Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-08-13 22:43:59
(#493) Én csatlakozom azokhoz, akik a Vampire Knightot szeretnék magyarul látni:3 én megvenném, az tutiXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Már annyi "gyerekmanga" van a piacon, érdemes lenne egy igazán komoly darabbal próbálkozni. Az ALIVE-nak pl. nagyon örülök, de az is sajna csak egy kötet. Igazi kultokat kellene, mint a Crying Freeman, Monster(ez az egyik legnagyobb manga alapmű, mindenkinek kötelezővé tenném, aki gyerekesnek/komolytalannak tartja a mangát, mint médiumot), és persze a "nonplusultra": AKIRA.
Akira-nak meg a Crying freemannak én is örülnék! Bár nem sok esélyt látok rá....

"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-08-13 11:05:50
(#491) Már annyi "gyerekmanga" van a piacon, érdemes lenne egy igazán komoly darabbal próbálkozni. Az ALIVE-nak pl. nagyon örülök, de az is sajna csak egy kötet. Igazi kultokat kellene, mint a Crying Freeman, Monster(ez az egyik legnagyobb manga alapmű, mindenkinek kötelezővé tenném, aki gyerekesnek/komolytalannak tartja a mangát, mint médiumot), és persze a "nonplusultra": AKIRA.
beküldve: 2007-08-13 10:50:48
(#490) A két kötetes Cowboy Bebop Shooting Stars mangáért üvöltve rohannék a helyi könyvesboltba, ha lenne magyar kiadása :-S
"Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-07-24 16:22:13
(#489) Üdv! Hogy én is beszáljak a "Mit kéne magyarul kiadni?" rovatba íme egy pár ajánlat (tudom csöppet sok
):
Szerintem a Vampire Knight-ot, Pengin Burazaazu-t, Fullmetal Alchemist-et, Tsubasa Reservoir Chronichles-t, Chrno Crusade-t, Shaman King-et (elnézést, ha ezt már kiadták), F.O.X (ennek kiváncsi lennék végre a végére), Full Moon wo Sagashite, +Anima, Azumanga Daioh, Chobits, Chaos Rune (kicsit durva, de sztem jó), D.Gray-Man, DNAngel, Darren Shan, Demon diary, Death Note, Midori no Hibi, Merupuri - Marchen Prince, Ouran Koukou Host Club, Penguin Kakumei, Watashi no Ookami-san, Tsuki to Mizu no Yoru.
Tudom egy csöppet túlzába vittem.
Sorry!!

Szerintem a Vampire Knight-ot, Pengin Burazaazu-t, Fullmetal Alchemist-et, Tsubasa Reservoir Chronichles-t, Chrno Crusade-t, Shaman King-et (elnézést, ha ezt már kiadták), F.O.X (ennek kiváncsi lennék végre a végére), Full Moon wo Sagashite, +Anima, Azumanga Daioh, Chobits, Chaos Rune (kicsit durva, de sztem jó), D.Gray-Man, DNAngel, Darren Shan, Demon diary, Death Note, Midori no Hibi, Merupuri - Marchen Prince, Ouran Koukou Host Club, Penguin Kakumei, Watashi no Ookami-san, Tsuki to Mizu no Yoru.
Tudom egy csöppet túlzába vittem.

Félj és rettegj, gyarló lélek... Ha beljebb lépsz, megfagy véred. Vámpír röppen, lánc csikordul... Készülj fel hát... Parti indul!
Azon filózok Tailor, hogy neked megvan az összes Bleach rész angolul, vagy nem tom milyen nyelven.
Nem vágnád a fejed a falba, ha megjelenne magyarul?
Talán akkor vágtam volna a fejem a falba ha akkor jön a bejelentés mikor épp az első kötetet veszem! Ha most jönne egy ilyen bejelentés inkább örülnék neki mert még többen megismerhetnék a Bleach fantasztikus történetét is kiváló karaktereit!
Az eslő részt magyarul természetesen megvenném már csak tiszteletből is a mangafan és Tite Kubo itánt!

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Némelyeknél reális esély van, másoknál kevésbé... Egyes címek problémás kiadóknál vannak, akikkel nehéz megegyezni, másokkal könnyebb. Az ötleteket ettől még szívesen vesszük, mi sem olvasunk mindent...
Ha valamit sokan ajánlanak, megnézzük, beleolvasunk, kérünk köteteket a japánoktól, stb. Aztán majd kiderül, hogy tényleg okés-e.

Lehet, h már válaszoltál erre, de én nem találom...

Az Alive valóban megejelnt már?!? A manga.hu-n ezt állítják...

beküldve: 2007-07-12 14:29:58
(#486) Azon filózok Tailor, hogy neked megvan az összes Bleach rész angolul, vagy nem tom milyen nyelven.
lumana.wordpress.com
Ja és jöhetne a Bleach is...

Disz iz thi begining of ő bjútifúl frendcsipp!

Áj hóp szó máj frend!!! Eeehehe! Go go Ichigo!!!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.

Disz iz thi begining of ő bjútifúl frendcsipp!

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-07-11 09:43:37
(#482) Hogy mit kéne kiadni? Kiadhatnák pl. az Inu Yashát. (Egyébként
nem úgy volt, hogy kiadják? Ráadásul, még a jogokat is megvették hozzá, ha jól tudom... (A MANGAZINon olvastam...
)
nem úgy volt, hogy kiadják? Ráadásul, még a jogokat is megvették hozzá, ha jól tudom... (A MANGAZINon olvastam...

"A sírás és a rejtőzködés nem űzi el azt, amitől félünk."
beküldve: 2007-07-11 08:55:52
(#481) BLEACH
..L
....E
......A
........C
..........H
..........H
........C
......A
....E
..L
B
B
L
E
A
C
H
..L
....E
......A
........C
..........H
..........H
........C
......A
....E
..L
B
B
L
E
A
C
H

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2007-07-11 08:57:52
Én Yuki Kaori műveket látnék szívesen, mint pl a Godchild, és az Angel Sanctuary... A Godchild sorozat Németországban nagyon sikeres, szerintem az emberek itthon is hamar megkedvelnék...

egyetértek! Kaori szerintem is nagyon népszerű mangaka!
én is szeretem nagyon! mondjuk lehet elsőre nem a 20 kötetes AS-el, hanem vmi rövidebbel lehetne próbálkozni.

DE! azért elsősorban nekem is a Vampire Knight lenne a vágyam (vagy egyéb Hino Matsuri alkotás.)

^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Némelyeknél reális esély van, másoknál kevésbé... Egyes címek problémás kiadóknál vannak, akikkel nehéz megegyezni, másokkal könnyebb. Az ötleteket ettől még szívesen vesszük, mi sem olvasunk mindent...
Ha valamit sokan ajánlanak, megnézzük, beleolvasunk, kérünk köteteket a japánoktól, stb. Aztán majd kiderül, hogy tényleg okés-e.

Hú de titokzatos válasz

Sailor Moon új kiadás ügyben lehetséges- e az elkérjük a köteteket a japánoktól, aztán majd kiderül...?