Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Na most mégegyszer...a durvaságot nézzük vagy az "ijesztegetősséget"?
Én már nemtom...bár sztem ez nem ide tartozik szal zárjuk is le a témát (erről a mi ijesztő és mi nem amúgyse én kezdtem vitatkozni).
beszéljünk arról mit kéne magyarul kiadni
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A Battle Royale nem ijesztő, csak durva, ijesztegetés terén meg ajánlom a Silent Hill 3-at, mert van egy olyan gyanúm, hogy még nem próbáltad ki a game-et. Aki meg a Hannibálra azt mondja, hogy nem durva, az jobban fél a saját tükörképétől/árnyékától , mint bármitől, csak nem vallja be...
pedig kipróbáltam
Sztem az inkább hentelős mint ijesztő...igazán ijezstő gamet akarsz próbáld ki a condamnedet (persze ahhoz meg kell egy 256os vga)
A hannibal..na jó 1 icipicit bár én nagyon bíroma vért szal az nem volt nagy cucc (amitől általában megijedek azok a pszciho trillerek)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2007-10-11 22:16:37
beküldve: 2007-10-11 21:54:48
(#521) Na most mégegyszer...a durvaságot nézzük vagy az "ijesztegetősséget"? Fűrész 3 látványra egész durva volt szerintem. Ijesztős...úgy igazából ijesztőet még nem láttam. Najó, a Kör (jenki verzió) maszkmestereit nagyon nagyon megdícsérném a csodás vizihulla kivitelezésért, és az operatőr-vágó együttest, amiért olyan jól megcsinálták a "lassan, de mégis hirtelen megmutatjuk a hulla arcát" jeleneteket Szóval néga úgy ütöttek be a hullák, hogy beszartam Silent Hill, az nem volt egy nagy cucc...mondjuk késő volt és kicsit elszunyáltam >DD Namindegy, kicsit eltérünk.
Necrokid: okés, vettem
Necrokid: okés, vettem
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A Battle Royale nem ijesztő, csak durva, ijesztegetés terén meg ajánlom a Silent Hill 3-at, mert van egy olyan gyanúm, hogy még nem próbáltad ki a game-et. Aki meg a Hannibálra azt mondja, hogy nem durva, az jobban fél a saját tükörképétől/árnyékától , mint bármitől, csak nem vallja be...
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-11 21:27:42
Silent ill? Egy 5 éves tényleg bef*sna tőlük..
Azon még én is magamalá csinálok : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
ok, Mondj 1 brutálisabb dolgot a Battle Royalénál???
Alien filmek, Silent Hill(az összes játék és a film)...folytassam? Sorolhatnám még egy darabigXD
szerk.: Jah és a Hellsinget se felejtsük ki. És ugyebár ott vannak még a Hannibál filmek.
na szal: Hellsing brutálisabb? Ugan már! Alien, Hannibal? Hát ezek meg sztem nem horoorok! Silent ill? Egy 5 éves tényleg bef*sna tőlük..
Ui.: Van 1 olyan érzésem hogy a közeljövőben mi nem fogunk túl jól kijönni
Szerk: idk pls delete 2007-10-11 21:13:08
Alien filmek, Silent Hill(az összes játék és a film)...folytassam? Sorolhatnám még egy darabigXD
szerk.: Jah és a Hellsinget se felejtsük ki. És ugyebár ott vannak még a Hannibál filmek.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-11 20:38:13
Visszatérve. Bár most, hogy a Fumax kiadja a Vampire Hunter D mangát....
Ó igen, már előre rámjött az őrjöngés, mikor hallottam a hírt. Csak győzzem kivárni.
Ez azért ebben a formában nem igaz. Vannak sokkal brutálisabb dolgok is ennél. Amúgy meg inkább maradt volna meg csak regénynek.
Ez azért ebben a formában nem igaz. Vannak sokkal brutálisabb dolgok is ennél. Amúgy meg inkább maradt volna meg csak regénynek.
beküldve: 2007-10-11 20:20:31
(#513) De király lenne kiadni a Battle Royalet!!!
Mondjuk sztem magyarországon nem létezik olyan korhatár ami annak kéne...ha egyszer elolvasod az egész életedet megfertőzi...
Mondjuk sztem magyarországon nem létezik olyan korhatár ami annak kéne...ha egyszer elolvasod az egész életedet megfertőzi...
Am. meg aNarutot nem a témája miatt mondtam komolnak
hanem a terjedewlme miatt
Úgy értettem hogy hoszab mangába nem fognak bele..
A Hellsing csak röpke 9 kötet, nem értelek És amúgy is, a Ken-sínbe már belefogtak >P
Na akkor fussunk neki mégegszer:
1.: Jó lenne ha kiadnák a Hellsinget
2.: komolyabb mangákba (értsd.: hosszabb terjedelmű, kb.: 20-40 kötet) már nem fognak bele a Naruton és a Kensin kívül
3.: Remélem már értitek
Am. meg aNarutot nem a témája miatt mondtam komolnak
A Hellsing csak röpke 9 kötet, nem értelek És amúgy is, a Ken-sínbe már belefogtak >P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-11 14:27:02
(#510) Valami jó kis shōjot senki nem akar? Azok között is vannak nagyon jók.. nem feltétlenül nyálasra gondolok. Vagy a mangafan titokban shōnen kiadó?
(mellesleg mindegyik kiadást imádom )
(mellesleg mindegyik kiadást imádom )
beküldve: 2007-10-11 14:14:48
(#509) Suikoden manga. csakhogy legyen egy jó Fantasy is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym