Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-07-06 18:46:23
(#478) Én Yuki Kaori műveket látnék szívesen, mint pl a Godchild, és az Angel Sanctuary... A Godchild sorozat Németországban nagyon sikeres, szerintem az emberek itthon is hamar megkedvelnék...
J-Rock 4ever (The GazettE (L))
beküldve: 2007-07-06 17:43:32
(#477) Azumanga Daioh!
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-07-05 14:54:46
(#476) Én a Lovelesst és a Yu Yu Hakushot olvasnám ,mert most angolul van meg és hosszú ideig tart és nehéz is a fordítása.
Némelyeknél reális esély van, másoknál kevésbé... Egyes címek problémás kiadóknál vannak, akikkel nehéz megegyezni, másokkal könnyebb. Az ötleteket ettől még szívesen vesszük, mi sem olvasunk mindent... Ha valamit sokan ajánlanak, megnézzük, beleolvasunk, kérünk köteteket a japánoktól, stb. Aztán majd kiderül, hogy tényleg okés-e.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-07-05 11:28:59
(#474) Én amit nagyon-nagyon szeretnék a kezemben olvasni, és nem pedig a gépen, az Hino Matsuri-tól a Vampire Knight!!! Annyira szeretem! Ha van rá keret, könyörgöm...csináljátok meg nekem Meg persze a többieknek is, akik imádják ezt a mangát Egyébként van esély arra, hogy amiket ide írunk, hogy "jó lenne ha megjelenne...", azok meg is jelennek??
beküldve: 2007-07-03 09:46:58
(#473) Én az Akira mangáját is szívesen olvasnám.... lehet, hogy így végre megérteném miről is akar valójában szólni, mert az anime nekem nem teljesen tiszta... szerintem ezzel sokan vannak így... vagy csak én v'ok gyökér?!
Egyébként ha vlk nagyon vágja a mi s miértet a film kapcsán nyugodtan nyithatna neki egy topikot itten e, he, nah e, mondtam én, ja.
Egyébként ha vlk nagyon vágja a mi s miértet a film kapcsán nyugodtan nyithatna neki egy topikot itten e, he, nah e, mondtam én, ja.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-07-02 15:39:29
(#472) Régebben már javasoltam itt ezt-azt, most hozzátenném:
Ghost in the Shell (első)
Yokohama Kaidashi Kikkou
(Jót tenne a magyar közönségnek a sok akció után egy kis lazítás... )
Ghost in the Shell (első)
Yokohama Kaidashi Kikkou
(Jót tenne a magyar közönségnek a sok akció után egy kis lazítás... )
Szerk: drwest 2007-07-02 15:39:59
beküldve: 2007-07-02 12:21:02
(#471) Hát mit is mondjak!! a Salir Moon tényleg drága volt ahoz képest amit nyújtottak. Mondjuk nekem meg van az összes amit anno kiadtak! Hát én nem is tudom mejiket akarnám! Sok lenne de példának okáért a Full Metal Alchemist-et emelném ki! Jó lenne ha kiadnék annyi szent!
Azumi-chan
én szívesen látnám a Mangafan kiadásában a Death Note köteteket
Nem vagy egyedül!
9/28 NEVER FORGET
beküldve: 2007-07-02 00:43:18
(#469) A Fushigi Yuugi sem lenne rossz magyarul
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-02 00:07:16
(#468) te hallod...télleg...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Csaba 2007-07-05 14:15:12
beküldve: 2007-06-30 14:59:38
(#466)
Szerk: Csaba 2007-07-05 14:14:08
Szerintem Fullmetal Alchemist - et követel a Nép!!!!
Eddig nem gondoltam volna erre, de nem rossz ötlet
ezaaz velem vagy (A Sámánkirálynál miért nem? )
Mert a Sámán Királynál nem értek egyet
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerintem Fullmetal Alchemist - et követel a Nép!!!!
Eddig nem gondoltam volna erre, de nem rossz ötlet
ezaaz velem vagy (A Sámánkirálynál miért nem? )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...