• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Mit kéne magyarul kiadni?
Oldalak: ... 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... <<>>
beküldve: 2007-11-01 15:32:44
(#583)
iTachi
iTachi
[ Gyalog ]
Igen, az a Ludwigos a Yami e hakubo elevator aaaz Elevator that takes you into darkness.. még angolul olvastam valahol és tetszett.

"Foolish little brother..."
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-11-01 15:28:47
(#582)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Mmm,nekem se ugrik be

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-01 15:19:40
(#581) Válasz iTachi (#577) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Hűha most nem tom hova tenni...*gondolkodik* ...
Ludwig Kakumei az nem aza sztori amikor a Ludwig herceg(aki úgy néz ki mint egy transzfesztita) nagymellű feleségat akar magának és végig járja a mesehősnőket? Miért piros Piroska köpenye ?
Yami e Hakubo elevator meg nem jutt eszembe vagy csak simán nem ismerem...^^°

beküldve: 2007-11-01 15:16:27
(#580) Válasz iTachi (#578) üzenetére
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Kayonot vagy Shinjout? ^^

Shinjou-t! */.\* és azon is belül Akuma na Eros-t! Mert végülis az a mangája egész.. egyedi.. végülis.. hol máshol találsz olyan mangát ahol egy szerencsétlen, ártatlan kiscsaj magába a Sátánba szeret bele?

Na, Tachi lelép palacsintát sütni.

Hmmm hát nekem megvan mind a 4, és most hogy túlvok egy rakat másik mangán, eléggé a listám végére csúszott. Csak az elején van varázsa sztem.

beküldve: 2007-11-01 15:15:08
(#579)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
IGEN!!!! Ugye az a grimm mesés? Arról sok jót hallottam. Arra naon kíváncsi lennék
Meg összerakhatnának egy kötetbe egy csomo oneshotot. Olyat lehet?

beküldve: 2007-11-01 15:14:05
(#578) Válasz miyu (#576) üzenetére
iTachi
iTachi
[ Gyalog ]

Shinjou-t! */.\* és azon is belül Akuma na Eros-t! Mert végülis az a mangája egész.. egyedi.. végülis.. hol máshol találsz olyan mangát ahol egy szerencsétlen, ártatlan kiscsaj magába a Sátánba szeret bele?

Na, Tachi lelép palacsintát sütni.

Szerk: iTachi 2007-11-01 15:14:38
beküldve: 2007-11-01 15:12:46
(#577)
iTachi
iTachi
[ Gyalog ]
tényleg és mi van az elvontabb mangákkal? vagy legalábbis amik nem szokványosak XD pl. Ludwig Kakumei by Yuki Karoi meeg mondjuk az ien kis helyes oneshot-ok pl.: Yami e Hakubo elevator by: Maki Usami

beküldve: 2007-11-01 15:12:31
(#576) Válasz Nona (#575) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

Szerk: miyu 2007-11-01 15:12:52
beküldve: 2007-11-01 15:10:26
(#575)
Nona
Nona
[ Addiktgyanús ]
Mondjuk úgy,hogy egy kaptafára mennek(aztaa,milyeneket tudok ),de én többnyire élveztem őket,bár főleg azokat amiket először olvastam,mert a többi,ugye...hasonlítanak,na.

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-01 15:09:05
(#574) Válasz iTachi (#572) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
például: Lovenista, Royal17, Shura to Otome stb (van több is csak ezeket szeretem)

Nagyon imádom Sadamoto Yoshiyuki mangáit.
Amiket olvastam tőle mind elgondolkodtató és drámai, nem ilyen love-sztorys magi-girl marhaságok.

Szerk: miyu 2007-11-01 15:10:41
beküldve: 2007-11-01 15:07:42
(#573)
superkrumply
superkrumply
[ Addiktgyanús ]
Kayono.. nekem mindig habzik a szám tőle. Valahogy nem teccenek a mangái.
Shinjo mangák meg tényleg naon unalmasak. Gonosz szépfiú, ártatlan kislány +sok veszekedés+erőszak, szex= nagy nagy örök szerelem

beküldve: 2007-11-01 15:00:55
(#572) Válasz miyu (#571) üzenetére
iTachi
iTachi
[ Gyalog ]
Nem mondtam, hogy rossz csak Shinjounak van egy férfi+női karakter dizánja amiből nem enged.
Haou Airen? Nem az a kínai maffiás? Amikor a hapsi a kínai maffia fönök (nem tom régebben olvastam Shinjoutól).
Mondjuk én jobban szeretem Kayono mangáit. Valahogy részletesebben rajzol. Mondjuk néha már túlságosan is.^^°

Dede, azaz
Igen, a karakterek is eléggé hasonlóak, szal azt nem mondhatnánk, hogy változatos..
Kayono? Őőő.. tuti olvastam már tőle vmit csak nem ugrik be Tudnál manga címeket mondani?

beküldve: 2007-11-01 14:54:35
(#571) Válasz iTachi (#570) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Nem mondtam, hogy rossz csak Shinjounak van egy férfi+női karakter dizánja amiből nem enged.
Haou Airen? Nem az a kínai maffiás? Amikor a hapsi a kínai maffia fönök (nem tom régebben olvastam Shinjoutól).
Mondjuk én jobban szeretem Kayono mangáit. Valahogy részletesebben rajzol. Mondjuk néha már túlságosan is.^^°

beküldve: 2007-11-01 14:30:49
(#570) Válasz miyu (#560) üzenetére
iTachi
iTachi
[ Gyalog ]
Shinjou Mayu mangákat sztem! :P Nem olyan hosszúak, de szépen vannak kidolgozva, és szerintem sokan megvennék

Hehe, hát kereslet biztos lenne de nekem úgy tünt, hogy valahogy az alapsztori mindig ugyanaz: adott egy, kissé naiv csajszi plussz macsó rosszfiú ez köritve egyssel-mással, aztán jön szokásos monolog "ne...hagyd abba xy-kun...ne...hagyd abba xy-kun...ne hagyd abba xy-kun"stbXD
(legalábbis én kb az ötödik mangája után ezt szürtem le)
De ha megjelenne magyarul megvenném

eheh... igeen, az alapsztori ugyanaz szokott lenni, de attól még jók a mangái! XP

de pl. a Haou Airen valahogy más.. (egyesek szerint el van cseszve, bár nekem tetszik XD)

szerintem vagy a HA-t vagy az AnE-t lehetne kiadni magyarul. azt vinnék mint a cukrot XD

beküldve: 2007-11-01 14:17:07
(#569)
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
miért a Borsmenta nem lesz elég jó shoujo nektek??

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Oldalak: ... 243 244 245 246 247 248 249 250 251 ... <<>>