Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Igen, lány vagyok
Hát eléggé megoszlanak, az biztos...
A D nem egy regény? O.o
Hát eléggé megoszlanak, az biztos...
A D nem egy regény? O.o
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-20 00:31:57
(#432) először is remélem nőnemű vagy
másodszor pedig sztem igenis jó az EVA, bár kéccségkívül ez az az anime amejikről a vélemények nagyon megoszlanak
vagy utálod vagy szereted...én szeretem te nem
de sztem azér rajtam kívül vannak még akik szeretik...
ja eszembe jutott h az egyik kedvencem kihagytam...
aaaaaa Vampire Hunter: D-t
másodszor pedig sztem igenis jó az EVA, bár kéccségkívül ez az az anime amejikről a vélemények nagyon megoszlanak
vagy utálod vagy szereted...én szeretem te nem
de sztem azér rajtam kívül vannak még akik szeretik...
ja eszembe jutott h az egyik kedvencem kihagytam...
aaaaaa Vampire Hunter: D-t
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-06-20 00:35:24
Mikor a Slayerset és a Hellsinget emlegetted még szerettelek, de most az Evával elrontottad
Most mondjátok már el nekem hogy ebben a nge-ben mi annyira fantasztikus? Semmi extra nincs benne
Most mondjátok már el nekem hogy ebben a nge-ben mi annyira fantasztikus? Semmi extra nincs benne
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-20 00:03:35
(#430) héééj
eszembe jutott h az EVA és a Bleach sem lenne éppen rossz választás
ugy gondolom h akinek mondanak vmit ezek a nevek amejeket felsoroltam, azok tuggyák h az animéjük mind1iknek kiváló és sztem nem lenne pénzkidobás a magyar nyelvű kiadásuk...
vélemény?
eszembe jutott h az EVA és a Bleach sem lenne éppen rossz választás
ugy gondolom h akinek mondanak vmit ezek a nevek amejeket felsoroltam, azok tuggyák h az animéjük mind1iknek kiváló és sztem nem lenne pénzkidobás a magyar nyelvű kiadásuk...
vélemény?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-06-19 22:36:31
(#429) Én például szívesen látnám az Angel Sanctuary köteteket magyarul a polcomon, de ugyanígy örülnák mondjuk a Wolf's Rainnek, vagy a Bremennek.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-06-19 22:32:01
(#428) Mindegyiknek van mangája! És a jobb fajtából való az összes felsorolt cucc, bár a Berserk stílusa sokakat megoszt, szvsz jól adja a sztori és a környezet hangulatát.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 22:26:55
(#427) ja a Berserk-et kihagytam...sorry
beküldve: 2007-06-19 22:24:39
(#426) Hm...magyarul? bár az animében jobban otthon vok mint a mangában a napokban vettem meg az Árnybíró első részét és nagyon teccett... ugyh sztem ráállok a mangára is
na én személy szerint Cowboy Bebop,Slayers vagy Hellsing mangát látnék szívesen magyarul, bár mind1iknek csak az anime változatát ismerem. Abban sem vok biztos h van manga változatuk de ha van, és mások is benne vannak én támogatom a kiadásuk ötletét...na ennyi lenne
na én személy szerint Cowboy Bebop,Slayers vagy Hellsing mangát látnék szívesen magyarul, bár mind1iknek csak az anime változatát ismerem. Abban sem vok biztos h van manga változatuk de ha van, és mások is benne vannak én támogatom a kiadásuk ötletét...na ennyi lenne
beküldve: 2007-06-19 21:59:37
(#425) Hmmm...Sailor Moon milyen nosztalgikus! Jöhetne bizony, de én ülőalkalmatosságomat a földhöz csapkodnám örömömbrn egy Dragon ball magyar összestől!!! Nem is olyan vészes, "csak" 16 kötet. A DBZ-t már annyira nem kívánom, de ha bári lekűzdhetetlen vágyat érezne a kiadásától, akkor sem fakadnék sírva...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2007-06-19 21:14:19
(#424) Én úgy voltam vele, hogy a Sailor Moon mangát megvenném ha kiadnák magyarul - de csak akkor. És most, hogy ilyen sokan támogatják én is csatlakozom: ez jó ötlet.
Nathaniel never dies ^^
Szeritnem is a sailor moon egy nagyon jó ötlet lenne. Én is kiskoromban láttam az animét, és emlékszem rá, hogy akkor nagyon szerettem. Aztán most egy éve valami társasági összejövetelen felmerültek a kiskorunk sorozatai, és ez is, és arra gondoltam, hogy bele kéne csak nézni mégegyszer. És azóta azt hiszem rajongónak mondhatom magam. És szívesen megvenném a mangát, mint minden más rajongó is. Sőt szerintem azok között is találna mágnak vevőt, akik most még csak halványan emlékeznek erre a sorozatra.
