![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-11-01 15:32:44
(#583) Igen, az a Ludwigos
a Yami e hakubo elevator aaaz Elevator that takes you into darkness.. még angolul olvastam valahol és tetszett.
![](/var/images/emotions/12.png)
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-01 15:28:47
(#582) Mmm,nekem se ugrik be
![](/var/images/emotions/20.png)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hűha most nem tom hova tenni...*gondolkodik* ...
Ludwig Kakumei az nem aza sztori amikor a Ludwig herceg(aki úgy néz ki mint egy transzfesztita) nagymellű feleségat akar magának és végig járja a mesehősnőket? Miért piros Piroska köpenye
?
Yami e Hakubo elevator meg nem jutt eszembe vagy csak simán nem ismerem...^^°
Ludwig Kakumei az nem aza sztori amikor a Ludwig herceg(aki úgy néz ki mint egy transzfesztita) nagymellű feleségat akar magának és végig járja a mesehősnőket? Miért piros Piroska köpenye
![](/var/images/emotions/07.png)
Yami e Hakubo elevator meg nem jutt eszembe vagy csak simán nem ismerem...^^°
Kayonot vagy Shinjout? ^^
Shinjou-t! */.\* és azon is belül Akuma na Eros-t! Mert végülis az a mangája egész.. egyedi.. végülis.. hol máshol találsz olyan mangát ahol egy szerencsétlen, ártatlan kiscsaj magába a Sátánba szeret bele?
Na, Tachi lelép palacsintát sütni.
Hmmm hát nekem megvan mind a 4, és most hogy túlvok egy rakat másik mangán, eléggé a listám végére csúszott. Csak az elején van varázsa sztem.
![](/var/images/emotions/13.png)
beküldve: 2007-11-01 15:15:08
(#579) IGEN!!!! Ugye az a grimm mesés? Arról sok jót hallottam. Arra naon kíváncsi lennék
Meg összerakhatnának egy kötetbe egy csomo oneshotot. Olyat lehet?
![](/var/images/emotions/14.png)
Meg összerakhatnának egy kötetbe egy csomo oneshotot. Olyat lehet?
![](/var/images/emotions/17.png)
Kayonot vagy Shinjout? ^^
Shinjou-t! */.\* és azon is belül Akuma na Eros-t! Mert végülis az a mangája egész.. egyedi.. végülis.. hol máshol találsz olyan mangát ahol egy szerencsétlen, ártatlan kiscsaj magába a Sátánba szeret bele?
Na, Tachi lelép palacsintát sütni.
Szerk: iTachi 2007-11-01 15:14:38
beküldve: 2007-11-01 15:12:46
(#577) tényleg
és mi van az elvontabb mangákkal? vagy legalábbis amik nem szokványosak XD pl. Ludwig Kakumei by Yuki Karoi meeg mondjuk az ien kis helyes oneshot-ok
pl.: Yami e Hakubo elevator by: Maki Usami
Szerk: miyu 2007-11-01 15:12:52
beküldve: 2007-11-01 15:10:26
(#575) Mondjuk úgy,hogy egy kaptafára mennek(aztaa,milyeneket tudok
),de én többnyire élveztem őket,bár főleg azokat amiket először olvastam,mert a többi,ugye...hasonlítanak,na.
![](/var/images/emotions/26.png)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
például: Lovenista, Royal17, Shura to Otome stb (van több is csak ezeket szeretem)
Nagyon imádom Sadamoto Yoshiyuki mangáit.
Amiket olvastam tőle mind elgondolkodtató és drámai, nem ilyen love-sztorys magi-girl marhaságok.
Nagyon imádom Sadamoto Yoshiyuki mangáit.
Amiket olvastam tőle mind elgondolkodtató és drámai, nem ilyen love-sztorys magi-girl marhaságok.
Szerk: miyu 2007-11-01 15:10:41
beküldve: 2007-11-01 15:07:42
(#573) Kayono.. nekem mindig habzik a szám tőle. Valahogy nem teccenek a mangái.
Shinjo mangák meg tényleg naon unalmasak. Gonosz szépfiú, ártatlan kislány +sok veszekedés+erőszak, szex= nagy nagy örök szerelem
Shinjo mangák meg tényleg naon unalmasak. Gonosz szépfiú, ártatlan kislány +sok veszekedés+erőszak, szex= nagy nagy örök szerelem
![](/var/images/emotions/28.png)
Nem mondtam, hogy rossz csak Shinjounak van egy férfi+női karakter dizánja amiből nem enged.
Haou Airen?
Nem az a kínai maffiás? Amikor a hapsi a kínai maffia fönök (nem tom régebben olvastam Shinjoutól).
Mondjuk én jobban szeretem Kayono mangáit. Valahogy részletesebben rajzol. Mondjuk néha már túlságosan is.^^°
Haou Airen?
Mondjuk én jobban szeretem Kayono mangáit. Valahogy részletesebben rajzol. Mondjuk néha már túlságosan is.^^°
Dede, azaz
Igen, a karakterek is eléggé hasonlóak, szal azt nem mondhatnánk, hogy változatos..
Kayono? Őőő.. tuti olvastam már tőle vmit csak nem ugrik be
Nem mondtam, hogy rossz csak Shinjounak van egy férfi+női karakter dizánja amiből nem enged.
Haou Airen?
Nem az a kínai maffiás? Amikor a hapsi a kínai maffia fönök (nem tom régebben olvastam Shinjoutól).
Haou Airen?
Shinjou Mayu mangákat sztem! :P Nem olyan hosszúak, de szépen vannak kidolgozva, és szerintem sokan megvennék
Hehe, hát kereslet biztos lenne de nekem úgy tünt, hogy valahogy az alapsztori mindig ugyanaz: adott egy, kissé naiv csajszi plussz macsó rosszfiú ez köritve egyssel-mással, aztán jön szokásos monolog "ne...hagyd abba xy-kun...ne...hagyd abba xy-kun...ne hagyd abba xy-kun"stbXD
(legalábbis én kb az ötödik mangája után ezt szürtem le)
De ha megjelenne magyarul megvenném
eheh... igeen, az alapsztori ugyanaz szokott lenni, de attól még jók a mangái! XP
de pl. a Haou Airen valahogy más.. (egyesek szerint el van cseszve, bár nekem tetszik XD)
szerintem vagy a HA-t vagy az AnE-t lehetne kiadni magyarul. azt vinnék mint a cukrot XD
beküldve: 2007-11-01 14:17:07
(#569) miért a Borsmenta nem lesz elég jó shoujo nektek??
![](/var/images/emotions/22.png)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~