Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-10-18 17:19:52
(#538) Volt Death Note? Én akartam venni, de nemigen találtam...
Háhá, már megint Hellsing ^_^
Háhá, már megint Hellsing ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-18 15:14:19
(#534) Na akkor írom fontossági sorrendben, szerintem ezek lennének a legjobbak:
-Death Note (azért ezért sztem verekednének conokon )
-Hellsing
-Bleach
Ha ezek már megvannak akkor esetleg:
-Saikano
Ha ezek már mind megvannak, tűzoltók locsolják az otakuk tömegét a pultnál, póló nélkül tombolnak, és még mindíg nem fagy a hype akkor:
-Berserk, vagy valami hasonló nagy cím.
-Death Note (azért ezért sztem verekednének conokon )
-Hellsing
-Bleach
Ha ezek már megvannak akkor esetleg:
-Saikano
Ha ezek már mind megvannak, tűzoltók locsolják az otakuk tömegét a pultnál, póló nélkül tombolnak, és még mindíg nem fagy a hype akkor:
-Berserk, vagy valami hasonló nagy cím.
beküldve: 2007-10-18 09:25:04
(#533) Kenyeret és Hellsinget a népnek!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Dragonball Z!!!!!
ez a legjobb anime !
mindenki nagyon örülne ha kiadnátok!!
KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
ez a legjobb anime !
KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
Nem tudom hogy tudod-e, de a dragonballt egyszer már kiadták mnagyarul füzetekben...Igaz az csak az "oridzsinál" volt, de sztem a Zbe már nem mennének bele, pláne ha az előzményekewt felesleges lenne maygarul kiadni, meg nem biztos hogy a Semic átengedi a magyar kiadás jogát
Tudom hogy kiadták, és megvan nekem, de jó lenne ilyen könyvekben kiadnák!
Dragonball Z!!!!!
ez a legjobb anime !
KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
ez a legjobb anime !
KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
Nem tudom hogy tudod-e, de a dragonballt egyszer már kiadták mnagyarul füzetekben...Igaz az csak az "oridzsinál" volt, de sztem a Zbe már nem mennének bele, pláne ha az előzményekewt felesleges lenne maygarul kiadni, meg nem biztos hogy a Semic átengedi a magyar kiadás jogát
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-15 22:59:39
(#530) Dragonball Z!!!!!
ez a legjobb anime !
KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
ez a legjobb anime !
KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!
Szerk: Oozaru 2007-10-15 23:00:14
Sokak szerint az ízlésem kissé furcsa, már ha illik rá ez a kifejezés, de jó lenne ha magyarul kiadnák a következő manga sorozatokat:
- Air Gear
- Ah! My Goddess!
- Bleach
- School Rumble
- Tenjou Tenge
- Air Gear
- Ah! My Goddess!
- Bleach
- School Rumble
- Tenjou Tenge
Sztem az inkább hentelős mint ijesztő...igazán ijezstő gamet akarsz próbáld ki a condamnedet
Nah végre valaki. A Condemned az egyik nagy kedvencem, abban aztán tényleg vannak frázt hozós jelenetek, És persze a kedvencem a leszedhető szekrényajtó, meg a lapát. Állítólag már hegesztik a 2. részt. Mindent kipróbáltam már, amire azt mondták, hogy ijesztő, de ez volt a csúcs. Nah meg max grafikával milyen állatul festett.
Nah jó, ha ehhez akar valaki hozzászólni, akkor folyt. köv. a game topicban. ^_^
Nah jó amiket felsoroltam, inkább durvák, bár a Silent Hill game-eken azért lehetett parázni(2. 3. rész), a filmen nem. Kevés a jó horror. Az Átok és a Kör ami megér pár szót a mostani cuccok közül, bár az Átok jó részén rámjött a röhögés.XD
Ehhez pedig a dumizzunk...topicban lehet hozzászólni.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-12 17:53:05
beküldve: 2007-10-12 14:56:44
(#527) Már biztos sokan mondták, de én is mondom:
Yukito Kishiro: Battle Angel Alita (GUNNM)
A világ legjobb mangája. Na az kéne nekem végre.
(meg amugy is ne akkor kelljen kapkodni a leszerződésével amikor Cameron megjelenteti a mozifilmet belőle )
Yukito Kishiro: Battle Angel Alita (GUNNM)
A világ legjobb mangája. Na az kéne nekem végre.
(meg amugy is ne akkor kelljen kapkodni a leszerződésével amikor Cameron megjelenteti a mozifilmet belőle )
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
Szerk: Hoz_Hun 2007-10-12 15:02:51
Yu Yu Hakusho-t magyarul!!!!!!!!
Angolul sem rossz,de annyial,de annyival jobb lenne magyarul is kézhez kapni Imádom a YYH-t animében és mangában is.
Remélem, vmikor majd ki lesz adva magyarul is
Angolul sem rossz,de annyial,de annyival jobb lenne magyarul is kézhez kapni Imádom a YYH-t animében és mangában is.
Az nagyon jó lenne . Mondjuk ha dragonballt újra kiadnák annak is nagyon örülnék...Vagy mondjuk a slayerst!
jah, asszem az csak regényben van..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2007-10-12 14:20:18
beküldve: 2007-10-12 13:55:28
(#525) Yu Yu Hakusho-t magyarul!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-12 00:08:11
(#524) Lehet írtam már...Ranmara és Death Note-ra mennyi az esély? :) Vagy hogy a Video Girl Ai végig ki legyen adva?