Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
Valaki mondja meg nekem h miért van az, h a német mangák olcsóbbak is, meg könnyebben hozzáférhetőbbek??? (csak angolul tok )
Csak egy dologra hívnám fel a figyelmedet: TÁVOLSÁG. Szerinted Bécs vagy Washington van közelebb Budapesthez?
beküldve: 2007-06-03 12:31:04
(#357) Huha, most sok dolognak örülnék magyarul:
-Bleach
-Death Note
-Full Metal Alchemist
-Hellsing
Na jó, abbahagyom, mert szinte mindenki ezeket írja
Valaki mondja meg nekem h miért van az, h a német mangák olcsóbbak is, meg könnyebben hozzáférhetőbbek??? (csak angolul tok )
-Bleach
-Death Note
-Full Metal Alchemist
-Hellsing
Na jó, abbahagyom, mert szinte mindenki ezeket írja
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-03 10:15:24
(#356) Tsubasa kapitány
Battle Royale
Wolf's Rain
Battle Royale
Wolf's Rain
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Hmm, akkor valamit nagyon félreolvashattam, mert én csak kettőről tudok ...lehet hogy csak az egyik chapter-ét néztem, mindnesetre kösz, hogy szóltál
Ja, szerintem a Watanagashi hen 2 kötete amire te gondolhattál. Eddig csak az van angolra fordítva. Tehát angolul valóban csak két kötet létezik. Ez egyébként már haladás, mert fél éve még a mangából nem volt semmi sem lefordítva.
Hmm, akkor valamit nagyon félreolvashattam, mert én csak kettőről tudok ...lehet hogy csak az egyik chapter-ét néztem, mindnesetre kösz, hogy szóltál
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-06-03 00:29:12
Higurashi no Naku Koro ni! Csak 2 kötetes, igaz nem hiszem hogy a magyar közönség fel lenne rá készülve...
Jóval több. Watanagashi hen: 2 kötet, Onikakushi hen: 2 kötet, Onisarashi hen: 2 kötet, Tatarigoroshi hen: 2 kötet stb. Összesen 13 kötet van.
Én most ezeknek örülnék magyarul:
-Shaman King
-Love Hina
-Golden Boy
-School Rumble
-Shaman King
-Love Hina
-Golden Boy
-School Rumble
Ja, és még a Midori No Hibi is jöhetne!
Szerk: Matilda Mattise 2007-06-02 21:32:21
És hol vetted meg? Bemegyek a boltba és "átlapozom".
Hát Kőbánya Kispesten van egy kis könyvesbolt. Ott, ahol kijövünk a metróból és a két újságárus mellett.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
És hol vetted meg? Bemegyek a boltba és "átlapozom".
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Lehet, hogy nem tartozik a témához, de nem tudtam hova írni. Meg tudná mondani valaki, hogy mi annak a mangának a címe, amit Steiner Kristóf fordított és Avril Lavigne is benne van, mint képzeletbeli barát?
Ma reggel kapcsolgattam a tv-t és pont erről beszélt a Viván...hát van reklámja.
Szerk: nah, közben megtaláltam...és megnéztem a videókat is ezen az oldalon, szal már ismerem a sztorit. [Link] Hát őszintén szólva elég tipikus amcsi történet.
Ma reggel kapcsolgattam a tv-t és pont erről beszélt a Viván...hát van reklámja.
Szerk: nah, közben megtaláltam...és megnéztem a videókat is ezen az oldalon, szal már ismerem a sztorit. [Link] Hát őszintén szólva elég tipikus amcsi történet.
Én nem is tudtam, hogy ezt meglehet venni... Aztán megyek a kedvenc könyvesboltomba, erre mit látok... Természetesen megvettem. XD Még nem sikerült teljesen kiolvasnom, de a rajzolása szép, s a sztori sem tűnik olyan rossznak, s végig színes...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-31 19:35:49
(#348) beküldve: 2007-05-31 19:31:24
(#346) Én most ezeknek örülnék magyarul:
-Shaman King
-Love Hina
-Golden Boy
-School Rumble
-Shaman King
-Love Hina
-Golden Boy
-School Rumble
beküldve: 2007-05-31 18:31:38
(#345) Higurashi no Naku Koro ni! Csak 2 kötetes, igaz nem hiszem hogy a magyar közönség fel lenne rá készülve...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-05-31 13:52:22
(#344) Én csak január óta kezdtem el mangákat kertesgélni, olvasgatni a neten. Ezek közül a legszívesebben a következőket venném meg magyarul:
Angel Sanctaury (vagy bármi Yuki Kaoritól)
Bleach
Shinji Mayutól bármi
Ranma 1/2
Minekura Kazuyától akármi (ha egykötetesben gondolkodom, akkor a Stigma)
De Angel Sanctuary mindenféleképpen!!!!!!!!!
Angel Sanctaury (vagy bármi Yuki Kaoritól)
Bleach
Shinji Mayutól bármi
Ranma 1/2
Minekura Kazuyától akármi (ha egykötetesben gondolkodom, akkor a Stigma)
De Angel Sanctuary mindenféleképpen!!!!!!!!!