljatok és leírom a többit is:
Tokyo mew Mew vol.01.:
Egy véletlen folyamán a 11 éves Ichigo Momomiyát felruházza a Hegyi Vadmacska DNS-ének ereje.A lány újdonsült képességeit kipróbálja mikor csatlakozik egy titkos társasághoz ahol a feladata hogy megvédje az emberiséget az ellenségtől.
és mégegyszer köszönöm!
ui:a két képen ugye mennyire hasonlít a Manga és az anime?
Kedves Mangafan kiadó!
Már nagyon sok kiadónak elküldtem hogy nagyon jó lenne ha kiadnák a Tokyo Mew Mew c. sódzsó mangát.Nagyon-nagyon jó lenne ha megkeresnétek és lefordítanátok és akár magyarosított nevekkel!ÍRtam mindegyik részről egy rövid ismertetőt amit ide be is illesztek!Itt az első rész és ha tervbe vesztitek szóljatok és leírom a többit is:
Tokyo mew Mew vol.01.:
Egy véletlen folyamán a 11 éves Ichigo Momomiyát felruházza a Hegyi Vadmacska DNS-ének ereje.A lány újdonsült képességeit kipróbálja mikor csatlakozik egy titkos társasághoz ahol a feladata hogy megvédje az emberiséget az ellenségtől.
és mégegyszer köszönöm!
ui:a két képen ugye mennyire hasonlít a Manga és az anime?
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-31 13:00:41
(#554) egyértelmű!Tokyo mew Mew!!!SÓDZÓ RULEZ!
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D