Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-11-01 15:32:44
(#583) Igen, az a Ludwigos a Yami e hakubo elevator aaaz Elevator that takes you into darkness.. még angolul olvastam valahol és tetszett.
"Foolish little brother..."
beküldve: 2007-11-01 15:28:47
(#582) Mmm,nekem se ugrik be
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Hűha most nem tom hova tenni...*gondolkodik* ...
Ludwig Kakumei az nem aza sztori amikor a Ludwig herceg(aki úgy néz ki mint egy transzfesztita) nagymellű feleségat akar magának és végig járja a mesehősnőket? Miért piros Piroska köpenye ?
Yami e Hakubo elevator meg nem jutt eszembe vagy csak simán nem ismerem...^^°
Ludwig Kakumei az nem aza sztori amikor a Ludwig herceg(aki úgy néz ki mint egy transzfesztita) nagymellű feleségat akar magának és végig járja a mesehősnőket? Miért piros Piroska köpenye ?
Yami e Hakubo elevator meg nem jutt eszembe vagy csak simán nem ismerem...^^°
Kayonot vagy Shinjout? ^^
Shinjou-t! */.\* és azon is belül Akuma na Eros-t! Mert végülis az a mangája egész.. egyedi.. végülis.. hol máshol találsz olyan mangát ahol egy szerencsétlen, ártatlan kiscsaj magába a Sátánba szeret bele?
Na, Tachi lelép palacsintát sütni.
Hmmm hát nekem megvan mind a 4, és most hogy túlvok egy rakat másik mangán, eléggé a listám végére csúszott. Csak az elején van varázsa sztem.
beküldve: 2007-11-01 15:15:08
(#579) IGEN!!!! Ugye az a grimm mesés? Arról sok jót hallottam. Arra naon kíváncsi lennék
Meg összerakhatnának egy kötetbe egy csomo oneshotot. Olyat lehet?
Meg összerakhatnának egy kötetbe egy csomo oneshotot. Olyat lehet?
Kayonot vagy Shinjout? ^^
Shinjou-t! */.\* és azon is belül Akuma na Eros-t! Mert végülis az a mangája egész.. egyedi.. végülis.. hol máshol találsz olyan mangát ahol egy szerencsétlen, ártatlan kiscsaj magába a Sátánba szeret bele?
Na, Tachi lelép palacsintát sütni.
Szerk: iTachi 2007-11-01 15:14:38
beküldve: 2007-11-01 15:12:46
(#577) tényleg és mi van az elvontabb mangákkal? vagy legalábbis amik nem szokványosak XD pl. Ludwig Kakumei by Yuki Karoi meeg mondjuk az ien kis helyes oneshot-ok pl.: Yami e Hakubo elevator by: Maki Usami
Szerk: miyu 2007-11-01 15:12:52
beküldve: 2007-11-01 15:10:26
(#575) Mondjuk úgy,hogy egy kaptafára mennek(aztaa,milyeneket tudok ),de én többnyire élveztem őket,bár főleg azokat amiket először olvastam,mert a többi,ugye...hasonlítanak,na.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
például: Lovenista, Royal17, Shura to Otome stb (van több is csak ezeket szeretem)
Nagyon imádom Sadamoto Yoshiyuki mangáit.
Amiket olvastam tőle mind elgondolkodtató és drámai, nem ilyen love-sztorys magi-girl marhaságok.
Nagyon imádom Sadamoto Yoshiyuki mangáit.
Amiket olvastam tőle mind elgondolkodtató és drámai, nem ilyen love-sztorys magi-girl marhaságok.
Szerk: miyu 2007-11-01 15:10:41
beküldve: 2007-11-01 15:07:42
(#573) Kayono.. nekem mindig habzik a szám tőle. Valahogy nem teccenek a mangái.
Shinjo mangák meg tényleg naon unalmasak. Gonosz szépfiú, ártatlan kislány +sok veszekedés+erőszak, szex= nagy nagy örök szerelem
Shinjo mangák meg tényleg naon unalmasak. Gonosz szépfiú, ártatlan kislány +sok veszekedés+erőszak, szex= nagy nagy örök szerelem
Nem mondtam, hogy rossz csak Shinjounak van egy férfi+női karakter dizánja amiből nem enged.
Haou Airen? Nem az a kínai maffiás? Amikor a hapsi a kínai maffia fönök (nem tom régebben olvastam Shinjoutól).
Mondjuk én jobban szeretem Kayono mangáit. Valahogy részletesebben rajzol. Mondjuk néha már túlságosan is.^^°
Haou Airen? Nem az a kínai maffiás? Amikor a hapsi a kínai maffia fönök (nem tom régebben olvastam Shinjoutól).
Mondjuk én jobban szeretem Kayono mangáit. Valahogy részletesebben rajzol. Mondjuk néha már túlságosan is.^^°
Dede, azaz
Igen, a karakterek is eléggé hasonlóak, szal azt nem mondhatnánk, hogy változatos..
Kayono? Őőő.. tuti olvastam már tőle vmit csak nem ugrik be Tudnál manga címeket mondani?
Nem mondtam, hogy rossz csak Shinjounak van egy férfi+női karakter dizánja amiből nem enged.
Shinjou Mayu mangákat sztem! :P Nem olyan hosszúak, de szépen vannak kidolgozva, és szerintem sokan megvennék
Hehe, hát kereslet biztos lenne de nekem úgy tünt, hogy valahogy az alapsztori mindig ugyanaz: adott egy, kissé naiv csajszi plussz macsó rosszfiú ez köritve egyssel-mással, aztán jön szokásos monolog "ne...hagyd abba xy-kun...ne...hagyd abba xy-kun...ne hagyd abba xy-kun"stbXD
(legalábbis én kb az ötödik mangája után ezt szürtem le)
De ha megjelenne magyarul megvenném
eheh... igeen, az alapsztori ugyanaz szokott lenni, de attól még jók a mangái! XP
de pl. a Haou Airen valahogy más.. (egyesek szerint el van cseszve, bár nekem tetszik XD)
szerintem vagy a HA-t vagy az AnE-t lehetne kiadni magyarul. azt vinnék mint a cukrot XD
beküldve: 2007-11-01 14:17:07
(#569) miért a Borsmenta nem lesz elég jó shoujo nektek??
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~