Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-06-07 22:12:26
(#388) Szerintem nem baj az, ha egy manga régi... csak legyen jó, esetleg kiváló
Esetleg kifejtenétek, hogy miért baj, ha régi a manga?
Esetleg kifejtenétek, hogy miért baj, ha régi a manga?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-07 23:00:22
beküldve: 2007-06-07 21:01:21
(#387) Én szívesen látnék mondjuk egy rendesen kötött és fordított Lone Wolf and Cub-ot, mert az amcsi kiadás a sok balkezes szamurájjal (tükrözött oldalak) elégge elszomorító. Ez a történet mindekképp megérdemelne egy rendes magyar kiadást...
(annak ellenére hogy nem tegnap készült, mert mostanában ez is probléma... )
(annak ellenére hogy nem tegnap készült, mert mostanában ez is probléma... )
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
No azért figyelemmel kiséri az ember a D-Gray Man-t is, mert az is remek ;)
A mangája nagy királyság :) Az animénak meg bekéne indulnia már (ahogyan írtad is )
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerintem Shounen fight mangákból arányaiban nézve egyenlőre elég van... Valami fincsi shoujo (nem áll rá a kezem a magyarul írásra... ) Yazawa, Kaori, Higuri. Matsuri, CLAMP... (csak a Fushigi Yuugit NE!!!)
Az Alive egy kötetes lesz nem?
Az Alive egy kötetes lesz nem?
*counting wishlist*
DN Angel...
Fruits Basket...
Tsubasa Chronicles
Love Hina....
Card Captor Sakura...
beküldve: 2007-06-07 20:42:46
(#384) Üdv mindenkinek - ez a kialakulófélben lévő diskurzus megér annyit, hogy gyorsan elmondjam én is a véleményemet.
Elsőként, csak hogy a tényeknél maradjunk, a Naruto eléggé "új", mivel még most is fut : ) Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol egy frisebb sorozatot választanék helyette, hiszen jól tudom hogy a sorozat irtó jó történettel bír, mely már eléggé kiforrott. (Persze, csak ha a Shounen Jump-os dolgokkal versenyeztetjük.)
NGE régi... igen, én is azt gondoltam, hogy csak az új jöhet szóba, és rendre hanyagoltam a félbehagyott NGE szériát (és még egy-két "régi klasszikust". Aztán amikor az ember néha sok-sok újdonságot fogyaszt, amitől megcsömörlik. Túl sok lesz. És ekkor fordultam újra az Evangelionhoz, ami szépen visszaadta a hitemet.
Jó az az Eva, hidd el. Most még lehet, hogy a hideg ráz tőle, de pár év múlva attól fog a hideg rázni, hogy így gondoltad :)
"Just my 2 cents"
Elsőként, csak hogy a tényeknél maradjunk, a Naruto eléggé "új", mivel még most is fut : ) Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol egy frisebb sorozatot választanék helyette, hiszen jól tudom hogy a sorozat irtó jó történettel bír, mely már eléggé kiforrott. (Persze, csak ha a Shounen Jump-os dolgokkal versenyeztetjük.)
NGE régi... igen, én is azt gondoltam, hogy csak az új jöhet szóba, és rendre hanyagoltam a félbehagyott NGE szériát (és még egy-két "régi klasszikust". Aztán amikor az ember néha sok-sok újdonságot fogyaszt, amitől megcsömörlik. Túl sok lesz. És ekkor fordultam újra az Evangelionhoz, ami szépen visszaadta a hitemet.
Jó az az Eva, hidd el. Most még lehet, hogy a hideg ráz tőle, de pár év múlva attól fog a hideg rázni, hogy így gondoltad :)
"Just my 2 cents"
Szerk: Oldern 2007-06-07 20:44:02
Nem is olvasok se Ken-sínt se Náhruhtót
Egyszerűen valahogy..."ha van új minek a régi" alapon gondolkozom, vagy nem, vagy valami hasonló, vagy valami, passz, de engem valahogy taszítanak a régi dolgok
Egyszerűen valahogy..."ha van új minek a régi" alapon gondolkozom, vagy nem, vagy valami hasonló, vagy valami, passz, de engem valahogy taszítanak a régi dolgok
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-07 17:18:42
(#382) Most sokat láttam reklámozni :.... Petite Cossete-t a kiadoja TOKYO POP ,.. és a történet is igazán jol hangzik számomra :)
lizaa
régi
épp ez a baj vele...
Már ne haragudjunk, de mi óta befolyásolja bárminek is a minőségét az, hogy régi? És akkor mi az isten van? Akkor Dosztojevszkijt is dobjuk a kukába, mert "régi"? Tudod vannak dolgok, amik az idő múlásával is megőrzik a mondanivalójukat, és ezért baromira nem fog számítani, hogy mikor keletkeztek.
Mellesleg: Kenshin első kötete '94-ben, az utolsó '99-ben jött ki, Narutot '99-ben kezdték, Evangelion '95-ös és 2006-03-25-én jelent meg japánban a 10. kötet.
Más: hosszt úgy értem, hogy nem egy 3 kötetes szösszenet, de nem is egy Naruto vagy Kenshin hosszúságú 20+ kötetes "nagyobb beruházás".
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
viszonylag hosszú, viszonylag rövid,
A hivatkozott anyagot nem ismerem, úgy hogy kifejtenéd, hogy milyen szempontból hosszú és milyenből rövid?
Úgy valahogy, mint a remekbe szabott féltéglányi könyveim: 600-800 oldalasak, de sajnálom, amikor végetérnek? Vagy hogy?
Neon Genesis Evangeliont akarooook T_T Szerintem még reális is. Szép, viszonylag hosszú, viszonylag rövid, régi, és a történet a fontos.
Ha már NGE, Birth of Evangelion Yun Kougától?
/magányosan álmodozik T_T"
Én is... Elöbb lesz Loveless!
régi
épp ez a baj vele...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-06 19:52:34
(#377) Neon Genesis Evangeliont akarooook T_T Szerintem még reális is. Szép, viszonylag hosszú, viszonylag rövid, régi, és a történet a fontos.
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-06-06 19:47:36
(#376) Lássuk csak:
- Case Closed (ha van mangában)
- Case Closed (ha van mangában)
Van mangában. Mellesleg Detective Conan a rendes címe, de amerikában le van védve a Conan "márkanév", így nem adhatták ki azzal a címmel.
Mindenesetre a One Piece maga lenne a valóra vált álom
Egyetértek!
Én is valami egykötetesre szavaznék. Abból úgyis "hiány" van a magyar piacon.
Plusz "egyszerűbb" gyűjteni
Szerk: alister 2007-06-06 16:51:35