Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Mit kéne magyarul kiadni?
beküldve: 2007-06-07 22:12:26
(#388) Szerintem nem baj az, ha egy manga régi... csak legyen jó, esetleg kiváló
Esetleg kifejtenétek, hogy miért baj, ha régi a manga?

Esetleg kifejtenétek, hogy miért baj, ha régi a manga?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2007-06-07 23:00:22
beküldve: 2007-06-07 21:01:21
(#387) Én szívesen látnék mondjuk egy rendesen kötött és fordított Lone Wolf and Cub-ot, mert az amcsi kiadás a sok balkezes szamurájjal (tükrözött oldalak) elégge elszomorító. Ez a történet mindekképp megérdemelne egy rendes magyar kiadást...
(annak ellenére hogy nem tegnap készült, mert mostanában ez is probléma...
)
(annak ellenére hogy nem tegnap készült, mert mostanában ez is probléma...

"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
No azért figyelemmel kiséri az ember a D-Gray Man-t is, mert az is remek ;)
A mangája nagy királyság :) Az animénak meg bekéne indulnia már (ahogyan írtad is

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerintem Shounen fight mangákból arányaiban nézve egyenlőre elég van...
Valami fincsi shoujo (nem áll rá a kezem a magyarul írásra...
) Yazawa, Kaori, Higuri. Matsuri, CLAMP... (csak a Fushigi Yuugit NE!!!)
Az Alive egy kötetes lesz nem?

Az Alive egy kötetes lesz nem?
*counting wishlist*
DN Angel...
Fruits Basket...
Tsubasa Chronicles
Love Hina....
Card Captor Sakura...
beküldve: 2007-06-07 20:42:46
(#384) Üdv mindenkinek - ez a kialakulófélben lévő diskurzus megér annyit, hogy gyorsan elmondjam én is a véleményemet.
Elsőként, csak hogy a tényeknél maradjunk, a Naruto eléggé "új", mivel még most is fut : ) Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol egy frisebb sorozatot választanék helyette, hiszen jól tudom hogy a sorozat irtó jó történettel bír, mely már eléggé kiforrott. (Persze, csak ha a Shounen Jump-os dolgokkal versenyeztetjük.)
NGE régi... igen, én is azt gondoltam, hogy csak az új jöhet szóba, és rendre hanyagoltam a félbehagyott NGE szériát (és még egy-két "régi klasszikust". Aztán amikor az ember néha sok-sok újdonságot fogyaszt, amitől megcsömörlik. Túl sok lesz. És ekkor fordultam újra az Evangelionhoz, ami szépen visszaadta a hitemet.
Jó az az Eva, hidd el. Most még lehet, hogy a hideg ráz tőle, de pár év múlva attól fog a hideg rázni, hogy így gondoltad :)
"Just my 2 cents"
Elsőként, csak hogy a tényeknél maradjunk, a Naruto eléggé "új", mivel még most is fut : ) Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol egy frisebb sorozatot választanék helyette, hiszen jól tudom hogy a sorozat irtó jó történettel bír, mely már eléggé kiforrott. (Persze, csak ha a Shounen Jump-os dolgokkal versenyeztetjük.)
NGE régi... igen, én is azt gondoltam, hogy csak az új jöhet szóba, és rendre hanyagoltam a félbehagyott NGE szériát (és még egy-két "régi klasszikust". Aztán amikor az ember néha sok-sok újdonságot fogyaszt, amitől megcsömörlik. Túl sok lesz. És ekkor fordultam újra az Evangelionhoz, ami szépen visszaadta a hitemet.
Jó az az Eva, hidd el. Most még lehet, hogy a hideg ráz tőle, de pár év múlva attól fog a hideg rázni, hogy így gondoltad :)
"Just my 2 cents"
Szerk: Oldern 2007-06-07 20:44:02
Nem is olvasok se Ken-sínt se Náhruhtót
Egyszerűen valahogy..."ha van új minek a régi" alapon gondolkozom, vagy nem, vagy valami hasonló, vagy valami, passz, de engem valahogy taszítanak a régi dolgok

Egyszerűen valahogy..."ha van új minek a régi" alapon gondolkozom, vagy nem, vagy valami hasonló, vagy valami, passz, de engem valahogy taszítanak a régi dolgok

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-07 17:18:42
(#382) Most sokat láttam reklámozni :.... Petite Cossete-t a kiadoja TOKYO POP ,.. és a történet is igazán jol hangzik számomra :)
lizaa
régi
épp ez a baj vele...
Már ne haragudjunk, de mi óta befolyásolja bárminek is a minőségét az, hogy régi? És akkor mi az isten van? Akkor Dosztojevszkijt is dobjuk a kukába, mert "régi"? Tudod vannak dolgok, amik az idő múlásával is megőrzik a mondanivalójukat, és ezért baromira nem fog számítani, hogy mikor keletkeztek.
Mellesleg: Kenshin első kötete '94-ben, az utolsó '99-ben jött ki, Narutot '99-ben kezdték, Evangelion '95-ös és 2006-03-25-én jelent meg japánban a 10. kötet.
Más: hosszt úgy értem, hogy nem egy 3 kötetes szösszenet, de nem is egy Naruto vagy Kenshin hosszúságú 20+ kötetes "nagyobb beruházás".
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
viszonylag hosszú, viszonylag rövid,
A hivatkozott anyagot nem ismerem, úgy hogy kifejtenéd, hogy milyen szempontból hosszú és milyenből rövid?

Úgy valahogy, mint a remekbe szabott féltéglányi könyveim: 600-800 oldalasak, de sajnálom, amikor végetérnek? Vagy hogy?
Neon Genesis Evangeliont akarooook T_T Szerintem még reális is. Szép, viszonylag hosszú, viszonylag rövid, régi, és a történet a fontos.
Ha már NGE, Birth of Evangelion Yun Kougától?

/magányosan álmodozik T_T"
Én is... Elöbb lesz Loveless!
régi
épp ez a baj vele...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-06 19:52:34
(#377) Neon Genesis Evangeliont akarooook T_T Szerintem még reális is. Szép, viszonylag hosszú, viszonylag rövid, régi, és a történet a fontos.
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-06-06 19:47:36
(#376) Lássuk csak:
- Case Closed (ha van mangában)
- Case Closed (ha van mangában)
Van mangában. Mellesleg Detective Conan a rendes címe, de amerikában le van védve a Conan "márkanév", így nem adhatták ki azzal a címmel.
Mindenesetre a One Piece maga lenne a valóra vált álom

Egyetértek!

Én is valami egykötetesre szavaznék. Abból úgyis "hiány" van a magyar piacon.

Plusz "egyszerűbb" gyűjteni

Szerk: alister 2007-06-06 16:51:35