Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-06-06 16:49:06
(#373) Szerintem Shounen fight mangákból arányaiban nézve egyenlőre elég van... Valami fincsi shoujo (nem áll rá a kezem a magyarul írásra... ) Yazawa, Kaori, Higuri. Matsuri, CLAMP... (csak a Fushigi Yuugit NE!!!)
Az Alive egy kötetes lesz nem?
Az Alive egy kötetes lesz nem?
beküldve: 2007-06-06 14:55:58
(#372)
Szerk: Ekler 2007-06-06 14:56:14
beküldve: 2007-06-06 12:05:44
(#371) Lássuk csak:
- One Piece
- Dragon Ball (most itt az új esély)
- Case Closed (ha van mangában)
- Shaman King
Több nem jut per pillanat az eszembe, de annyi baj legyen. Mindenesetre a One Piece maga lenne a valóra vált álom
- One Piece
- Dragon Ball (most itt az új esély)
- Case Closed (ha van mangában)
- Shaman King
Több nem jut per pillanat az eszembe, de annyi baj legyen. Mindenesetre a One Piece maga lenne a valóra vált álom
Naruto 4ever.
Én is valami egykötetesre szavaznék. Abból úgyis "hiány" van a magyar piacon.
Csatlakozom az előttem szóló(k)hoz. Szerintem is jó lenne valamilyen egykötetes.
Nagyon szivesen olvasnáma n Angel
Elfen Lied
Naruto Shippuuden
Bleach
Air
Elfen Lied
Naruto Shippuuden
Bleach
Air
Ha jól emlékszem, a Naruto Shippuuden-nek nincs külön mangája, mert ez a Naruto mangasorozat része. Mivel most már a kidónak hála, nálunk is lehet kapni, ezért - ha van elég türelmed - akkor valószínű, hogy pár éven belül magyarul is viszontláthatod a Shippuden részeket.
beküldve: 2007-06-06 11:55:26
(#368) Én is valami egykötetesre szavaznék. Abból úgyis "hiány" van a magyar piacon.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Angyalmenedéket olvasnék végre magyarul is Yuki Kaori a legkedvencebb mangarajzolóm, az Angyalmenedék pedig szerintem utánozhatatlan!
Az AS szerintem egy kicsit túl monumentális, tús sok szereplővel, túl sok szálon futó storyval és pont ezért a tőle megszokottnál egy kicsit kevésbé izgalmas karakterekkel... Ha már Kaori, akkor sokkal szívesebben látnám magyarul mondjuk a Ludwig Kakumeit, a Godchildot vagy akár melyik egykötetesét....
beküldve: 2007-06-06 10:56:05
(#366) Angyalmenedéket olvasnék végre magyarul is Yuki Kaori a legkedvencebb mangarajzolóm, az Angyalmenedék pedig szerintem utánozhatatlan!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2007-06-05 17:47:42
(#365) Még meglátom, hogy megfogadom-e a tanácsod, de addigis nagyon Köszi!
lumana.wordpress.com
Nézz be a "Manga idegen nyelven" témához (az Offtopic részlegben van), és ott láthatod hogy az angol nyelvű mangák is majdnem olyan olcsók mint a németek, sőt még beszerzési helyeket is mondtunk.
*Ne a neten olvass mangát, inkább vedd meg eredetiben, sokkal jobb.
*Ne a neten olvass mangát, inkább vedd meg eredetiben, sokkal jobb.
Ahham, értem.. Szal fogom a földrajztérképem, és visszabújok az Álomvilágomba, hogy tanulmányozgassam kicsit..
Hja, és a neten olvasok továbbra is angol mangát Olcsó is, meg értem is.
És senkit se zavarok tovább a hülye kérdéseimmel.
Hja, és a neten olvasok továbbra is angol mangát Olcsó is, meg értem is.
És senkit se zavarok tovább a hülye kérdéseimmel.
lumana.wordpress.com
London sincs valami közel (Bécshez képest), ráadásul az angoloktól behozni bármit is kis hazánkba nem sokkal egyszerűbb mint, ámerikábul.
Álomvilágban élsz ha azt hiszed hogy a kereslet olyan sokat számít egy ennyire kicsi piacot jelentő országnál. Örüljünk, hogy egyáltalán kapható idegen nyelvű manga itthon is.
Nem azon kell sírni, hogy több a német manga a magyar piacon mint az angol. Eljutottunk már odáig, hogy elég könnyen beszerezhető bármilyen nyelvű kiadvány az internet segítségével.
Egyébként a német és angol mangák ára a honi piacukon nagyjából megegyezik. Másra nagyon nem lehet fogni a kettő közötti itthoni ár-különbséget, mint a távolságra.
Álomvilágban élsz ha azt hiszed hogy a kereslet olyan sokat számít egy ennyire kicsi piacot jelentő országnál. Örüljünk, hogy egyáltalán kapható idegen nyelvű manga itthon is.
Nem azon kell sírni, hogy több a német manga a magyar piacon mint az angol. Eljutottunk már odáig, hogy elég könnyen beszerezhető bármilyen nyelvű kiadvány az internet segítségével.
Egyébként a német és angol mangák ára a honi piacukon nagyjából megegyezik. Másra nagyon nem lehet fogni a kettő közötti itthoni ár-különbséget, mint a távolságra.
beküldve: 2007-06-03 13:58:10
(#360) Én szivesen olvasnám :
-Chrno Crusade
-Chobits
-DearS
-Elfen Lied
-Akuma na Eros - Virgin Crisis
-Shaman King
-Vampire Knight
címü mangákat.
-Chrno Crusade
-Chobits
-DearS
-Elfen Lied
-Akuma na Eros - Virgin Crisis
-Shaman King
-Vampire Knight
címü mangákat.
Valaki mondja meg nekem h miért van az, h a német mangák olcsóbbak is, meg könnyebben hozzáférhetőbbek??? (csak angolul tok )
Csak egy dologra hívnám fel a figyelmedet: TÁVOLSÁG. Szerinted Bécs vagy Washington van közelebb Budapesthez?
Oh, kösz a kioktatást! Földrajzból sose voltam jó, de jó tudni, hogy vannak segítőkész emberek a világon..
Nem azért h belekössek,(na jó, mégis ) de akkor mért van sokkal több angol nyelvű könyv a piacon, mint német? Nem attól függnek az ilyen dolgok, hogy mekkora a kereslet rájuk?
Angliában nagyon nem fut a manga? (megnéztem a térképet, és közelebb van mint Washington.. )
lumana.wordpress.com