Tényleg más mint az anime, de nme tlaáltoztam még olyannal, akinek tetszett az anime, de a mangája nem. Szerintem megérné kiadni...
Tényleg más mint az anime, de nme tlaáltoztam még olyannal, akinek tetszett az anime, de a mangája nem. Szerintem megérné kiadni...
beküldve: 2007-06-19 20:24:47
(#422) Nocsak, Sailor Moon és Dragon Ball - két olyan manga amit szívesen megvennék magyarul : )
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam egy magyar manga megvételénél egyik szempont, hogy az adott sorozat tetszen, de ne annyira, hogy már elkezdtem a megvételét németül/angolul. SM, DB tipikusan olyan lenne, amit szívesen megvennék, ha megjelenne magyarul. Bár lehet a kettő együtt drága mulattság lenne. SM azért mindenképp. (Emlékszem még amikor első mangaként egy német SM kötetet kaptam első animés ismerősömtől. Meg voltam érte veszve - és meglepően szép volt : )
Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam egy magyar manga megvételénél egyik szempont, hogy az adott sorozat tetszen, de ne annyira, hogy már elkezdtem a megvételét németül/angolul. SM, DB tipikusan olyan lenne, amit szívesen megvennék, ha megjelenne magyarul. Bár lehet a kettő együtt drága mulattság lenne. SM azért mindenképp. (Emlékszem még amikor első mangaként egy német SM kötetet kaptam első animés ismerősömtől. Meg voltam érte veszve - és meglepően szép volt : )
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
Egyet értek az előttem szolokhoz!A sailor Moon sokak kedvence volt és még ma is az!Számtalan portál müködik ami ennek régi sorozatnak az emlékét őrzi.A neten videók tucatjai vannak ami a SAilor Moon-ról szól.A mangában az lenne a jó hogy azt bárki magával vihetné bárhova és így a kedvencei mindig mellete lennének.Támogatom azt az ötletet hogy jelenjen meg a manga!
beküldve: 2007-06-19 20:00:44
(#420) Látom hogy több korosztályt megmozgatott ez a témakör.
Sok animét szeretek de a kedvencem akkor is Sailor Moon(animében).A mangát sajnos nem tudtam elolvasni és ha nem adják ki semmi esélyem nincs rá !
Sok animét szeretek de a kedvencem akkor is Sailor Moon(animében).A mangát sajnos nem tudtam elolvasni és ha nem adják ki semmi esélyem nincs rá !
beküldve: 2007-06-19 19:29:30
(#419) Én is mint mindenki más sokat gondolkodtam mi lenne jó agyon sok fiatalnak ha kiadnák és arra jutottam h teljesen egyetértek Susannah-nal!( a sailor moon-ban mmint ) Nemrég keztem el ujra érdeklődni az animék és mangák iránt és örülnék ha valami olyat látnék magyarul ami tömegeket mozgat meg mindenki futna h: kiadták kiadták!!
egy olyan régi kedvenc mint a sailor moon ilyen lenne. még most is pedig sehol nem adják(anime) és szinte sehol nem kapható (manga) minden Con on lát az ember egy két rajongót aki vgy beöltözik egy kedvenc szereplőnek (csak a tavaszin volt vagy 3 csapat ) meg aztán ott van az a probléma h ha nem így h szerezzük meg ezt a régi kedvencet? az amazonon van még egy-két eltévedt péndány , az épebb darabok 20 000 ft körül. németül meg kevesebben tudnak és az sem kapható már olcsón.
Remélem van rá esély h ez a manga betörjön Magyarországra és tömegeket hódítson vissza^^
egy olyan régi kedvenc mint a sailor moon ilyen lenne. még most is pedig sehol nem adják(anime) és szinte sehol nem kapható (manga) minden Con on lát az ember egy két rajongót aki vgy beöltözik egy kedvenc szereplőnek (csak a tavaszin volt vagy 3 csapat ) meg aztán ott van az a probléma h ha nem így h szerezzük meg ezt a régi kedvencet? az amazonon van még egy-két eltévedt péndány , az épebb darabok 20 000 ft körül. németül meg kevesebben tudnak és az sem kapható már olcsón.
Remélem van rá esély h ez a manga betörjön Magyarországra és tömegeket hódítson vissza^^
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/