Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-11-13 23:01:44
(#613) Na végre gép.
Szerintem te megint nem fogtad fel, hogy mit írtam neked (bár tőled mit is várhatnánk? x3). 'Legjobb részek', szerintem nem érzed az iróniát, bár írásban igaz nehéz érzékeltetni, de hát akkor is, alapból ilyen komolyan venni...
Szerintem te megint nem fogtad fel, hogy mit írtam neked (bár tőled mit is várhatnánk? x3). 'Legjobb részek', szerintem nem érzed az iróniát, bár írásban igaz nehéz érzékeltetni, de hát akkor is, alapból ilyen komolyan venni...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-11-11 19:17:05
(#611) nos...azért a csúúúnya rossz szavak használatát igazán mellőzhetnéd egyenlőre...
aztán pedig felesleges is erről beszélnünk, mert ugysem tudsz meggyőzni...(egyébként meg amikor mutattad, te montad h azok benne a legjobb részek, innentől kezdve nincs több kérdésem)
És ha kérhetlek akk fejezzük be a vitát itt és most oks?
mindneki maraggyon meg asaját kis világában és éljen boldogan...
aztán pedig felesleges is erről beszélnünk, mert ugysem tudsz meggyőzni...(egyébként meg amikor mutattad, te montad h azok benne a legjobb részek, innentől kezdve nincs több kérdésem)
És ha kérhetlek akk fejezzük be a vitát itt és most oks?
mindneki maraggyon meg asaját kis világában és éljen boldogan...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Hmm...
Detective Conan,Spirál,Inuyasha,Chobits,B leach,R.O.D.,
Shonen Jump magazin vagy valami humoros és csöpögős
Shoujo manga!
Detective Conan,Spirál,Inuyasha,Chobits,B leach,R.O.D.,
Shonen Jump magazin vagy valami humoros és csöpögős
Shoujo manga!
Lássuk csak: Detective Conan = nagy kalap sz*r
Chobits = nekem nem tetszik
Bleach = Királyásg
R.O.D. = Egy bizonyos részig jó..de az animénél még mindig jobb
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hanon drága...léccives a Berserket ne hasonlítsd a Higurashihoz oks?
az teljesen más...nem a 10 éves gyerek veri szét poénból a 13 éves gyerek fejét...
és még mindig nem a vérrel van bajom, hanem h az alapján amit láttam belőle és amit mutattál 1 hatalmas ostobaságnak tartom az egészet...
az teljesen más...nem a 10 éves gyerek veri szét poénból a 13 éves gyerek fejét...
és még mindig nem a vérrel van bajom, hanem h az alapján amit láttam belőle és amit mutattál 1 hatalmas ostobaságnak tartom az egészet...
De te balfasz, hát ez az amit nem fogsz fel már tudom is én hány hónapja, hogy ennyit láttál belőle te szerencsétlen, és ez alapján ítéled meg. És mi az hogy poénból?
beküldve: 2007-11-11 18:51:16
(#608) Hanon drága...léccives a Berserket ne hasonlítsd a Higurashihoz oks?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-11-11 18:53:18
Inkább nem tolerálja azokat amikről nem tud semmit és csak vért lát. De akkor a Berserket hogy szereti?
Brutálabb mint az anime. (Hatalmas piros karika ^^)
Ejnye, Gege nem szereti a véres mangákat?
Ejnye, Gege nem szereti a véres mangákat?
beküldve: 2007-11-11 18:36:34
(#605) Aham, Gege, a Berserkkel semmi gond, abban folyhat vér, csak másban nem, értelek. Vagy ha esetleg a manga nem véres akkor nem szóltam =P
Én speciel Watase Yuu-tól az Ayashi no Ceres-t szeressem .
(De valameilyket nagyon nem O.o pl: Alice19th)
(De valameilyket nagyon nem O.o pl: Alice19th)
*halkan súg: de a Berserk-nek jobban örülnék*
beküldve: 2007-11-11 10:40:38
(#603) beküldve: 2007-11-11 09:35:48
(#602) beküldve: 2007-11-11 08:01:59
(#601) Sztem jó lenne kiadni a Sonicx-et magyarul mert mondjuk ez az első animém és utána jött a Naruto szóval nálam csak ez jön be!
beküldve: 2007-11-10 23:54:25
(#600) többet sajna nem bírna el a saját költségvetésem...
beküldve: 2007-11-10 23:20:23
(#599) Miért csak hármat? Csák áz á báj, hogy náágyon hosszú. Már kacérkodok a gondolattal, hogy megrendelem angolul (pedig nem is tanulok angolt) németül meg nem találok. (Ha minden kötél szakad)
Szerk: miyu 2007-11-10 23:44:02